Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Misia myslalam ze moze mialas usg, jak moze jutro bede miala usg to sie dowiem ile wazy i czy dalej dupa do dołu czy postanowił zmienić pozycję
Liwi dobrze ze juz wyszlaś miejmy nadzieje ze dzidziol jak najdłużej posiedzi u ciebie w brzuszku...liwi lubi tę wiadomość
-
Iwonka, wysepilam skierowanie i USG będę miała za dwa tygodnie.
Właśnie przyjęłam pozycje na kolanach, mąż wymęczony po pracy mecz ogłada może nawet nie zauważy.
Chociaż, może by go na cos namówić. Niech stwórca odwiedzi młodego i pokaże mu gdzie jest wyjście i gdzie ma łepek skierowacLwica, Fasia, iwonka1077, weronika86, sylvia007, mantissa, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
misia83 wrote:Iwonka, wysepilam skierowanie i USG będę miała za dwa tygodnie.
Właśnie przyjęłam pozycje na kolanach, mąż wymęczony po pracy mecz ogłada może nawet nie zauważy.
Chociaż, może by go na cos namówić. Niech stwórca odwiedzi młodego i pokaże mu gdzie jest wyjście i gdzie ma łepek skierowacmisia83 lubi tę wiadomość
-
Misia też się zastanawiam nad tymi pozycjami, bo moja ostatnio też na dupce siedziała
mam cichą nadzieję, że się jednak przekręciła w weekend, bo wierciła się jak rzadko.
Czy wasze maluchy też upodobały sobie jedna stronę brzucha bardziej? Moją czuję praktycznie tylko po prawej stronie