Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy Ty lepiej Olka nam pokaż, grubasie
Lali nie znalazłam żadnych. Tzn w H&M są, za 150zł, a mi się nie opłaca na końcówkę ciąży takie gacie kupować.. Ciucholandów u mnie jak na lekarstwo, nigdzie nic nie ma, a ja siły za bardzo na takie łażenie też nie mam. Trudno, obejdzie się bez jeansów, a szkoda ... Pogodą też się nie do końca przejmujemy, bo część sesji będzie w mieszkaniu. Więc jak spadnie deszcz to po prostu zrezygnujemy z pleneru. Jutro się okaże
Gosha to ja czekam z niecierpliwością na zdjęcia! Bo liczę na to, że się nam jakimiś pochwaliszJa wiem, że fotograf wie co i jak ale nie jestem pewna czy ona ma jakieś gadżety .. właśnie scrable by się przydały ale też nie mamy
Ogólnie nic nie mamy ale będziemy improwizować
Ja też rzadko śpię w dzień, bo później mam potworne bóle głowy. Natomiast po takiej nocy jak Ty miałaś to pewnie chcąc nie chcąc padłabym jak kawka
ADK koniecznie musicie zmajstrować sobie kolejne dziecko! No jak to tak - oddać wszystko komuś innemu? A w życiuLali lubi tę wiadomość
-
Amy_ wrote:widzę właśnie
to nie twoja brocha by byc przygotowaną z literkami czy czymkolwiek. To rola fotografa, ty masz tam być i wyglądać a raczej JulekChyba ze kazali wam przyjść z akcesoriami to okej jesteś w dupie
Jak nie moja jak moja?no napisała żeby wziąć gadżety jakie chcemy mieć na zdjęciach więc jestem w czarnej dupie
-
Angela89 wrote:Murraya wszystkiego najlepszego
Kiedyś ktoś pisał że chciałby mieć swoje prywatne usgWszystko jest możliwe
Zwariowałam jak to zobaczyłam
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7b863eccb6d4.jpg
Oooo plemnikBambi85, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
Hello tez juz wstalam Nie wiem co się dzieje :p
Muraya Sto lat. Aby wszystkie marzenia się spełniły :*.
Ida trzymaj sie tam. Dasz rade Franek tez da.
No ladny macie gadzet tylko trochę drogi :p
Ide na tsh a potem może jeszcze będę chociaż ten net w tel mnie wkurza ech.
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
ANGELA świetne to! Ale podejrzewam ze nic innego byśmy nie robiły 9 miesięcy tylko obserwowały swoje maluszki
Mi ostatnio ten gadżet dla kobiet w ciazy wpadł w oko
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/54a554954327.jpgBambi85, Amy_, lysinka, Fasia, CzaryMary, Aguś86, mf, KasiaKwiatek, weronika86, Eweliśka, Agusiek89, mantissa, Ulka84, liloe lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Jak nie moja jak moja?
no napisała żeby wziąć gadżety jakie chcemy mieć na zdjęciach więc jestem w czarnej dupie
to ona powinna być przygotowana na takie atrakcje :] to jej zdjęcia mają przyciągać innych :]
jesteś w czarnej dupie :PP ale to nie pierwszy raz -
Amy_ wrote:to kiepski fotograf
to ona powinna być przygotowana na takie atrakcje :] to jej zdjęcia mają przyciągać innych :]
jesteś w czarnej dupie :PP ale to nie pierwszy raz
Przyciągają profesjonalizmem a nie gadżetamiLOL
Nie no luz, coś się wymyśli. Może uszyję dziś literki?
Amy_ lubi tę wiadomość
-
Aguś86 wrote:Fasia my bralismy pluszowego misia, zdjęcie usg 3d, fajny ciuszek niemowlecy, trabke do sluchania tetna (przezytek prl wydebiony od tescia
) i blekitna wstazke gruba na 3 cm
Zuzia już nie śpi
Dzięki) mam stetoskop, nie pomyślałam żeby jego też wziąć
i wstążkę dziś kupię, a imię sobie najwyżej napiszę na brzuchu hehe
Najgorsze, że to ja nie wiem co na siebie włożyć ale w sumie jak to Amy napisała - to Julek ma wyglądać hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 08:19
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
Polarisa i amy witamy w nowych tygodniach! Amy kuzwa 37tc!!!AAAAAAAAAAAAA!
Murraya wszystkiego Naj kochana! a przede wszystkim latwego porodu! zdrowego dzidziaczka!
Gosia dobrze,ze z malym juz lepiej..
u nas niby lepiej, samopoczucie lepsze, ale glos kompletnie stracilam..mowie jak zaawansowany alkoholika specjalnie kupilam pastylko do ssania dozwolone dla babek w ciazy...a pogorszylo sie po nich..masakra
kuzwaaaaaaaaaa ja chce ten materac!!!!!!!!! i to juz!
adk mdlosci? jak cala ciaze rzadko kiedy to tak juz dwa dni zyganko mam tylko oczeta otworze..ale raczej od nadmiaru sluzu w gardle i nosku
Faska nie przygotowana? jakos mnie to nie dziwi hahah a tak na serio sama z pomyslem bylabym w ciemnej doopie
ida trzymaj sie kochana! wszystkie kwietniowki trzymaja kciuki jak widac!Amy_, Gosha lubią tę wiadomość