Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Weź nospę jeśli nie bierzesz regularnie. Może trochę pomoże. Plus ciepła kąpiel. Ja też miałam krzyżowe w czasie porodu i czułam to tak jakby mi kręgosłup łamali
A takie kłucie szyjki czy w pochwie też często czuję i to już od jakiegoś czasu. Nieprzyjemne uczucie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 19:15
-
nick nieaktualnynatt wrote:Angela super wieści!
Teraz czekamy aż zabierzecie swoją gwiazdeczke do domu.
Dziś mężowi powiedziałam że patologia jest coraz bliżej wyjścia bo oiom jest na końcu korytarza a patologia zaraz przy wyjściu. Więc coraz bliżej domku.Aguś86, misia83, Agusiek89, natt, hwesta, Lali, mf, lysinka, Fasia, iwonka1077, Rudzia, Klaudia90, sylvia007, Nadzieja84, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
Wzięłam magnez, nospę wezmę jeśli jeszcze jeden taki mi wpadnie przed spaniem. Jej,te krzyżowe do najprzyjemniejszych nie należały ale nie czułam ich aż tak tragicznie
mój cały poród od przyjęcia na oddział do urodzenia się córci trwał od 3 do 5:15
a skurcze obudziły mnie coś koło 1 w nocy, co 2 minuty. Dasz wiarę że wcześniej nie było żadnych ale to żadnych objawów?
tym razem obawiam się czy zdążę do szpitala dojechać
:P
Aguś86, Gosha lubią tę wiadomość
-
Aguś86 wrote:Mój 3h 50 min od pierwszych skurczy, wiec też nie było źle
Bolało ale dzięki bogu nie najdłużej. Mam nadzieję, że drugi nie będzie dłuższy ani bardziej bolesny.
miałam niestety nacięcie zrobione, bo zaczęłam pękać w niedobrą stronę. Na wypisie mam pęknięcie 2 stopnia wpisane. Więc nie do końca komfortowo ale i tak dobrze że szyjka w całości się ostała
Jak przyjechałam na IP wtedy, 6 cm było
-
na fb jest taka grupa od ciast i przepisów, jedna Pani urzekła mnie dziś ciasteczkami więc jakby której się zachciało to i Wam wlepię
ja już przepis mam w zeszycie
Dzisiaj wymyślone dla dzieci ciasteczka ŚLIMACZKI
4 szkl.mąki
3 żółtka
3/4 margaryny
1 szkl. cukru pudru
3-4 łyżki śmietany
2 łyżeczki proszku do pieczenia
cukier waniliowy
3-4 łyżki kakao
Wykonanie:
Wszystkie składniki zagnieść tylko bez kakao.Ciasto podzielić na pół.Do jednej części dodajemy kakao.Dzielimy po równo na placki tak żebby było tyle samo białych co i ciemnych .Rozwałkowujemy jeden biały placek i jeden ciemny składamy jeden na drugi i razem rozwałkowujemy aby były jednakowej wielkości i jeden przykrywał drugi .Zwijamy razem zwałkowane w roladę dobrze dociskając .Tniemy na roladki ok pół cm. grubości .Pieczemy w nagrzanym piekarniku do 200st.c.ok 5 min .Umnie 5 min ale z termoobiegiem.Są pyszne .Smacznego
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0a0a92377997.jpgAguś86, Lali, Lwica, weronika86, Murraya, Gosha, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A mi się zachciało zdrowych naleśników, postanowiłam je zrobić z mąki zytniej.. Tak się cholernie rwą na patelni, że szok.. Musze dłużej trzymać, bo inaczej nie ma szans żeby je obrócić
miało być szybko żeby się nie zmęczyć.. Taa..
-
Fasia ja sie tak ostatnio wkurzylam przy nalesnikach ze masakra, mimo ze uwielbiam, stwierdzilam ze mam to gdzies , nie robie. Robilam jak zwykle, a albo sie rwaly , albo byly sztywne, Wypieprzylam nalesniki, wypieprzylam reszte ciasta, to nie na moje nerwy
-
nick nieaktualny