Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
weronika86 wrote:Lwica mialam raz 9 stycznia, jak juz mocno uprosilam bo mnie swedzialo..a tak sama z siebie to pewnie by nie zrobila
no i mialam racje bo grzybek mi wyskoczyl, gp wypisal antybiotyk i juz jest gitara.D
Ja chciałam Smear na poczatku ciazy to mi położna powiedziała ze sie nie robi:/ i spisała ten co miałam 3lata temu:(
-
Cześć ranne ptaszki. Od rana się przekomarzacie a na wieczór nadrabiania 50 stron
a co tam, wojnę na brzuchy urządzić
Miłego weekendu, odezwę się pewnie w poniedziałek, choć jeśli się uda będę doglądać
Zaraz przyjdą moi dziadkowie a potem wpada braciszek i razem z mężem będą robić wszystko żeby w końcu ten bałagan (=remont zakichany) w końcu skończyć.
To moje marzenie od miesiąca
Grzecznie mi tu!!!!!weronika86, Fasia, Aguś86, Gosha lubią tę wiadomość
-
Lwica wrote:Looo matko z córka masakra jakaś nie??
Ja chciałam Smear na poczatku ciazy to mi położna powiedziała ze sie nie robi:/ i spisała ten co miałam 3lata temu:(Lwica lubi tę wiadomość
-
weronika86 wrote:tylko nie mow ze spac znow bedziesz?
A co zazdrościsz?
Idę jeść coby naprodukować więcej kupy, a później na zakupy. Dziś nie śpię od 5, zrobię co mam zrobić i po południu padnę na pysk -
Lwica wrote:Oj dziewczyny przestańcie z tymi komentarzami bo co chwila monitor musze wycierać hehehe
A w pracy pytają sie co sie tak śmiejeLwica, Agusiek89, iwonka1077, Fasia lubią tę wiadomość
-
Iwonka buciki bierzemy na pewno
i zdjęcie z usg, i kupię jeszcze niebieską wstążkę, może jakieś śpioszki - zobaczymy. Nad literkami pomyślę - mam czas do jutra do 14 więc może uda się coś wykombinować
)
-
weronika86 wrote:taa a jak wszystko pojdzie w trakcie porodu to porodowke zamkna
hahhah
hahahaahahahahaahhaahhahahaahahahha muszę wyłączyć wyobraźnie
Fasia pskoro twój fotograł każe ci przynosić ze sobą gadżety znaczy się że porodówka też będzie nieprzygotowana na te twoje kupkizamawiaj dla położnej to:
żebyś nikogo nie pozabijała!Agusiek89, Angela89, weronika86, Aguś86, iwonka1077, Gosha, CzaryMary, liloe lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:A co zazdrościsz?
Idę jeść coby naprodukować więcej kupy, a później na zakupy. Dziś nie śpię od 5, zrobię co mam zrobić i po południu padnę na pyskzalezy od drugiego klienta czy go do odmu szybciej zwolnia..masakra jakas
-
weronika86 wrote:taa a jak wszystko pojdzie w trakcie porodu to porodowke zamkna
hahhah
Jak będą pisać o kimś takim w gazetach albo mówić w wiadomościach - to sem ja
Dobra koniec, bo wyjdzie że gUpek ze mnie do resztyweronika86 lubi tę wiadomość