Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Łooo matko, 5 marcowek sie juz dzisiaj rozpakowało! Widziałam cała listę to ich jest juz 18!!! Niedługo my zaczniemy dziewczynki! Ja to chyba każdej porod bede przeżywała jak swoj
chyba ze urodzę jako jedna z pierwszych to nie bede miała na was tyle czasu tylko sie zajmę moim synkiem (nadal bezimiennym)
CzaryMary, natt, KasiaKwiatek, weronika86, Krysti, Aguś86, mantissa, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:Hehe weszlam pierwszy raz na wątek majowek a tam pierwsze co rzuciło mi się w oczy to tekst 'kwietniowek i tak nie przebijemy. One chyba smaruja na akord" Hahna
Pffffy... 1000 stron. Z całym szacunkiem ale co to jest 1000 stron?!mimka84, KasiaKwiatek, CzaryMary, weronika86, Lali, Amy_, liloe, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda wrote:Dokładnie. Dziś lekarz mi powiedział że 1 dzień w brzuchu przelicza się na tydzień w szpitalu dziecka po urodzeniu... także na pewno warto.
Otóż to! Więc dla mnie wszelkie próby wywołania porodu bez medycznych wskazań jak najszybciej są po prostu nie mądre.
Po co kusić los i ryzykować.Fasia, Ida lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór
Ciulaty dziś dzień. Pokłóciłam się z mężem przed sesją, ryczałam od rana z różnych powodów, później tak się wkur... że chciałam sesję odwołać. No ale nie ważne. Było fajnie. Mamy napstrykanych jakieś 700 zdjęć z czego wybierzemy sobie 20nie wiem jak to zrobimy hehe
Były ujęcia w domu i w parku. Jutro max we wtorek mam dostać zdjęcia do wybrania, a gotowe po ok. 2 tyg
lecieliśmy na spontana. Fotograf zachwycała się moim ślicznym brzuszkiem i oczami
Angela - Martynka jest cudownadopiero przy Tobie widać jaki to mały okruszek
Werka Ty tykająca bombookazały domek Sarci
Amy to co rodzisz w ciągu tych 7 dni czy nie?Uparta jesteś jak osioł z tym pakowaniem torby, co Ci zależy? Niech sobie leży schowana - jeść nie woła
Ida trzymaj się tam dzielnie. Niech Franek jeszcze nie zjawia się na świecie, jeszcze na Niego czas
Jaga dobrze, że się odezwałas !! trzymam kciuki za poniedziałkowe badania i obyś do domku wyszła
Więcej nie pamiętam
Sobotni wieczór spędzam sama, bo mąż pojechał na pępkowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 19:59
mimka84, Amy_, iwonka1077, Ewelcia, Angela89, MartaAlvi, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ona_89' wrote:Witam was Kochane
Ja jestem listopadówką 2015. Powiedzcie mi co trzeba przyjmowac w pierwszych tygodniach ciąży oprócz kwasu foliowego? Polećcie mi jakieś konketne witaminki :> -
nick nieaktualnyweronika86 wrote:no wlasnie faska jak bylo? dziewczyny bede miala ogromna prosbe! potrzebuje dobrac drugie imie dla sarci..zaraz zrobie liste imion i napiszczie mi prosze ktore imiona pasuja do SARAH najbardziej oki?
weronika86 lubi tę wiadomość