Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam się
Gratki udanych wizyt i nowych tygodni i słodziasznych brzusinków (cycków też)
Mnie w nocy złapał pierwszy skurcz w tej ciąży taki poważny.... Jak na @... bardziej jak pamiętam - taki przepowiadający. No i po południu znów się powtórzył... Trzymał dość chwilę, nie spodziewałam się i zapomniałam już jak to było. Ale ten nocny mi wszystko przypomniał. Nie było źle, ale jakoś tak poczułam się niepewnieWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 18:18
-
Lwica jaka słodka kotka:D ajjj:D
Krysti mamy u nas w okolicy małą Łucjęjest słodziutka:)
FASIA pokoik śliczny a raczej kącik dla młodego:D no pzynajmniej widzę jak moja pościel prezentuje się w łóżeczku-cudnie:D
i wiesz? też sobie kupię te pudełka na komodębędę w niej mieć czapeczki i skarpetki bo na to miejsca brak:P
WERCIA no co....kochanych masz chłopaków i tyle:D widać że bez Ciebie dom nie funkcjonuje:D
ja jeszcze chcę dokupić młodej czapeczkę na wyjście bo właśnie swoją polałam - domestosem! i się zjebała;/Krysti, Lwica, weronika86, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:Lwica jaka słodka kotka:D ajjj:D
Krysti mamy u nas w okolicy małą Łucjęjest słodziutka:)
FASIA pokoik śliczny a raczej kącik dla młodego:D no pzynajmniej widzę jak moja pościel prezentuje się w łóżeczku-cudnie:D
i wiesz? też sobie kupię te pudełka na komodębędę w niej mieć czapeczki i skarpetki bo na to miejsca brak:P
WERCIA no co....kochanych masz chłopaków i tyle:D widać że bez Ciebie dom nie funkcjonuje:D
ja jeszcze chcę dokupić młodej czapeczkę na wyjście bo właśnie swoją polałam - domestosem! i się zjebała;/weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agusiek dobrze, że wiesz że to skurcze przepowiadające. Tym bardziej, że na razie trafiły się tylko dwa. Na tym etapie to już chyba mają prawo być. Mi też sie brzuch spina mimo brania magnezu i nospy tyle, że póki co bezboleśnie. Będzie dobrze!
Agusiek89 lubi tę wiadomość
-
FASIA fajowy kącik, człowiek włoży pościel do łóżeczka to tak jakby dziecko juz w domu było... Ja tak miałam
WERA zgina bez Ciebie Ci faceci Twoi... Jeszcze troszkę i będziesz musiała sie dzielić na trójkę kochana :*
A mój synal dzisiaj z gorączka 39 st ze szkoły wrócił, pani tylko notę dała ze był zmęczony i chciał odpoczywać. Nikt kurw... Nie zauważył ze dziecko z taka gorączka?! I sie zaczęła walka zby podać my jakies leki, najgorsze co moze byc -
nick nieaktualnyFasia piękny kącik
Martynka będzie dzieliła z nami sypialnie co najlepsze mała jest na świecie a my dalej łóżeczka nie mamy złożonego. Jutro to zrobimy, bo dziś lekarz powiedział że jak mała osiągnie wagę 1700-1725 przechodzimy na patologię i już do łóżeczka ! Dziś ważyła 1625 i toleruje mój pokarm.
Dziś pielęgniarka się śmiała że ilością mojego pokarmu mogę wykarmić cały oddziałWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 19:06
Lali, Aguś86, iwonka1077, Agusiek89, Rudzia, natt, mf, misia83, hwesta, Gosha, Lwica, CzaryMary, Nadzieja84, lysinka, Fasia, liloe, sylvia007, weronika86, Ida, adk_1989, Justinka, Krysti, Eweliśka, Anka1501 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agus co do skurczów to "twardnienie" to nie było, raczej takie jak były przy porodzie. Takie na okres, z tym, że przy porodzie bardziej krzyżowe. Teraz też miałam mimo leżenia, a potem jakieś dziwne kłucie "w środku".... Kurcze w tej ciąży jeszcze tak nie miałam
A nic takiego nie zrobiłam ani wczoraj, ani dziś więc na pewno nie z wysiłku. -
nick nieaktualny