Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
To nie o męża chodzi. Dziś to tylko spinka mała. Wkur** mnie chwilowo, a że się zbierało nie z Jego winy już cały tydzień to wybuchłam
Z tatą dość kiepsko no i mam dość .. stres, stres i jeszcze raz stres .. już nie wyrabiam .. marzy mi się wyjście do pracy na cały dzień .. ale z drugiej strony nie można go na 5 min zostawić, bo się dzieją złe rzeczy. No i dupa ..
No ale nie ważne. Nie chcę się tu żalić. Każda z Nas ma swoje problemy .. Tak mnie dziś na zwierzenia wzięło, bo od rana ryczę -
Fasia raz są lepsze, raz gorsze dni. Może jutro będzie lepiej. Staraj się nie denerwować zbyt bardzo z myślą o dobru Julka. Wypij sobie meliskę i połóż się spać. Ja często kładę się spać nerwowa, a jak się rano obudzę to jest ok.
Fasia lubi tę wiadomość
-
Jutro nie będzie lepiej. To akurat wiem. Sytuacja jest zbyt ciężka .. Ehh no nic. Brzuch się dziś spina, pobolewa jakoś tak dziwnie .. Niech mąż wraca .. Melisę można pić ?? bez ograniczeń ?? To może sobie zapodam
Dzięki :*Amy_ lubi tę wiadomość
-
Fasia oby Ci sie wszystkie sprawy domowe ulozyly pozytywnie :*
Ja dzis mialam jakis spadek formy, łeb bolal juz od 5 rano ale teraz minelo. Wieczorem spuchly mi dlonie i strasznie swedza:/ mam nadzieje, ze rano juz bedzie ok i ze to chwilowe. Cisnienie mam ok, bo mierzylam dzis chyba z 10 razy przez ten bol glowy.
Meliske ja tez sobie zapodaje czesto wiec Fasia wypij sobie na noc
Amy przez ten Twoj czop czy nie czop, wygooglowalam dzis zdjecia czopu bleee obrzydlistwo
Dobranoc BąbelkiFasia lubi tę wiadomość
-
Lali dziękuję :* śpij dobrze
Ewelcia ja się budzę w takim stanie od jakiegoś tygodnia. Nie jestem w stanie rano zgiąć palców u rąk - są tak spuchnięte. Kostki zaczynają znikać .. Obrączki i pierścionka zaręczynowego nie zakładam już od dawna. Na tym etapie zatrzymywanie wody to chyba norma, taką mam nadzieje, że to nic złego -
nick nieaktualnyI ja zaczęłam puchnąć, na razie lekko, ale szczególnie rano palce mam spuchnięte a w ciagu dnia skarpetki sie odciskają i ta moja "pucka" na twarzy to tez wg mnie trochę od puchnięcia. Jutro maż ma mi zrobic sesje domowa-o ile sie zmotywuje aby sie ogarnąć
-
Ewelcia wrote:Jestem przerażona bo to moje pierwsze opuchniecie
szok! I to jeszcze prawa strona jest opuchnieta bardziej...
Taki urok końcówkiCzekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
No to współczuję tego puchnięcia, bo ja je mam od ponad tygodnia i juz zaczyna mi to doskwierac. Rano jest kiepsko jak nie można zgiac palców, odkręcić butelki z wodą itd. Pewnie będzie jeszcze gorzej