Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHehe weszlam pierwszy raz na wątek majowek a tam pierwsze co rzuciło mi się w oczy to tekst 'kwietniowek i tak nie przebijemy. One chyba smaruja na akord" Hahna
KasiaKwiatek, Eweliśka, Amy_, Aguś86, weronika86, liloe, Ida, Justinka, hwesta, Angela89, Gosha, mantissa, Fasia, natt, iwonka1077, Murraya, Ewelcia, misia83, MartaAlvi, Agusiek89, lysinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIda wrote:145/80. Kurde, chyba będę musiała poprosić piguły, żeby mierzyły mi ciśnienie 2 albo 3 razy, bo chyba mam syndrom białego fartucha... czuję to. Jak już słyszę że jadą tym swoim wózkiem żeby mi zmierzyć ciśnienie to od razu mi skacze.
Ehhh Ida - wspolczuje. Może niech Ci przy łóżku zostawia sprzęt i sama będziesz sobie mierzyć ? -
KasiaKwiatek wrote:Lubię to Amy tylko szkoda że ja nie wiem jaki rozmiar kupić. Zawsze ciężko mi było spodnie dopasować żeby fajnie wyglądały, taka moja schiza. Bez mierzenia nie ma szans, nie kupię
nie kupuje spodni przez neta
mam nadzieje ze choc jedne z nich beda za duze jak juz zrzuce z 15kg
-
Pochwale się, byłam dziś oddać siuśki i krew, własnie przyszły wyniki wszystko mam w normie nawet hemoglobinę i hematokryt jestem w szoku a podobno między 30 a 34 tyg największe spadki są
Aguś86, Amy_, CzaryMary, weronika86, KasiaKwiatek, Gosha, mantissa, Fasia, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Eweliśka wrote:Werka własnie dziwna sprawa bo ja mięsa prawie wogóle nie jem, czasem plasterek jakiejś wędliny.
-
wlasnie w pracy sie dowiedzialam ze musze miec ciuszki swoje w szpitalu..na ich stronie nic nie jest naoisane, ale dziewczyna, angielka ktora rodzila 3tygntemu w tym samym szpitalu musial miec swoje plus pampersy..trzeba zweryfikowac torbe..chyba za mala bedzie
-
nick nieaktualnyWera ja biorę dwie torby. Jedna okoloporodowa dla mnie i Mikiego. Druga na później czyli jego ciuszki, pieluchy itd. Naszykuję też zestaw wyjściowy mój i syna, który będzie czekał w foteliku i K przywiezie w dniu wypisu. A co to będzie to zobaczę w kwietniu, zależnie od pogody.
Gosha, weronika86 lubią tę wiadomość