Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A mnie standardowo skurcze łydki obudziły w dwie nogi boziu ja zwariuje 6tabletow asparginum biorę i jeszcze męczą??? Tak może być? Bambi gdzie jesteś?pomóż zbolalej ciężarnej
Od dwóch dni też puchna mi nogi ręce trochę mniej....Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 07:08
-
nick nieaktualnyDzień dobry Dziewczynki,
Tak mi Was szkodaja śpię jak suseł, w nocy i w dzień drzemka czasem też... Z tym nigdy problemu nie miałam. Wstaję na siku raz, koło 6. Badania wszystkie w normie, żadnych infekcji w bożenie nigdy.
Nie puchnę nic, skurcze BH odpukać minęły, czasem 1-2 w ciągu dnia. Wreszcie też zdrowa jestem całkiem.
Oby Was ta ciąża nie umęczyła za bardzo na końcu...
A my dziś inaugurujemy 34 tydzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 07:27
Aguś86, Bambi85, Murraya, Rudzia, iwonka1077, Jaga, CzaryMary, Gosha, mantissa, Amy_, weronika86, MartaAlvi, natt, Fasia, misia83, Anka1501, Agusiek89, lysinka lubią tę wiadomość
-
mf u mnie córka jakoś mało ma czkawek ale ruchliwa jest. Też nie jestem gotowa ale kurcze wczoraj czułam,że tracę nad ciałem kontrolę i muszę chyba się pomału godzić ze zbliżającym się przeznaczeniem:) spakowałam 2 torby bo za skarby do jednej się nie mieszcze ale nie mam pojęcia jak dziecko ubiorę na wyjście.
-
Weronika mogę Ci podać rękę co do przegrzewania domu przez męża. Od 3 dni chodzi i mówi,że zmarznięty jest i okna zamyka i się denerwuje a mi gorąco i duszno.
Aguś to ja bym chciała do 17 marca wytrzymać chociaż...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 08:12
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry!
Ja na szczescie nie mam problemow ze spaniem, zssypiam o 2 w nocy ale jak na siku wstaje to zasypiam potem od razuwspolczuje tym co nie moga spac :*
Moja siostra zaspala dzis do pracy i o 7 postawila wszystkich na nogija zjadlam sniadanko i ide dalej lulu
do pozniej! :*
Milego poranka! :*Aguś86, CzaryMary, KasiaKwiatek, Amy_ lubią tę wiadomość
-
Jestem jestem . Jestescie szalone tyle nadrabiania po nocy. Ja spadek formy mialam/ mam i przeżywam w samotności.
Iwonka oznacz sobie poziom magnezu i potasu drogie to nie jest a będzie wiadomo jaka dawkę dac. Chociaz takie skurcze tez moga byc związane z niewydolnościa żylna, obrzeki masz. Macica ugiska na duże zyly i krew z nog gorzej odpływa.Duźo lez siedz z nogami wyzej , a najlepiej jeszcze poduszka pod prawe biodro. Ale obawiam się ze tak naprawdę najbardziej pomoże poród.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 08:30
iwonka1077, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bambi85 wrote:Jestem jestem . Jestescie szalone tyle nadrabiania po nocy. Ja spadek formy mialam/ mam i przeżywam w samotności.
Iwonka oznacz sobie poziom magnezu i potasu drogie to nie jest a będzie wiadomo jaka dawkę dac. Chociaz takie skurcze tez moga byc związane z niewydolnościa żylna, obrzeki masz. Macica ugiska na duże zyly i krew z nog gorzej odpływa.Duźo lez siedz z nogami wyzej , a najlepiej jeszcze poduszka pod prawe biodro. Ale obawiam się ze tak naprawdę najbardziej pomoże poród.mam też maść lioven i też smaruję, ajj może jakoś wytrzymam ten miesiąc?już bliżej jak dalej, nie wiem jak mi się ten synek wypłaci za te cierpienie