Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sto lat! :*
Mój dzieć pokazuje nowy temperament. Do tej pory był bardzo spokojnym dzieckiem. Prawie się nie ruszał... A od trzech dni prawie non stop! Uspokaja się jak mąż dotyka brzucha albo do niego mówi. A mężowi smutno bo nie może się nacieszyć kopniakami. Ja nie wiem skąd on wie, że mąż go dotyka?! U was też tak jest? Brzuch się trzęsie, mąż położył rękę i spokój... Już nie mogę patrzeć na jego zawiedzione oczętaMurraya lubi tę wiadomość
-
Bracia chyba sie porozumieli przez brxuszek i starszak sprawdzał matkę czy dam radę wstawać co 2 godzinki na karmienie
tylko w tym przypadku było po to aby przytulić schorowanego Kacpercia... Pewnie ze dałam radę, ale oczy to dzisiaj chyba na zapałki! A i sie wydaje ze starszak sie lepiej z rana czuje, wiec powinno byc dzisiaj troszkę lepciej
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Murraya wszystkiego najlepszego, sto lat, spełnienia marzeń i lekkiego porodu
Polarisa gratki kolejnego tygodniajuż coraz bliżej
U mnie też uspokajająco działa odsłonięcie brzucha, jak tatuś dotyka po chwili przestaje już być taka nieśmiałachoć muszę przyznać, że te kopki nie są szczególnie mocne
Murraya, Polarisa90 lubią tę wiadomość
-
adk_1989 wrote:Fasia, więc twój syn ma światłowstręt
dobrze, że masz jeszcze coś co działa na niego
trochę mnie ten światłowstręt cieszy, bo czasem te jego akrobacje są naprawdę bolesne więc odsłaniam brzuch i po chwili cisza -
Gosha oby synek wracał do siebie! Uda Ci się chociaż chwila drzemki w ciągu dnia? Ja dziś od 5 na nogach. Jutro sesja, a ja jestem w czarnej du..szy! Nie lubię być taka nieprzygotowana. Lubimy z mężem sesje z pomysłem, a tu pomysłu brak. Gadżetów brak. Chcieliśmy uszyć literki z imieniem ale nie ma już kiedy. Trudno pójdziemy na żywioł
A Ty kiedy będziesz mieć zdjęcia? -
Murraya sto lat
Spełnienia marzeń, łatwego porodu i zdrowej dzidzi
Lysinka kurde mój mnie w nocy tak kopał, że się z bólu zwijałamParę serii w zebra, potem w pęcherz i myślałam, że odjadę. Nie spałam do 3.30
Jestem zombie... Zazdroszczę Ci tych słabych kopniakow, bo ja takie miałam z córka i nigdy mnie zaden nie bolał, a teraz notorycznie zwijam się z bólu a mąż myśli, że rodze
Gratki nowych tygodni.
Idę spać dalej póki pierworodna śpi. -
Gosia to fajna solidarność braciszków
Franek będzie naszym pierwszym dzieckiem. Mąż zarzeka się że ostatnim... Ale coś mi się nie wydaje
po to kupowaliśmy to wszystko żeby tylko raz użyć i obcym dzieciom oddać?
Fasia, najważniejsze że coś działajeszcze...
Fasia lubi tę wiadomość
-
po ciezkiej skurczowej nocy witam sie w 37 tygodniu
Murray naładował mnie twój wpis pozytywna energią! Wszystykiego najlepszego z okazji urodzin! Niech Ci się spełniają wszystkie postawione cele - bo marzenia często zbyt długo leża na pułce marzeń a cele mają to do siebie że szybciej je osiągnąć
rośnij duża !:*
Fasia, misia83, lysinka, Aguś86, Eweliśka, iwonka1077, Agusiek89, liloe, Justinka lubią tę wiadomość
-
Hej Laseczki z brzuszkami!
Ja pije kawke, biore szybki prysznic i jade na usg, juz nie moge sie doczekacchyba dzis sporo wizyt, zycze powodzenia!
Murraya sto lat!!
Gosha biedny synekduzo zdrowka dla niego :*
Fasia jutro sesjaoby pogoda dopisala, a co z tymi jeansami? Znalazlas jakies? Moze jedz do ciucholandu?
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
FASIA pewnie bym mogła sie zdrzemnac w dzień, tylko ja nie bardzo moge, tzn boje sie no wtedy mi cukier skacze. Cały czas trzeba byc chociaż w minimalnym ruchu bo inaczej dupa. Z reszta od kiedy jestem w ciazy ani razu w dzień nie spałam bo wtedy nocy bym nie przespała wogole
Co do sesji... Na zdjęcia teoretycznie sie czeka 2 tyg, wiec mysle ze za tydzien jakos powinny byc... Nie moge sie doczekać nooo! Mam nadzieje ze wyszło ładnie i subtelnie (a nie słoniowate) bo większość w takiej białe długiej sukni robiłam, która pani fotograf dla mnie zamówiławiększość gadżetów miała ona (skrable, kokarda niebieska itp) zdaj sie na fotografa i na pewno wyjdzie wszystko dobrze!
ADK to by była zwykle marnowanie pieniędzy! Oddać teraz konus lub sprzedać za półdarmo!Choćby ze wzgl na to warto postarać o drugiego bobasa, hihi! Dzieci potrzebują rodzeństwa
A moi chłopcy sie swietnie porozumiewają! Jak mały jest mnie aktywny to wołam Kacpra i on wydaje takie dziwne dźwięki jak kot czy cos s tym styluto działa jak pobudka!
-
Fasia wrote:Bo co? Dzień bez mojego marudzenia to dzień stracony
to nie twoja brocha by byc przygotowaną z literkami czy czymkolwiek. To rola fotografa, ty masz tam być i wyglądać a raczej JulekChyba ze kazali wam przyjść z akcesoriami to okej jesteś w dupie
-
nick nieaktualnyMurraya wszystkiego najlepszego
Kiedyś ktoś pisał że chciałby mieć swoje prywatne usgWszystko jest możliwe
Zwariowałam jak to zobaczyłam
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7b863eccb6d4.jpg
Amy twój suwak znów się stoi w miejscu
Fasia ja też jak podnosiłam podkoszulkę to Martyna się uspakajała.
Gratuluje oczywiście nowych tygodni i trzymam kciuki za wizyty i pomyślny test Idy.Gosha, Fasia, KasiaKwiatek, weronika86, Eweliśka, Agusiek89 lubią tę wiadomość