X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Budyn czy galaretka. nie wiem jak to opisac. Ok przyjmijmy ze to nie bylo to :) napisalam czop ale moze wyolbrzymiam. Moze to byl tylko sluz :)

mantissa lubi tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Ja to mam wrażenie, że niektórzy chcą się tacy wtajemniczeni i mądrzy wydać, że skoro blisko terminu jesteśmy to tak pierdolą o tym obniżeniu brzucha...
    W dupie byli i gówno widzieli!!!

Żadna matka nie przeoczy opuszczenia brzucha, raz napiera na dół nas bardziej, dwa lżej się oddycha od razu
    kaska wiem...ludzie maja dziwne schizy...dla niej dobrze byloby jakby cos sie dzialo...jak moj maz chorowal jak byl maly..jakbym j czula sie zle..ona lubi takie akcje i luni jam jej ludzie wapolczuja dookola..taki typ

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja biore wazystko na 56..wtpie zeby byla mniejsza..zrrszta mniejszych nie kupowalam...jaga ja tez z tableta..pewnie stad te bledy

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie trzeba mieć swoje, dlatego też muszę zapakować ze 3 komplety ubranek, pieluchy tetrowe i pamperki swoje. Koszule moje, pieluchopodpachy, szlafrok i już pełna torba.
    Ubranka też w rozmiarze 56. Moje dziewczyny jak się rodziły miały po 57cm a i tak tonęły w 56 :-D

Aguś86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy Ty lepiej przyjmij, że to czop i spakuj tą torbę :-D zlituj się nad mężem, zawału dostanie jak jeszcze będziesz się pakować ze skurczami :-P

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Amy Ty lepiej przyjmij, że to czop i spakuj tą torbę :-D zlituj się nad mężem, zawału dostanie jak jeszcze będziesz się pakować ze skurczami :-P
    On jest chyba bardziej gotowy niz ja :P

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • mf Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 16:55

n59yjw4zk9ewdyby.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mantissa- o taki mam ten materac i ma 8.5 cm własnie zmierzyłam:
    http://allegro.pl/materac-danpol-gryka-kokos-pianka-lux-120x60x8-5-i5114171279.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 16:34

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dużo 50 po Zuzi raczej dziewczyńskich, ale dla małego kupowałam tylko 56 i 62. Liczę, że będzie miał jakieś 52-54 cm to styknie ;)

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • mantissa Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to nic, spakuję 3 zestawy 56 i ewentualnie jeden 62. Najwyżej e domu naszykuje więcej, to chłop przywiezie. :)

Amy, mi taki galaretowy glut wyciekl jakoś w styczniu. Tak nagle chlupnal że od razu poczułam. Ale myślałam że czop to taki krążek ma byc więc się nie przejelam. :P chyba by widzieli przy badaniu że nie ma czopa, co?

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mantissa wrote:
    No to nic, spakuję 3 zestawy 56 i ewentualnie jeden 62. Najwyżej e domu naszykuje więcej, to chłop przywiezie. :)

Amy, mi taki galaretowy glut wyciekl jakoś w styczniu. Tak nagle chlupnal że od razu poczułam. Ale myślałam że czop to taki krążek ma byc więc się nie przejelam. :P chyba by widzieli przy badaniu że nie ma czopa, co?
    No ja nie poczułąm nic, nie było tego dużo około 2 cm długości. dla mnei to nie byla galaretka ze względu na zabarwienie, tzn konsystencja galaretki ale nie był przeźroczysty jak żelki :P dobra nieważne, nie był to czop :P
    mi nigdy nic nie wyciekało tzn nic nigdy takiej konsystencji. Całą ciąże praktycznie lał się ze mnie wodnisty śluz niż takie coś, dlatego pomyslałam, że może fragment czopa ;)

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Amy nawet jak to czop to co z tego, już przecież spokojnie moze odchodzić :) ale jestem senna dzis... Masakra

Amy_, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello lasencje!:-)

Angela masz tak słodka córkę ze od rana ogladam jej fotki. Piękna dama. No i nie da się ukryć ze rooosnie :-)

Amy napisała o tym czopie i mi ochotę na budyń zrobiła :-)

Mi czop juz odlazi od tygodnia. Sluzowate ciało stale, w niewielkich ilościach wiec nie panikuje :-)

KasiaKwiatek, Jaga, mantissa, Gosha, Angela89, Fasia, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam sssawkę dziś...cały dzień chodzę i jem :-P
    Dobre choć to, że na ostatniej ostatniej wizycie tylko 0.5kg wyszło, że przybrałam w ciągu 3 tygodni. Ale spoko pewnie teraz nadrobimy z Mikim tą stratę :-D

weronika86, Gosha lubią tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie lubie budyniu.. bleh. Za to mam ochote na milke mleczna :D

Z orzechami tez nie pogardze!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 17:07

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj jadłam budyń i dzis zakupy z Piotra i Pawła przyjeżdzają z min budyniami o rożnych smakach :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zeżarłam od rana 3 serdelki(uwielbiam, to nasze stałe sobotnie śniadanko), 4 naleśniki z czekoladą i bananem, mandarynki :-D
    Budyń...hmm dawno nie jadłam, ale mam tylko waniliowy a zjadłabym czekoladowy :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 17:13

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia superancki Kermit na FB :-) 50 dni.... Kiedy to było ? :-)

Ja tez mam smaka dzisiaj na wszystko. Śniadanie było, obiad w IKEA był, tuba mleczka zageszczonego była a zaraz rozpracuje piwko bezalkoholowe:-)

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bleh :P

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) ja od rana 2 kanapki z pasztetem, jogurt, zupę krem z pomidorów, penne z kurczakiem i beszamelem i mam ssanie znów a lodówka pustawa , czekam na dostawę do 20, chyba zjem bułkę z pasztetem i ogórkiem ;) maź mi powiedział ze sie pucka na buzi robię :p niech spada, jestem w ciazy i mam 8 kg na plusie chyba wiec b mało!!!! Jeszcze z 4 moge przytyć!

CzaryMary, KasiaKwiatek, weronika86, Gosha lubią tę wiadomość

‹‹ 3145 3146 3147 3148 3149 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ