Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mój mąż kiedyś powiedział: moja księżna jest w ciąży i nikt o tym nie piszeKrysti wrote:Księzna Kate w szpitalu wylàdowala bole brzucha miala a ona w ciązy z córcią.Ah te uroki ciązy
i wkurza mnie jej temat strasznie
nick nieaktualny, weronika86, Gosha, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Taa wczoraj już na nocoty czytałam, że Willego w chacie nie było i brzuch ją rozbolał i wezwała karetkę. Wypisali ją po 24h. W sumie też jest kwietniówką, ale jak menda się nie przyłaczyła do grupy to co nas to
iwonka1077, nick nieaktualny, weronika86, nick nieaktualny, Amy_, Fasia, nick nieaktualny, Gosha, Bambi85, Murraya, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAguś86 wrote:Taa wczoraj już na nocoty czytałam, że Willego w chacie nie było i brzuch ją rozbolał i wezwała karetkę. Wypisali ją po 24h. W sumie też jest kwietniówką, ale jak menda się nie przyłaczyła do grupy to co nas to

hahaha myślisz żeby księżna odnalazła się w tematach anala, kupy i hemoroidów?
Fasia, mantissa, weronika86, Gosha, Bambi85, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
łehehehe korona by jej z głowy nie spadła jakby się ujawniła bo na bank podczytujeAguś86 wrote:Taa wczoraj już na nocoty czytałam, że Willego w chacie nie było i brzuch ją rozbolał i wezwała karetkę. Wypisali ją po 24h. W sumie też jest kwietniówką, ale jak menda się nie przyłaczyła do grupy to co nas to

Eweliśka, nick nieaktualny, haneczka, Lali, nick nieaktualny, weronika86, mila79, nick nieaktualny, Bambi85 lubią tę wiadomość

Najwazniejsze, żeby nie za wcześnie