Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sto lat! :*
Mój dzieć pokazuje nowy temperament. Do tej pory był bardzo spokojnym dzieckiem. Prawie się nie ruszał... A od trzech dni prawie non stop! Uspokaja się jak mąż dotyka brzucha albo do niego mówi. A mężowi smutno bo nie może się nacieszyć kopniakami. Ja nie wiem skąd on wie, że mąż go dotyka?! U was też tak jest? Brzuch się trzęsie, mąż położył rękę i spokój... Już nie mogę patrzeć na jego zawiedzione oczęta
Murraya lubi tę wiadomość
-
Bracia chyba sie porozumieli przez brxuszek i starszak sprawdzał matkę czy dam radę wstawać co 2 godzinki na karmienie
tylko w tym przypadku było po to aby przytulić schorowanego Kacpercia... Pewnie ze dałam radę, ale oczy to dzisiaj chyba na zapałki! A i sie wydaje ze starszak sie lepiej z rana czuje, wiec powinno byc dzisiaj troszkę lepciej
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry

Murraya wszystkiego najlepszego, sto lat, spełnienia marzeń i lekkiego porodu
Polarisa gratki kolejnego tygodnia
już coraz bliżej
U mnie też uspokajająco działa odsłonięcie brzucha, jak tatuś dotyka po chwili przestaje już być taka nieśmiała
choć muszę przyznać, że te kopki nie są szczególnie mocne
Murraya, Polarisa90 lubią tę wiadomość
-
adk_1989 wrote:Fasia, więc twój syn ma światłowstręt
dobrze, że masz jeszcze coś co działa na niego 
trochę mnie ten światłowstręt cieszy, bo czasem te jego akrobacje są naprawdę bolesne więc odsłaniam brzuch i po chwili cisza
-
Gosha oby synek wracał do siebie! Uda Ci się chociaż chwila drzemki w ciągu dnia? Ja dziś od 5 na nogach. Jutro sesja, a ja jestem w czarnej du..szy! Nie lubię być taka nieprzygotowana. Lubimy z mężem sesje z pomysłem, a tu pomysłu brak. Gadżetów brak. Chcieliśmy uszyć literki z imieniem ale nie ma już kiedy. Trudno pójdziemy na żywioł

A Ty kiedy będziesz mieć zdjęcia? -
Murraya sto lat
Spełnienia marzeń, łatwego porodu i zdrowej dzidzi 
Lysinka kurde mój mnie w nocy tak kopał, że się z bólu zwijałam
Parę serii w zebra, potem w pęcherz i myślałam, że odjadę. Nie spałam do 3.30
Jestem zombie... Zazdroszczę Ci tych słabych kopniakow, bo ja takie miałam z córka i nigdy mnie zaden nie bolał, a teraz notorycznie zwijam się z bólu a mąż myśli, że rodze 
Gratki nowych tygodni.
Idę spać dalej póki pierworodna śpi. -
Gosia to fajna solidarność braciszków
Franek będzie naszym pierwszym dzieckiem. Mąż zarzeka się że ostatnim... Ale coś mi się nie wydaje
po to kupowaliśmy to wszystko żeby tylko raz użyć i obcym dzieciom oddać? 
Fasia, najważniejsze że coś działa
jeszcze...
Fasia lubi tę wiadomość
-
po ciezkiej skurczowej nocy witam sie w 37 tygodniu

Murray naładował mnie twój wpis pozytywna energią! Wszystykiego najlepszego z okazji urodzin! Niech Ci się spełniają wszystkie postawione cele - bo marzenia często zbyt długo leża na pułce marzeń a cele mają to do siebie że szybciej je osiągnąć
rośnij duża !
:*
Fasia, misia83, lysinka, Aguś86, Eweliśka, iwonka1077, Agusiek89, liloe, Justinka lubią tę wiadomość
-
Hej Laseczki z brzuszkami!
Ja pije kawke, biore szybki prysznic i jade na usg, juz nie moge sie doczekac
chyba dzis sporo wizyt, zycze powodzenia!
Murraya sto lat
!!
Gosha biedny synek
duzo zdrowka dla niego :*
Fasia jutro sesja
oby pogoda dopisala, a co z tymi jeansami? Znalazlas jakies? Moze jedz do ciucholandu?
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
FASIA pewnie bym mogła sie zdrzemnac w dzień, tylko ja nie bardzo moge, tzn boje sie no wtedy mi cukier skacze. Cały czas trzeba byc chociaż w minimalnym ruchu bo inaczej dupa. Z reszta od kiedy jestem w ciazy ani razu w dzień nie spałam bo wtedy nocy bym nie przespała wogole

Co do sesji... Na zdjęcia teoretycznie sie czeka 2 tyg, wiec mysle ze za tydzien jakos powinny byc... Nie moge sie doczekać nooo! Mam nadzieje ze wyszło ładnie i subtelnie (a nie słoniowate) bo większość w takiej białe długiej sukni robiłam, która pani fotograf dla mnie zamówiła
większość gadżetów miała ona (skrable, kokarda niebieska itp) zdaj sie na fotografa i na pewno wyjdzie wszystko dobrze!
ADK to by była zwykle marnowanie pieniędzy! Oddać teraz konus lub sprzedać za półdarmo!
Choćby ze wzgl na to warto postarać o drugiego bobasa, hihi! Dzieci potrzebują rodzeństwa 
A moi chłopcy sie swietnie porozumiewają! Jak mały jest mnie aktywny to wołam Kacpra i on wydaje takie dziwne dźwięki jak kot czy cos s tym stylu
to działa jak pobudka!
-
widzę właśnieFasia wrote:Bo co? Dzień bez mojego marudzenia to dzień stracony

to nie twoja brocha by byc przygotowaną z literkami czy czymkolwiek. To rola fotografa, ty masz tam być i wyglądać a raczej Julek
Chyba ze kazali wam przyjść z akcesoriami to okej jesteś w dupie
-
nick nieaktualnyMurraya wszystkiego najlepszego

Kiedyś ktoś pisał że chciałby mieć swoje prywatne usg
Wszystko jest możliwe
Zwariowałam jak to zobaczyłam
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7b863eccb6d4.jpg
Amy twój suwak znów się stoi w miejscu
Fasia ja też jak podnosiłam podkoszulkę to Martyna się uspakajała.
Gratuluje oczywiście nowych tygodni i trzymam kciuki za wizyty i pomyślny test Idy.
Gosha, Fasia, KasiaKwiatek, weronika86, Eweliśka, Agusiek89 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH