SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Lali Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, wspolczuje nie przespanych nocy, ja sie jak zabita :)
    Murraya brzuszek sliczny, a z Ciebie jest bardzo ladna kobieta! Brrr jak czytam opis Twojego nacinania podczas porodu to az mnie skreca, nie nadaje sie na takie rzeczy :(
    Wlasnie zjadlam sniadanko, wypilam kawe i czas sie wykapac i odmalowac. Moze dzis sie zastanowie co spakowac do torby szpitalnej :)

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Murraya Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 18:12

82do3e5ebme2hhhv.png
    bajj0tsd343aweuc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien Dobry widze ze tu juz nocne zmiany zaczynają się ,wspolczuje nie przespanych nocy .
    Pozdrawiam i milego dnia życzę :*

Lali, Murraya, CzaryMary, mantissa, Agusiek89, lysinka lubią tę wiadomość

• mf Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 16:56

Nadzieja84 lubi tę wiadomość

n59yjw4zk9ewdyby.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz przygotowana na poród jestem i się nawet bede cieszyc jak się zacznie :) nie mogę się doczekać tych bóli skurczy .Najwazniejsze to pozytywne nastawienie :) dobrze ze mi cisnienie się unormowalo urodze naturalnie ;) bi jak by bylo wysokie caly czas to Cc lekarz mowil ale na szczescie wysokiego nie mam .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 09:07

Murraya, Nadzieja84 lubią tę wiadomość

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś86 wrote:
    Bambi przejmujesz się tym ktg z piątku? Dasz radę jeszcze troszkę. Szyjke 3 cm twardą i zamknietą masz :) To dobrze wróży :)
    Ja się przejmuje? No skąd :p?
    Boje się tylko ze jak sa te skurcze aja nie czuje to szyjka sie skroci i nawet nie bede wiedzieć. No nic mam zamiar wytrzymac do następnej wizyty a to będzie prawie 36 tc a potem jeszcze tydzień a potem zobaczymy. A potem kolejnym celem będzie wytrzymac do po świętach bo jak cesarka planowo to jakos wtedy by byla pewnie w 39 tc. Ale to bardzo ambitny plan.

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja smigam robie wszystko tak jak przed ciązą tyle ze mam problem z podniesieniem tylka z auta :) a tak chodze na zakupy jakos energi mi przybylo :) brzuszek sobie rosnie fajnie .

Murraya lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W srode Ignaśia będe widziec :) na usg ciekawe bo on chyba się przekrecil oby nieee bo ja CC nie chcem miec .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 09:13

• Aguś86 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Murraya wrote:
    Przepraszam, fakty mnie przerosły :-( ale dla pocieszenia powiem że niczemu to nie przeszkadza, ktoś mówił że czuł ranę na zmianę pogody - ja wcale :-)
    Mnie ciagnelo przez 4 miesiace na pogode, a teraz już wszystko ok, no ale pewno będzie powtorka ;)

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buziaki lecę czeka mnie duzo pracy dziś :) wczoraj auto bylo prane w srodku siedzenia tapicerka wsio juz przygotowania pelną parą u mnie na powitanie Syncia a auto trza bylo odswierzyc w srodku i jest czysto i pachnąco .

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nadal mam niewyprasowane ubranka dla małej w komodzie :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz porobilam wszystko mam spokuj do samego porodu jeszcze czekam na szafke dla Ignasia <3poleczki przyszly i dzis moj je zamontuje :) rolete dzis kupie oknobzmierze tylko i jade kupic . Od jutra juz biore się za siebie za moje stopy wszystko by wygladac jak czlowiek na porodôwce moje stopy masakryczne juz scholem pięty jade tą maszynką i wygladza ladnie moj mi w misce nogi myje bo pod prysznicem ni huja nie schyle się a na jednej nodze nie stane bo gdzie orla wywine :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 09:37

• Aguś86 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    W srode Ignaśia będe widziec :) na usg ciekawe bo on chyba się przekrecil oby nieee bo ja CC nie chcem miec .
    Krysti a Ty nie miałaś mieć i tak i tak cc przez to Twoje tętno i ciśnienie?

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś86 wrote:
    Krysti a Ty nie miałaś mieć i tak i tak cc przez to Twoje tętno i ciśnienie?
    Moje cisnienie jest ok to nie trzeba robic CC co inne gdybym miala wysokie caly czas ale nie mam jest niskie sprawdzam 4 razy na dobę i zapisuje na kartce . Ja mam czasem skoki na tle nerwowym i tętno ale jest ok wszystko .

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.

Maz kolo 3 zwlokl się do chaty, a ja do 4 spać nie mogłam.
    Tez niestety puchne... :( twarz mam taka jak ten księżyc w pełni.
    ( ale to może od zarcia ? :-) właśnie pochlonelam słuszny kawał szarloty:-) - syn chciał)
    Ja w tym miesiącu rodze. Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to za 23 dni zostanę mamusia :-)

Krysti żeś sobie jakiś motorek w dupe wsadzila, czy co? Swoja droga rzeczywiście przydaloby się u nas tez odkurzyc auto w środku. Dzięki za przypomnienie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 09:43

Krysti, KasiaKwiatek, Bambi85, iwonka1077, Angela89, Lali, Agusiek89, lysinka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Dzień dobry.

Maz kolo 3 zwlokl się do chaty, a ja do 4 spać nie mogłam.
    Tez niestety puchne... :( twarz mam taka jak ten księżyc w pełni.
    ( ale to może od zarcia ? :-) właśnie pochlonelam słuszny kawał szarloty:-) - syn chciał)
    Ja w tym miesiącu rodze. Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to za 23 dni zostanę mamusia :-)

Krysti żeś sobie jakiś motorem w dupe wsadzila, czy co? Swoja droga rzeczywiście przydaloby się u nas tez odkurzyc auto w środku. Dzięki za przypomnienie.
    Czary Mary wiesz co yo motorek w dupie wlaczylam :D odkurzaj autko odkurzaj :) ja juz mam czysto w swoim i na luziku juz mogę fotelik zaniesc do niego niech juz w Aucie będzie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam dziwne przrczucia co do mnie czuje ze się rozpakuje przed urodzinami moimi przed 13 marca huhuhu :D jakos tak dziwnie się czuje :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 09:47

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Mam dziwne przrczucia co do mnie czuje ze się rozkleje przed urodzinami moimi przed 13 marca huhuhu :D

Lepiej siedz jeszcze sklejona do terminu porodu :-) ! Niech Ignas obrasta w tluszczyk.

Krysti, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój maż od rana chodzi i gada jak to ładnie wyglądam , jak włosów dużo mam (?!), a ze cera gładka i taka ładna. Chyba cos przeskrobał :D

KasiaKwiatek, CzaryMary, Aguś86, Murraya, iwonka1077, mantissa, Krysti, Angela89, MartaAlvi, natt, liloe, Gosha, Ewelcia, mimka84, weronika86, Fasia, Nadzieja84, Justinka, misia83, Agusiek89, lysinka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hihi a my w tym tygodniu zawozimy oba auta na gruntowne pranie tapicerki, sprzątanie w środku i na zewnątrz :-) mój K właśnie 3 dni temu zmienił samochód i kupił swój, a mój też prany to byl nie wiem kiedy :-P dom przygotowujemy to i auta trzeba odświeżyć dla Mikiego :-D

Ja oświadczam, że w tym miesiącu jeszcze nie rodzę...nawet jak przez to pytlowanie strona 4000 będzie...piedole :-D

CzaryMary, Bambi85, Murraya, iwonka1077, Gosha, Fasia, Justinka, Agusiek89, lysinka lubią tę wiadomość

‹‹ 3156 3157 3158 3159 3160 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ