Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKupilam sobie wczoraj cienie i do ust z Vie uwielbiam tą firmę . http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b41dd3860019.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9654dd0ebb5f.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 10:22
iwonka1077, mantissa, hwesta, adk_1989, Gosha, Murraya, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jeez, znowu tysiąc stron naskrobały.
Jak dobrze jest pospać do 9.
Ruchy z rana policzone, śniadanko zjedzone i można leżeć dalej.Plan na dziś, wstawić jedno pranie. To chyba nie za duży wysiłek, co?
Murraya, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. I gratuluję rozpoczęcia nowych tygodni, bo gdzies tam mi mignęło.
A w ogóle to ja zaczynam dziś 35.Muszę fotę w końcu strzelić. Zobaczycie jak urósł przez dwa tygodnie.
I tylko gadam do tego syna mojego, żeby jeszcze posiedział w brzuszku, chociaż naprawdę nie mam pojęcia gdzie on się tam zmieści jak jeszcze przytyje. Skóra mnie piecze non stop w jednym miejscu, już się nie łudzę, że rozstępów uniknę, bo to chyba niemożliwe, przy takim rozciąganiu. Chociaż do tej pory udało mi się jeszcze uniknąć.
Fasia, ty nie przeciągaj tak z tą kupą, tylko obie czopala zapodaj, serio. W szpitalu od razu proponowali jak ktoś kilka dni miał "problem". Te glicerynowe.
Nie pamiętam co tam jeszcze naskrobałyście, więc do później. Muszę nadrobić animce i Chirurgów. Ale to poczekam aż chłop po wypis pojedzie coby się przy nim łzami nie zalewać, bo jeszcze po psychiatrę zadzwoni.
Amy_, CzaryMary, Murraya, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
mantissa wrote:Jeez, znowu tysiąc stron naskrobały.
Jak dobrze jest pospać do 9.
Ruchy z rana policzone, śniadanko zjedzone i można leżeć dalej.Plan na dziś, wstawić jedno pranie. To chyba nie za duży wysiłek, co?
Murraya, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. I gratuluję rozpoczęcia nowych tygodni, bo gdzies tam mi mignęło.
A w ogóle to ja zaczynam dziś 35.Muszę fotę w końcu strzelić. Zobaczycie jak urósł przez dwa tygodnie.
I tylko gadam do tego syna mojego, żeby jeszcze posiedział w brzuszku, chociaż naprawdę nie mam pojęcia gdzie on się tam zmieści jak jeszcze przytyje. Skóra mnie piecze non stop w jednym miejscu, już się nie łudzę, że rozstępów uniknę, bo to chyba niemożliwe, przy takim rozciąganiu. Chociaż do tej pory udało mi się jeszcze uniknąć.
Fasia, ty nie przeciągaj tak z tą kupą, tylko obie czopala zapodaj, serio. W szpitalu od razu proponowali jak ktoś kilka dni miał "problem". Te glicerynowe.
Nie pamiętam co tam jeszcze naskrobałyście, więc do później. Muszę nadrobić animce i Chirurgów. Ale to poczekam aż chłop po wypis pojedzie coby się przy nim łzami nie zalewać, bo jeszcze po psychiatrę zadzwoni. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Uwielbiam Was
wchodzę i znów kupa, ale tym razem księżna w roli głównej.
Kupiłam wczoraj mężowi buty i 2 koszule i teraz będzie pięknyTylko co ze mną?
Jestem po kakałku i chlebku z żółtym serem i tak sobie myślę, co ja będę robić cały dzisiejszy dzień. Może nic?Amy_, mantissa, Gosha, Krysti, Murraya, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:ojj jednak sie meza nie doprosilas o pranie ze sama mussz robic?????
Dałam mu czas do końca tygodnia a że wyszłam wcześniej to sama zrobię. Znaczy powybieram co z czym wyprać a on wrzuci i wstawi i rozwiesi. Żeby sprawiedliwie było.
Haneczka, nic to dobry plan jest.iwonka1077, haneczka, Murraya, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Haneczka! Ekstra plan! Ja mialam dzisiaj duże ambicje ale sił brak jakoś. Troszkę się kręcę po domu, próbuje go trochę ogarnąć no ale jakoś nie wychodzi... Postaram się chociaż tak mieszkanie przygotować żeby jutro rano mąż tylko odkurzył i umył podłogi i bedziemy mieli czysto na weekend
Krysti piękne paletki! Ja też coś muszę kupić w końcu dla siebie bo rzeczy do porodu nie uważam za przyjemność a za konieczność
Wy zatwardzenie a mnie dzisiaj w drugą stronę... Takie skurcze jelit że się boję że Franek wyjdzie przez przypadekWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 10:50
haneczka, Krysti lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, ja to chyba powinnam zmienić tryb życia, bo niby wstaję 6.40, ale jak tu zaglądam dopiero koło 10-11, to przerażenie mnie ogarnia ile wy już zdążycie naskrobać!!!
To ja dzisiaj zaczynam 35 tydzień???! o matko, chyba powinnam się naprawdę wziąć za tą torbę. Miałam to zrobić dzisiaj, no ale tak mi się w głowie kręci, że chyba nie podołam
Plan na dziś kupić w końcu ten stanior do karmienia, z alles mnie kuszą, bo usztywniane, a 2 miękkie już mam, tylko boję się, że w rozmiar nie trafię, bo z tej firmy nigdy nie miałam, więc ogroomna prośba do dziewczyn, które kupowała a alles staniki, o info czy one takie raczej standardowe, zaniżone czy zawyżone????Amy_, Aguś86, Eweliśka, Gosha, Murraya, misia83, Agusiek89 lubią tę wiadomość