Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja bym nie chciała rodzić przed terminem. 36 tydzien 37 to lekka przesada wiem że dziecko sobie poradzi ale po coś ta ciąża trwa 40 tygodni... wszystkiego nie da się przewidzieć. Oczywiście jak są jakieś komplikacje to lepiej żeby dzidzia szybciej wyszła ale jak wszsytko przebiega zgodnie z normami nei rozumiem chęci rodzenia wcześniej... mam nadzieję że moje łożysko ładnie wytrzyma do końca i dziecko na tym nie ucierpi
Eweliśka, Fasia, Agusiek89, weronika86, hwesta, Lali, natt, Gosha, liloe, Bambi85, Murraya lubią tę wiadomość
-
Agusiek89 wrote:Amy weź
nie łudź się już
po prostu chcę żeby Olek posiedział jak najdłużejtzn chce żeby urodził się wtedy kiedy przyjdzie jego pora, a mam nadzieję, że przynajmniej z 3 tygodnie jeszcze posiedzi
Agusiek89, Murraya lubią tę wiadomość
-
a ja odmrazam kotlety mielone..ziemniaki obrane...kuperkiem posypie..kompocik mam
surowke sie zrobi
mialam isc po gotowe zeberka ale mi sie nieee chce
zaaz budze mezula...kupa zrobiona, sniadanie zjedzone, glowa umyta...i zaraz do roboty..dzizas kto wymyslil cos takiego jak praca?
-
Amy_ wrote:u mnei to nie jest łudzenie
po prostu chcę żeby Olek posiedział jak najdłużejtzn chce żeby urodził się wtedy kiedy przyjdzie jego pora, a mam nadzieję, że przynajmniej z 3 tygodnie jeszcze posiedzi
Ja Ci powiem że urodziłam Madzię dokładnie w dzień skończonego 37 tyghwesta lubi tę wiadomość
-
Dobra - idę, bo nie mogę się od Was oderwać
Iwonka naszła mnie ochota na śledzia w sosie pomidorowymidę jeść drugie śniadanie! i heeeeeyah - uciekam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 09:56
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny