X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    hahaha myślisz żeby księżna odnalazła się w tematach anala, kupy i hemoroidów?
    hehe juz to widze :) :D

Krysti lubi tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • Eweliśka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    hahaha myślisz żeby księżna odnalazła się w tematach anala, kupy i hemoroidów?

aa księżna za przeproszeniem nie sra?:P

iwonka1077, Fasia, weronika86, Gosha, Bambi85, Agusiek89 lubią tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    łehehehe korona by jej z głowy nie spadła jakby się ujawniła bo na bank podczytuje :P

taaa czasami się zastanawiam pod którym nikiem się ukrywa :P

stawiałabym naaaaa...

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    aa księżna za przeproszeniem nie sra?:P

żartujesz??!! ona bańki mydlane odbytem puszcza !!

Fasia, Eweliśka, iwonka1077, Angela89, weronika86, Gosha, Bambi85, Murraya, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• Aguś86 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mary księżna też ciężarna i kupę jakoś musi robić ;) Myślę, że też popuszcza i ma hemoroidy tyle ze musi się ukrywać :D

Fasia, Krysti, sylvia007, Bambi85, Murraya, Agusiek89 lubią tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    taaa czasami się zastanawiam pod którym nikiem się ukrywa :P

stawiałabym naaaaa...
    na tą co wyżej sra niż dupe ma? :P to chyba pasuuje do księżniczki :D

CzaryMary lubi tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupilam sobie wczoraj cienie i do ust z Vie uwielbiam tą firmę . http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b41dd3860019.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9654dd0ebb5f.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 10:22

iwonka1077, mantissa, hwesta, adk_1989, Gosha, Murraya, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teraz mi sie odbija ta ryba, zaraz rzygne chyba .... bleeeeeeeeeeee

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    na tą co wyżej sra niż dupe ma? :P to chyba pasuuje do księżniczki :D

no no - ale jednak w Naszym gronie takiej nie ma :)

Amy_ lubi tę wiadomość

• mantissa Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeez, znowu tysiąc stron naskrobały. :P
    Jak dobrze jest pospać do 9. :)
    Ruchy z rana policzone, śniadanko zjedzone i można leżeć dalej. :) Plan na dziś, wstawić jedno pranie. To chyba nie za duży wysiłek, co? :P

Murraya, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. I gratuluję rozpoczęcia nowych tygodni, bo gdzies tam mi mignęło. :)
    A w ogóle to ja zaczynam dziś 35. :) Muszę fotę w końcu strzelić. Zobaczycie jak urósł przez dwa tygodnie. :) I tylko gadam do tego syna mojego, żeby jeszcze posiedział w brzuszku, chociaż naprawdę nie mam pojęcia gdzie on się tam zmieści jak jeszcze przytyje. Skóra mnie piecze non stop w jednym miejscu, już się nie łudzę, że rozstępów uniknę, bo to chyba niemożliwe, przy takim rozciąganiu. Chociaż do tej pory udało mi się jeszcze uniknąć. :P

Fasia, ty nie przeciągaj tak z tą kupą, tylko obie czopala zapodaj, serio. W szpitalu od razu proponowali jak ktoś kilka dni miał "problem". Te glicerynowe.

Nie pamiętam co tam jeszcze naskrobałyście, więc do później. Muszę nadrobić animce i Chirurgów. Ale to poczekam aż chłop po wypis pojedzie coby się przy nim łzami nie zalewać, bo jeszcze po psychiatrę zadzwoni.:)

Amy_, CzaryMary, Murraya, Agusiek89 lubią tę wiadomość

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mantissa wrote:
    Jeez, znowu tysiąc stron naskrobały. :P
    Jak dobrze jest pospać do 9. :)
    Ruchy z rana policzone, śniadanko zjedzone i można leżeć dalej. :) Plan na dziś, wstawić jedno pranie. To chyba nie za duży wysiłek, co? :P

Murraya, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. I gratuluję rozpoczęcia nowych tygodni, bo gdzies tam mi mignęło. :)
    A w ogóle to ja zaczynam dziś 35. :) Muszę fotę w końcu strzelić. Zobaczycie jak urósł przez dwa tygodnie. :) I tylko gadam do tego syna mojego, żeby jeszcze posiedział w brzuszku, chociaż naprawdę nie mam pojęcia gdzie on się tam zmieści jak jeszcze przytyje. Skóra mnie piecze non stop w jednym miejscu, już się nie łudzę, że rozstępów uniknę, bo to chyba niemożliwe, przy takim rozciąganiu. Chociaż do tej pory udało mi się jeszcze uniknąć. :P

Fasia, ty nie przeciągaj tak z tą kupą, tylko obie czopala zapodaj, serio. W szpitalu od razu proponowali jak ktoś kilka dni miał "problem". Te glicerynowe.

Nie pamiętam co tam jeszcze naskrobałyście, więc do później. Muszę nadrobić animce i Chirurgów. Ale to poczekam aż chłop po wypis pojedzie coby się przy nim łzami nie zalewać, bo jeszcze po psychiatrę zadzwoni.:)
    ojj jednak sie meza nie doprosilas o pranie ze sama mussz robic????? :)

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żelki glicerynowe !! :) haaaaaaa zjadłabym :)

Oki lasencje idę od Was. Będę jutro wieczorem. Mąż będzie się puszczał na imprezach a ja będę się puszczała na BBF :)

Buziaki.

Ida - ja cały czas z Tobą myślami i kciukami :)

iwonka1077 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muraya Happy Birthday :*
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c46a4ca4da48.jpg

Murraya lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulejszyn nowych tygodni :*

Murraya lubi tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No własnie nie napisałą Ida wczoraj o której mieli jej podawać oxy? Chyba sama jeswzcze nie wiedziała

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez znikam do wieczora... Muszę się ogarnąć bo maź w domu, prądu nie ma, trzeba się gdzieś ewakuować bo nawet herbaty się nie da zrobić :(

• haneczka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwielbiam Was :D wchodzę i znów kupa, ale tym razem księżna w roli głównej. :)

Kupiłam wczoraj mężowi buty i 2 koszule i teraz będzie piękny :D Tylko co ze mną?

Jestem po kakałku i chlebku z żółtym serem i tak sobie myślę, co ja będę robić cały dzisiejszy dzień. Może nic?

Amy_, mantissa, Gosha, Krysti, Murraya, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• mantissa Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonka1077 wrote:
    ojj jednak sie meza nie doprosilas o pranie ze sama mussz robic????? :)

Dałam mu czas do końca tygodnia a że wyszłam wcześniej to sama zrobię. Znaczy powybieram co z czym wyprać a on wrzuci i wstawi i rozwiesi. Żeby sprawiedliwie było. :P

Haneczka, nic to dobry plan jest. :)

iwonka1077, haneczka, Murraya, Agusiek89 lubią tę wiadomość

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haneczka! Ekstra plan! Ja mialam dzisiaj duże ambicje ale sił brak jakoś. Troszkę się kręcę po domu, próbuje go trochę ogarnąć no ale jakoś nie wychodzi... Postaram się chociaż tak mieszkanie przygotować żeby jutro rano mąż tylko odkurzył i umył podłogi i bedziemy mieli czysto na weekend :)

Krysti piękne paletki! Ja też coś muszę kupić w końcu dla siebie bo rzeczy do porodu nie uważam za przyjemność a za konieczność :)

Wy zatwardzenie a mnie dzisiaj w drugą stronę... Takie skurcze jelit że się boję że Franek wyjdzie przez przypadek :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 10:50

haneczka, Krysti lubią tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ja to chyba powinnam zmienić tryb życia, bo niby wstaję 6.40, ale jak tu zaglądam dopiero koło 10-11, to przerażenie mnie ogarnia ile wy już zdążycie naskrobać!!!
    To ja dzisiaj zaczynam 35 tydzień???! o matko, chyba powinnam się naprawdę wziąć za tą torbę. Miałam to zrobić dzisiaj, no ale tak mi się w głowie kręci, że chyba nie podołam ;-)
    Plan na dziś kupić w końcu ten stanior do karmienia, z alles mnie kuszą, bo usztywniane, a 2 miękkie już mam, tylko boję się, że w rozmiar nie trafię, bo z tej firmy nigdy nie miałam, więc ogroomna prośba do dziewczyn, które kupowała a alles staniki, o info czy one takie raczej standardowe, zaniżone czy zawyżone????

Amy_, Aguś86, Eweliśka, Gosha, Murraya, misia83, Agusiek89 lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
‹‹ 3121 3122 3123 3124 3125 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ