Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Liloe no to ja swój tak samo chcę wrzucić - 40 stopni i 800 wirowanie. Myślę, że nic mu nie będzie
Dla mnie też wyznacznikiem jest mój lekarz prowadzący. To on zna mój przypadek od początku. Wiadomo, że czasem trafi się na konsultacje do kogoś innego ale jak nas niepokoi decyzja "nowego" lekarza to można spytać swojego co o tym myśli
Ciekawe ile u mnie ten GBS kosztuje. Szukam w cenniku i znaleźć nie mogę. On ma dokładnie takie oznaczenie GBS ? czy może jakaś inna nazwa? -
Fasia wrote:Amy ogólnie nie chodzi też o to żeby wszystko zlewać natomiast jeśli już coś konsultujemy z lekarzem, bo nas to niepokoi i ten lekarz coś nam na to daje to trzeba brać i wierzyć, że pomoże i nie zaszkodzi. Jakbym się tak miała zastanawiać nad wszystkim co łykam/wtykam to bym zwariowała
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie każda z nas chce jak najlepiej dla dziecka , no nic
także dziewczyny z opryszczkami lub te co miały!!! Wirusa trzeba wybić żeby się nie uaktywnił przed samym porodem. Ja kiedyś ten heviran brałam ale chyba większa dawkę bo tablety większe były
Fasia tez mam ciagle infekcje, znów gynalgin mam brać
-
Ja juz w domku
po drodze byl McDonald's
oo taka zmianabylam ruda a jestem blond znowu
za duzo mi obciela troche ale odrosna
uuuj i widze jak przytylam na twarzy..MASAKRA !!!
hwesta, Lwica, Aguś86, Amy_, Fasia, Eweliśka, Lali, mimka84, Gosha, Murraya, KasiaKwiatek, Krysti, lysinka, Justinka, Klaudia90, Ulka84, weronika86, Agusiek89, CzaryMary, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amy pewnie, że każdy sądzi wg siebie. Na rzyganie też dostałam czopki na początku ciąży, wykupiłam ale nie wzięłam ani jednego
Hwesta mi gynalgin zawsze pomagał. Ja teraz od początku grudnia zamiennie po 3 dni - Pimafuciin, Fluomizin i do odbudowania Lactovaginal. Czasem gyno pevaryl jak coś poważniejszego się szykuje. Już mam dość tego wtykaniajak nie luteina przez kilka miesięcy to teraz inne tabsy od kilku miesięcy, szlag
Rudzia chyba u kazdej z nas coś po buzi widac, nawet ja ostatnio stwierdziłam, że zaczynam jak gruby gargamel wyglądaćAle fryzurka ładna! Włoski odrosną. Fajny kolor. Ładnie Ci i w tym i w tym
Krysti fajny śpiworek - pytanie czy się przyda na wiosnę? Nie wiem jak tam u Was z pogodą, bo jak chłodno to pewnie że mozna kupić. Ja tam wolę używać do takich celów kocykaLwica, Amy_, Rudzia, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agusia mniej się czasu poświęca krótkim włosom? chyba twoim
ja przy krótkich miałam zawsze mega pracy - prostowanie non stop mycie każdego dnia... masakra, teraz w sumie co dwa dni myję ale jak mi sie nei chce wiąże kitke i heja
Uwielbiam krotkie wlosy!!!!! ale przez to ile czasu mi pochłania ich pielęgnacja i doprowadzania do ładu - bo niestety jestem z tych kręconych - to dziękuję
jak ktoś ma proste to ma połowe pracy mniejzazdraszczam prostych włosów!!!!!
Fasia, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Aguś86 wrote:Dobrze, że Ci podcięła
Przy dziecku lepiej mieć krótsze włosy, ale takie żeby można było zrobić małą kitkę. Mniej czasu się poświęca krótszym włosom
A ja bym polemizowałaCo znaczy krótszym włosom?
U mnie do szybszej obsługi sprawdzają się tylko dłuższe włosy, takie zeby kucyk zrobić. Najlepiej jak sięgają minimum do obojczyków, bo są na tyle niesforne że jak są krótsze to ogarnięcie ich zajmuje mi dluuuuugie minuty. A jak byłam ścięta na chłopczycę to dopiero był koszmar z układaniem!
Amy_, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość