Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ida wrote:Dziewczyny, co myślicie o indukcji porodu przez kroplówkę? Zgodzicie się?
Ida, mantissa lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Werka i gdzie ta lista ? I co z Sarah Rachel ?
sarah rachel wybral mezu..chcialam drugie ja wybrac bo stasiowi imie tez on wynieral
-
Ida wrote:Dziewczyny, co myślicie o indukcji porodu przez kroplówkę? Zgodzicie się?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 21:11
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Zaproponowali Ci coś takiego ? W jakim celu ? Są jakieś przesłanki żebyś musiała szybciej rodzić ? Coś się nagle dzieje ?littletwig lubi tę wiadomość
-
weronika86 wrote:jedyne jakie mi sie podobaja to ADA znaczy ozdoba...AYA znaczy sokol...NISSA znaczy ZNAK....NISSAN znaczy kwiecien...NESSA cud...i juz sama nie wiem
sarah rachel wybral mezu..chcialam drugie ja wybrac bo stasiowi imie tez on wynieral
Hmmmm Aya brzmi fajnieNissa i Nissan kojarzą mi się wiadomo, że z samochodem
Nessa brzmi ciekawie. Natomiast jakoś Sarah Rachel chyba najbardziej
Dopasuj sobie też do nazwiska
weronika86 lubi tę wiadomość
-
dziewczyny ale po termnie nie wiadomo ile tez nie mozna chodzic jak sie akcja sama nie zacznie to musze zrobic bo albo zielone wody albo dziecko niedotlenione moze sie urodzic czy cos po ie bym sie zgodzila na wywołanie, a tak wczesniej to bez sensu jak dla mnie....
Aguś86, liloe lubią tę wiadomość
-
no i nieoneszlo sie dzisiaj bez glupich komentarzy mojego nienormalnego meza....Stoje przed nim bez majciochow, bo akurat sie przebieralam..gadam cos do miego a ten debil : WERA GDZE TY ZES SIE BRZUCHOMOSTWA NAUCZYLA? ze co kurwa? no bo gadasz ale ustami nie ruszasz....na pipe patrzyl..idiota...heheh
Amy_, iwonka1077, Lali, mimka84, mantissa, Gosha, Murraya, KasiaKwiatek, Agusiek89, lysinka lubią tę wiadomość
-
Ja też tak uważam - jeśli jest po terminie to jak najbardziej, jeśli jest przed to tylko wtedy jeśli są ku temu jakieś wskazania typu niebezpieczeństwo dla matki lub dla dziecka. Inaczej nie widzę sensu..
Aguś86, weronika86, iwonka1077, mf lubią tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:dziewczyny ale po termnie nie wiadomo ile tez nie mozna chodzic jak sie akcja sama nie zacznie to musze zrobic bo albo zielone wody albo dziecko niedotlenione moze sie urodzic czy cos po ie bym sie zgodzila na wywołanie, a tak wczesniej to bez sensu jak dla mnie....
iwonka1077, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny