Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia wrote:Bambi ja jakoś daje rade ale siedzę tu juz chyba z 2 godz! Nigdy więcej z tej mąki.. Grrr
MISIA a maly ile wazy, moj gin mowi ze szanse sa do 2,5kg wagi okolo, mniej wiecej do 35 tc. Tez jestem zainteresowana jak moj maly siedzi, bo ostatnio tez byl miednicowy, a dowiem sie w piatek dopiero.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 20:23
-
nick nieaktualny
-
Iwonka,Bambi w 30 tygodniu ważył 1300 teraz nie wiem. Gin tylko sprawdził ułożenie i powiedział że jest mało wód (nie wiem ile) i że się raczej nie obróci. Wiem, że SN i CC bolą ale miałam nadzieję uniknąć przecinania mięśni ;(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 20:25
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
ok, naleśniki skończone !! Ogólnie da się je zrobić i są bardzo smaczne tylko trzeba je dłużej przytrzymać na patelni, tak żeby jedna strona się mooocno ścięła i wtedy można je obrócić. Później na talerzu już robią się mięciutkie
Ale cóż .. nigdy więcej !!
Lysinka to następnym razem wezmę gryczanąteż zdrowa, a jak piszesz, że dobrze się je smaży to wypróbuję
Misia może jeszcze się księciunio obróci, głowa do góry!iwonka1077, misia83, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
misia83 wrote:Melduję się po wizycie. Wyniki w miarę ok, ale mam się przygotować na cc. Młody radośnie siedzi na dupie z wysoko podniesioną głową. Wg gina nie ma raczej szans, że się jeszcze obróci. A no i żylaki mi się powiększyły
Misia mi położna powiedziała ze maluch moze sie jeszcze dobrze obrócić do 34tyg..
Podobna pozycja która podobno pomaga maluszkowi sie przekręcić to na zgiętymi kolanach z łokciami opartymi o podłogę czy jakieś podłoże....na pieska z zgiętymi łokciamimisia83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lwica wrote:Misia mi położna powiedziała ze maluch moze sie jeszcze dobrze obrócić do 34tyg..
Podobna pozycja która podobno pomaga maluszkowi sie przekręcić to na zgiętymi kolanach z łokciami opartymi o podłogę czy jakieś podłoże....na pieska z zgiętymi łokciamihaha ale co sie nie robi dla dziecka nie
? hihih
Lwica, Klaudia90, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ida nie znam się, lekarzem nie jestem ale na ostatnim ktg miałam różne gorki i to dużo tzn serduszko bilo różnie, co mnie przerazalo, a lekarka powiedziała, że piękny zapis. Nie martw się na zapas. Może dzidzia śpi i dlatego ma wyrównane tętno, bo skacze jak wariuje.
-
Hej. Wypisali mnie do domu. Mimo lezenia i leków szyjka się skraca dalej. Nic nie mogą zrobić za bardzo.
Mam leżeć w domu i czekać na poród, jak będe grzecznie leżeć to moze dwa tygodnie wytrzymam.
Tak mówią bynajmniej.
Mała waży 2400 więc to już nie jest taki maluszek ale zawsze mogłaby jeszcze troche posiedzieć w tym brzuchu.
Nadrabiać będe jutro bo padam na ryjek i marzy mi się moje łóżko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 20:44
-
Liwi o rany .. kiepskie wieści ale jesteś już prawie w 35tc Malutka waży już duużo więc do łóżeczka, wstawać tylko siku, zaciskać nogi i czekamy jak najdłużej !! Powodzenia !!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 20:46
liwi lubi tę wiadomość