Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
weronika86 wrote:fasia nie wziely sie nie uwziely so po prostu bezstronne
ty jestes taki nasz roszczepaniec forumowy gnomik
Koniec świata .. nawet "obce" baby się na mnie poznały :> bo ja taki roztrzepaniec jestem na co dzień seseseweronika86, iwonka1077, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
Asica wrote:Hej dziewczyny.
Fasia i co upralas kocyk? Bo mi moj przyszedl i tez zamierzam.
Dziewczyny czy na kazdej wizycie lekarz Wam bada bozenke?
Uprałam40 stopni i wirowanie dałam na 800 obrotów. Nic się z nim nie stało
-
weronika86 wrote:Asica mi w uk wogole nikt jeszcze w bozene nie zagladal...nie dosc ze facet nie zaglada to nawet lekarz nie chce...
a mi wczoraj mazu bozene ogolil...
Werka a to nie mialas Smear test??
No mi tez nikt nie zaglada tak reguralnie ale co 3lata cytologia wtedy pielęgniarka:)
No moj mężu jeszcze nie chce sie przekonać a wczoraj mi oświadczył ze skoro mi obcinał paznokcie u stop to on tez chce żebym mu obcięła ....ehmmiwonka1077 lubi tę wiadomość
-
MF dzięęęęęki za rady !! wyskoczę dziś do galerii może znajdę jakieś gacie, w sumie to by się przydały, bo mi dupsko urosło i nie ma szans żebym weszła w jakiekolwiek sprzed ciąży, a po też trzeba będzie w czymś chodzić
No i super opcja z tymi literkami z kartonu. Coś wymyślę. Dziękuję za inspiracje -
nick nieaktualny
-
Lwica wrote:Werka a to nie mialas Smear test??
No mi tez nikt nie zaglada tak reguralnie ale co 3lata cytologia wtedy pielęgniarka:)
No moj mężu jeszcze nie chce sie przekonać a wczoraj mi oświadczył ze skoro mi obcinał paznokcie u stop to on tez chce żebym mu obcięła ....ehmm
no i mialam racje bo grzybek mi wyskoczyl, gp wypisal antybiotyk i juz jest gitara...
fasia skarzypyta -
CzaryMary wrote:że męczą Cię zaparcia
Przez nadmiar gówna mogłaby mi się ta dupa poszerzyć a tu nic, nie chce współpracowaćAmy_, weronika86, Lwica, Agusiek89, Angela89, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:oj tam szeroka dupa nie gwarantuje dobrego porodu moja kolezanka miala szeroka i cesarka byla
bobas 4995gr!
nikt mnie nie przebije a cipka nadal jak u nastolatki
dobre imadlo mam po prostu
hahahaha
Amy_, Lwica, iwonka1077, Agusiek89, Fasia, Aguś86, Gosha lubią tę wiadomość