Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Iwonka buciki bierzemy na pewno
i zdjęcie z usg, i kupię jeszcze niebieską wstążkę, może jakieś śpioszki - zobaczymy. Nad literkami pomyślę - mam czas do jutra do 14 więc może uda się coś wykombinować
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 09:15
Fasia lubi tę wiadomość
-
Amy_ wrote:
JebłamAmy_, Aguś86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
weronika86 wrote:ja dzisiaj oprocz smiechu to sie posmarkac jeszcze moge..wszystkie dziury zatkane..szkoda ze pipka nie wolno oddychac..chuj zaraz sprobuje
Werka korzystasz z Groupona?? Ostatnio widziałam sesje z bobaskiem za £14-godzina 10 zdjeć - nie kupiłam co by nie zapeszać jeszcze ale juz widziałam kilka razy.. Po urodzeniu Nikosia bede polować na taka ofertę)) podobają mi sie te profesjonalne zdjęcia niemowlaczkow:)))
Fasia lubi tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:ale ciemniejsza wstazke zeby na zjdeciach ladny kontrast wyszedl granatowa lub zerwona ladnie wyglada na fotach....
To wolę granatowąTylko muszę jakieś pasmanterii poszukać. Miałam pod domem to zamknęli i do miasta trzeba jechać, świnie
Lwica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
weronika86 wrote:ee tam przeciez to zadna tajemnica faska:D
No właśnie tajemnica ! Nowe koleżanki musza myśleć, że jestem całkiem normalna
weronika86, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
Lwica wrote:Werka korzystasz z Groupona?? Ostatnio widziałam sesje z bobaskiem za £14-godzina 10 zdjeć - nie kupiłam co by nie zapeszać jeszcze ale juz widziałam kilka razy.. Po urodzeniu Nikosia bede polować na taka ofertę
)) podobają mi sie te profesjonalne zdjęcia niemowlaczkow:)))
bynajmniej placic nie musze
Fasia lubi tę wiadomość
-
Werka ja mam 34+2.
Fasia w sumie Amy ma niezly pomysł z tym kaskiemMoże i Hwesta skorzysta skoro kupki boi się bardziej niż igły w pipce
Ida kochanie jestem z Tobą myślami. Będzie dobrze
Ponawiam pytanie czy ktoś ma może nr do Jagi co by się dowiedzieć jak się ma?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 09:20
Amy_, hwesta lubią tę wiadomość
-
Witajcie Brzuszki:)
Murraya najlepszego:) przede wszystkim zdrowego dzidziusia i łatwego porodu!
Amy u Ciebie już niewiele zostało gratuluje tyg denerwuję się już w Twoim imieniu:P
Fasia a nie możesz mężowych jeansow zapodać na sesje?
Amy_ lubi tę wiadomość