Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Ja juz w domku
po drodze byl McDonald's
oo taka zmianabylam ruda a jestem blond znowu
za duzo mi obciela troche ale odrosna
uuuj i widze jak przytylam na twarzy..MASAKRA !!!
Rudzia lubi tę wiadomość
-
Ja prostownicy nie uzywam juz od chyba 10 lat
lezy w szafie
ja mam proste wlosy i nie potrzebuje prostowac na zdj troche je chcialam "uniesc" zeby takie przylizane nie byly
mimka84, Aguś86, Fasia, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZaraz padnę na ryjek. Zmobilizowałam się i już mieszkanie błyszczy, naszykowany obiad, dziś mieloniaki, pure z ziemniaków i warzywka na parze
Zabieram się do prasowania, a na 19.05 ginka w szpitalu. Zobaczymy jak morfolodżia i siki
Rudzia dalej mówię piękna kobieta z Ciebielśnisz, przed i w trakcie ciąży. Włosy ładne i te i te, ja lubię lubię zmiany
Rudzia, Fasia, mimka84, Gosha, Murraya, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
A mi się marzy żeby posprzatać w mieszkaniu ale nie mogę .. Jak coś zrobię, mąż to zawsze zauważy i jest na mnie zły, że zamiast leżeć robię.. Ehhh już chcę normalnie funkcjonować !!
Aguś86, natt lubią tę wiadomość
-
Ja dziś się wzięłam za porządkowanie barku i znalazłam te nieszczęsne pity za 2013 rok. Ale jak już skończyłam to doszłam do wniosku że mi starczy na dziś. Co ta ciąża robi z człowiekiem...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 15:21
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:A mi się marzy żeby posprzatać w mieszkaniu ale nie mogę .. Jak coś zrobię, mąż to zawsze zauważy i jest na mnie zły, że zamiast leżeć robię.. Ehhh już chcę normalnie funkcjonować !!
-
nick nieaktualnyJa też mam ochrzan, ale niestety słuszny. U mnie nawet wycieczka do kibelka kończy się bólem w podbrzuszu, wiem, że muszę leżeć.
Fasia nam się zarzekała, że cały 8 miesiąc leży i się nie rusza, a padło na to, że mnie ten los spotkał. O wyjściu do sklepu mogę pomarzyć jedynie. Dzięki Bogu za aptekę Gemini, tesco online, ezebra.pl i allegroWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 15:29
Aguś86 lubi tę wiadomość