Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
CzaryMary wrote:Fasia- mam nadzieje ze humorek juz lepszy. Foty na pewno wyjdą przecudne. Co w końcu przyodzialas Julka chatę ?
Trochę lepszy ale ostatnio dużo problemów na tapecie..
Co do stroju to ubrałam czarne rajstopy i ciemno szara sukienka, później czarny komplet bielizny w połączeniu z długim szarym rozpinanym swetrem i szarymi podkalanówkami. W plener znowu opcja sukienka, na wierzch biały płaszczyk, czapa i szalik i tyle
Mam nadzieje, że jakoś wyjdę - w sumie najważniejsze żeby Julek ładnie wyszedł
Werka ja trochę też wyglądam jak taka bomba więc luz blueswybuchniemy razem
Amy_, Gosha, Lali, weronika86, Murraya, Agusiek89, lysinka lubią tę wiadomość
-
Amy myślisz, że Twój syn jest aż tak bardzo zgodny z Tobą ? Ja myślę, że On ma jeszcze plan żeby w środku posiedzieć, bo chce urosnąć razem z Twoim brzuszkiem żebyś się nim jeszcze nacieszyła
spakowana torba nic nie zaszkodzi
Amy_, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Amy myślisz, że Twój syn jest aż tak bardzo zgodny z Tobą ? Ja myślę, że On ma jeszcze plan żeby w środku posiedzieć, bo chce urosnąć razem z Twoim brzuszkiem żebyś się nim jeszcze nacieszyła
spakowana torba nic nie zaszkodzi
Fasia, Lali, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:Fasia tos sie wystroila jak stroz w boze cialo
Fak U!
Niestety ale na moją grubą dupę nie znalazłam wczoraj spodni więc miałam opcję rajstopy lub legginsy. Kiecka to jedyna wygodna rzecz i Julek ładnie się w niej prezentował
Cycnik pojechałam rano kupić do H&M i co? Nie było rozmiaru pod biustem, a chciałam czarny więc weszłam na Auchan i kupiłam cycnik za 20zł w sam raz na sesję i do śmieciWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 20:44
Amy_, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:Faska az sie zdjec nie moge doczekac
na pewno super wyszlya na kiedy ma je poobrabiac?
Widzę ten język po pierwszym zdaniu
Powiedziała, że jutro max we wtorek podeśle zdjęcia żebyśmy sobie z nich wybrali te do obróbki i wtedy ok. 2 tyg oczekiwania. Ale w zasadzie na dniach powinnam je dostać, nie wiem w jakiej formie ale jak mi się coś szczególnie spodoba i będzie jak to może Wam wrzucę przed obróbkąWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 20:49
iwonka1077, weronika86, Murraya lubią tę wiadomość
-
Ona_89' wrote:Witam was Kochane
Ja jestem listopadówką 2015. Powiedzcie mi co trzeba przyjmowac w pierwszych tygodniach ciąży oprócz kwasu foliowego? Polećcie mi jakieś konketne witaminki :>
Witaj Ona. Do 12 tyg ciąży brałam tylko kwas foliowy, później przestawiłam się na Vitaminer Prenatal 2 +DHA.
-
hejka
mój łobuziak w brzuchu tak szaleje ze az mnie brzuch piecze caly, masakra niech juz spać pójdzie ten moj syncio.....
Fasia no ja tez niecierpliwie czekam na zdjecia
Jaga dobrze ześ sie odezwała bo się martwiłysmy.... będzie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 20:52
Amy_, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fasia dzięki Tobie od 3 tygodni też biorę dha, ale ryby jem raz w tygodniu
Wera gdzie ta lista. Zaraz pójdę sobie spać
Mamy dzisiaj dzień na mega spanie. Niestety nasza córka miała dzień na mega rozrabianie już od 7 i jesteśmy wykonczeni i szczęśliwi, że od godziny śpiFasia lubi tę wiadomość
-
Aguś86 wrote:Fasia dzięki Tobie od 3 tygodni też biorę dha, ale ryby jem raz w tygodniu
Wera gdzie ta lista. Zaraz pójdę sobie spać
Mamy dzisiaj dzień na mega spanie. Niestety nasza córka miała dzień na mega rozrabianie już od 7 i jesteśmy wykonczeni i szczęśliwi, że od godziny śpi
Jedz, jedz ja wierzę, że dzięki nim nie urodzę przed 38tc hihiTeż muszę zacząć jeść ryby chociaż raz w tyg. Taki mam plan od sierpnia i jakoś nie wychodzi
Córa dośpi do rana?Aguś86 lubi tę wiadomość
-
Powinna do 7 dospać o ile nie spadnie w nocy z łóżka i nie zacznie się drzeć: mama, tata am! Wtedy dostaje butlę mleka i śpi do rana
Czasem jej się niestety jeszcze zdarzy wylecieć z łóżka. Ale niunia akurat w nocy śpi pięknie od 3 miesiąca. Zobaczymy jak będzie z synkiem, bo mamy znajomych z synkiem 2 miesiące młodszym od Zuzi co budzi się co noc po 3-4 razy. Masakra