Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
sylvia007 wrote:Dziewczyny, ja to chyba powinnam zmienić tryb życia, bo niby wstaję 6.40, ale jak tu zaglądam dopiero koło 10-11, to przerażenie mnie ogarnia ile wy już zdążycie naskrobać!!!
To ja dzisiaj zaczynam 35 tydzień???! o matko, chyba powinnam się naprawdę wziąć za tą torbę. Miałam to zrobić dzisiaj, no ale tak mi się w głowie kręci, że chyba nie podołam
Plan na dziś kupić w końcu ten stanior do karmienia, z alles mnie kuszą, bo usztywniane, a 2 miękkie już mam, tylko boję się, że w rozmiar nie trafię, bo z tej firmy nigdy nie miałam, więc ogroomna prośba do dziewczyn, które kupowała a alles staniki, o info czy one takie raczej standardowe, zaniżone czy zawyżone????
Murraya, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Człowiek siedzi u kosmetyczki i wychodzi na wariata, bo śmieje się do telefonu
Amy gratuluję kolejnego, już 37 tygodnia
Mantissa gratki 35 tygodniażaden suwaczek ci się u mnie nie zgadza
Ida, Jaga trzymam kciuki, dajcie znać co u was
Apropo kupy, jak mieszkałam w akademiku moi sąsiedzi myśleli, że dziewczyny nie robią kupy!!! Byli w szokumf, Amy_, haneczka, weronika86, mantissa, Fasia, Murraya lubią tę wiadomość
-
mf wrote:sylvia - zaczynasz chyba 36
a masz 35 skończone w sensie pełne
!!! 36 mnie przeraża, bo to by oznaczało, że jeszcze tylko 4 tyg
sama siebie oszukuję
lysinka, weronika86, Murraya, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Sylwia ja nie kupowalam z alles ale jak oni mają wymiary to się pomierz i odejmij od obwodu pod biustem 5 cm a obwód biustu zostaw taki jak wyjdzie i powinna ci wyjsc z tabel miseczka
ja zamówiłam wlasnie taką metodą i biustonosz leży jak ulał
to mój pierwszy dobrze dobrany biustonoszi to jeszcze zamowiony przez neta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 10:58
iwonka1077, Fasia, Murraya, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:a ja bym radzila zebys poczekala i po porodzie ten lepszy zamowila, bedziesz bardziej wiedziala jaki rozmiar kupic, ja tak robie i kilka dziewczyn tez...
lysinka, liloe, Fasia, mantissa, Murraya, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Sylvia gratuluję skończonego 35 tygodnia
Co do staników z alles to ja mierzyłam kilka modeli i różne rozmiary na mnie pasowały, więc nie pomogę
Ikonka a nie możesz zrobić jakiegoś makaronu, np. ze szpinakiem i fetą lub pesto?sylvia007 lubi tę wiadomość
-
Jezuuu Was doczytac, jak widzialam slowa kupa, anal to pomijalam bo jadlam sniadanie
Po wizycie ok, Mala wymiarami na tydzien do przodu, waga 2200, glowka na doleAFI 10.
Iwonka gratuluje udanej wizyty
Ciekawe jak tam Jaga i Ida?sylvia007, Amy_, lysinka, Aguś86, iwonka1077, Eweliśka, weronika86, Gosha, Rudzia, mantissa, Fasia, Murraya, misia83, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:Sylwia ja nie kupowalam z alles ale jak oni mają wymiary to się pomierz i odejmij od obwodu pod biustem 5 cm a obwód biustu zostaw taki jak wyjdzie i powinna ci wyjsc z tabel miseczka
ja zamówiłam wlasnie taką metodą i biustonosz leży jak ulał
to mój pierwszy dobrze dobrany biustonoszi to jeszcze zamowiony przez neta
Amy_ lubi tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:o obwód się nie martwię, bom po kursie z brafittingu, gorzej z miseczką. Jak patrzę na wszystkie firmy tych staników do karmienia to ich tabele identycznie wyglądają, a jakoś nie chce mi się wierzyć, że wszyscy identyczne szyją staniory
-
Lali wrote:Jezuuu Was doczytac, jak widzialam slowa kupa, anal to pomijalam bo jadlam sniadanie
Po wizycie ok, Mala wymiarami na tydzien do przodu, waga 2200, glowka na doleAFI 10.
Iwonka gratuluje udanej wizyty
Ciekawe jak tam Jaga i Ida?Dobrze, że ok wszystko, a Ty to i tak masz mieć cesarkę tak??? Czy coś sobie ubzdurałam!
Lali lubi tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:Amy, ale ty miękki sobie zamówiłaś??? A możesz mi linka zapodać?!
http://allegro.pl/bawelniany-biustonosz-do-karmienia-wygodny-75-e-i5084746528.htmlsylvia007 lubi tę wiadomość
-
Ja zauważyłam, że każdy mój dzień zależy od pogody.
Jak świeci słońce to latam na miotle od rana, łażę na spacery,w kuchni czuję się jak Okrasa:D A jak jest tak ponuro, tak jak dziś, gniję na kompie do 12:00, barwy szczęścia, na dobre i na złe, a potem leniwie robię obiad, bo muszę
Asica, lysinka, Krysti, mantissa, Murraya lubią tę wiadomość
-
Lali 2200 to super. Mój dzidź w 31+6 ważył 1885 i rzekomo idealnie na ten czas
Nie wiem czy mi we wt będzie robić usg skoro miałam w zeszłym tygodniu. Może czasem poczekać na kolejną wizytę. Na pewno za to zmierzy szyjkę, zrobi ktg i pobierze gbs. Ciekawe czy tylko z cipki czy z dupki też
Lali lubi tę wiadomość
-
Amy_ wrote:miękki. w sumie chcialam lekko usztywniany ale tak go zakladam i widzę że ten jednak lepszy bo nawet jak mi biust urośnie to ten materiał pomieściwiększe cycki bo w obwodzie pod biustem już raczej nie urosnę. na początku ciąży jak tylko cycki urosly zamówiłam ze sztywnymi miseczkami i niestety po paru tygodniach biust jeszcze sie powiekszył i cycki już się nei mieściły
http://allegro.pl/bawelniany-biustonosz-do-karmienia-wygodny-75-e-i5084746528.html -
Sylvia tak mam cc, ale ciesze sie, ze glowka w dole bo jakas spokojniejsza wtedy jestem, bo jak jest u gory to ja sie obawiam, ze przydusze jak sie zgarbie. Wiem glupota, ale tak moja wyobraznia dziala
kurcze tez musze jakis stanik kupic. Wczoraj przyszla paczka z allegro, zamawialam m.in.laktator elektryczny z canpol babies i powiem Wam, ze jestem zdziwiona, ze tak cicho chodzi.
sylvia007, Aguś86 lubią tę wiadomość