Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
adk_1989 wrote:Laski czy wam też wracają mdłości?! To jakaś tradżedija!
Amy, czym te rozstępy smarujesz? Olej ze słodkich migdałów czy z macadamia? Bo podobno ze słodkich migdałów dobre też do pielęgnacji dzidka... Może bym sobie kupiła... -
weronika86 wrote:Faska nie przygotowana? jakos mnie to nie dziwi hahah a tak na serio sama z pomyslem bylabym w ciemnej doopie
Wypraszam sobie ! Ja jestem zawsze świetnie przygotowana ! uwzięły się na mnie razem z Amy, france no! :>weronika86, iwonka1077, Amy_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Werka, no ja mam mdłości jak na początku ciąży dosłownie! Nie mogę zjeść żadnego mięska na śniadanie bo mnie rwie
Amy dzięki! To zrobię sobie dzisiaj jakieś zamówionko możebaaardzo dawno nie kupiłam nic dla siebie
IDA! Trzymam kciuki za próbę! Na pewno bedzie gitarka
Amy_, Fasia lubią tę wiadomość
-
A mnie dziś obudził skurcz,cholercia 4 tabletki i jeszcze męczy,ale to może dlatego że wczoraj pół dnia w aucie potem u szwagierka siedziałam mało ruchu,
Widziałam mojego szaleńca na usg, ale do zdjęć nie chciał pozowac
Fiknal głowa w dół sobie skubaniec dlatego mi tak ciężko chodzić, waży 2250, kość udowa 6.50 chyba także norma puls 150 jest ok,lekarz mówi że sama nie urodze, to tyle po wizycieAmy_, Fasia, mantissa, Justinka lubią tę wiadomość
-
tez miala wlasnie zapytac iwonki..kiedy beda ci podawac termin cc?
adk miesko? boze mi sie sni po nocach..snily sie mi dzisiaj te nieszczesne zeberka i pieczen z piekarnika z czosnkiemobslinilam cala poduszke
ide o 9 do supermarketa tam maja i zeberka cieple robione na miejscu i rozne miechonie wytzrymiem
mieeechooooo