Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy torba spakowana od tygodnia. W pon szpital więc musiałam. Jak wrócę to dorzucę to co potrzebne do porodu czyli podpachy, podkłady. Naszykuję rzeczy dla Julka czyli chusteczki nawilżane, pampersy i tyle. No i coś na wyjście, bo ciuszków nie biorę skoro w szpitalu dają
Amy_, iwonka1077, Murraya lubią tę wiadomość
-
weronika86 wrote:tesc antysemita z zydowskimi korzeniami hahahah no i moj maz jedyny chlopak ktory przekazywal nazwisko w rodzinie
nie tylko fizycznie ale psychicznie je ma
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 21:40
weronika86, Gosha, Murraya, MartaAlvi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cieszy mnie ten poniedziałkowy szpital i smuci zarazem. Z jednej strony odpocznę od stresu w domu, a z drugiej będę się jeszcze bardziej martwić tym co się tu może stać .. tak źle i tak niedobrze .. Idę po pepsi!
-
Fasia wrote:Amy torba spakowana od tygodnia. W pon szpital więc musiałam. Jak wrócę to dorzucę to co potrzebne do porodu czyli podpachy, podkłady. Naszykuję rzeczy dla Julka czyli chusteczki nawilżane, pampersy i tyle. No i coś na wyjście, bo ciuszków nie biorę skoro w szpitalu dają
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Cieszy mnie ten poniedziałkowy szpital i smuci zarazem. Z jednej strony odpocznę od stresu w domu, a z drugiej będę się jeszcze bardziej martwić tym co się tu może stać .. tak źle i tak niedobrze .. Idę po pepsi!
-
nick nieaktualny
-
ja sie spakowalam juz ze 2 tyg temu a i tak co chwila cos dorzucam..na bank na szybko bym polowy rEczy zapomniala
fasia kto cie wkurwil? daj nr telefonu to postrasze zydami :-)hahah JEST PAN KONTROLOWANY
hahahh
Fasia, Gosha, Murraya, Agusiek89 lubią tę wiadomość