Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy moje też się kręcą! koooooszmar ! Bez prostownicy ani rusz. No chyba, że mała mi na głowie
ja tak mam od początku ciąży. Grzywkę zapuściłam już na tyle, że jak wiążę kitkę na czubku głowy to grzywka się łapie i nie wyłazi
to jest wygoda! Idealna fryzura dla przyszłej mamy - umyć, wysuszyć i spiąć
Amy_, KasiaKwiatek, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Ja tam mam do ramion i tylko myje i susze i mam gdzieś ukladanie
A jak mialam do cyckow to gorzej się rozczesywały i dluzej suszyly. No ale ja nie ukladam wcale
I zeby nie bylo ze mi się same układają- no way ja mam włosy jak cienkie siano i proste jak z prostownicy
-
Fasia wrote:Amy moje też się kręcą! koooooszmar ! Bez prostownicy ani rusz. No chyba, że mała mi na głowie
ja tak mam od początku ciąży. Grzywkę zapuściłam już na tyle, że jak wiążę kitkę na czubku głowy to grzywka się łapie i nie wyłazi
to jest wygoda! Idealna fryzura dla przyszłej mamy - umyć, wysuszyć i spiąć
-
Rudzia w obu wyglądasz fajnie, sama napewno lepiej się w którymś czujesz i tego powinnas sie trzymać
ja ma długie i uważam że są zdecydowanie wygodniejsze w utrzymaniu, w razie draki wiąże kucyk i się nie przejmuje:)Rudzia, Fasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Rudzia pamętam jak ja obcięłam się na dłuższego boba i co usłyszałam od siostry?? że wyglądam jak mamuśka!! hehe:D czyli dokladnie to co TY:)
moje pierwsze wrażenie to że zmieniłaś na rudy i mi tak jak dziewczynom podoba się rudy:) choć w blondzie teś ładnie Tobie:) nie wiem może to wina zdjęcia?to blond takie surowe a to rude to widać że taka podrasowana byłaś
makeup i te sprawy:D
laski wy mnie nie wkurwiajcie że mi ktoś w dupie będzie grzebał żeby jakiś wymaz zrobić?! bo nie pojde na wizyte!!! i jeszcze mam za to zapłacić??? w ogóle muszę to robić??? o maj gaaad.
Krysti Fajny śpiworek:) w sam raz na spacerki w chłodne dni:)
GOSHA wybacz ale ja też na co zwróciłam jedynie uwagę to CYCKItak że jakbyś mogła teraz wkleić zdjęcie samego brzucha???
Rudzia, Fasia, KasiaKwiatek, Gosha, Eweliśka, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:u mnie nie ma mowy o żadnej grzywce. mialam ją raz i kręciła się na wszystkie strony koszmar.... a grzywki uwielbiam....
Po umyciu w ciul pianki, przylizać do czoła, wysuszyć, wyczesać, wyprostować i trochę lakieruU mnie się sprawdzało
po ciąży planuję wrócić do grzywki, takiej zaczesywanej na bok ale zobaczymy czy się zdecyduję
Amy_ lubi tę wiadomość