X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Lali Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, wspolczuje nie przespanych nocy, ja sie jak zabita :)
    Murraya brzuszek sliczny, a z Ciebie jest bardzo ladna kobieta! Brrr jak czytam opis Twojego nacinania podczas porodu to az mnie skreca, nie nadaje sie na takie rzeczy :(
    Wlasnie zjadlam sniadanko, wypilam kawe i czas sie wykapac i odmalowac. Moze dzis sie zastanowie co spakowac do torby szpitalnej :)

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Murraya Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 18:12

82do3e5ebme2hhhv.png
    bajj0tsd343aweuc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien Dobry widze ze tu juz nocne zmiany zaczynają się ,wspolczuje nie przespanych nocy .
    Pozdrawiam i milego dnia życzę :*

Lali, Murraya, CzaryMary, mantissa, Agusiek89, lysinka lubią tę wiadomość

• mf Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 16:56

Nadzieja84 lubi tę wiadomość

n59yjw4zk9ewdyby.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz przygotowana na poród jestem i się nawet bede cieszyc jak się zacznie :) nie mogę się doczekać tych bóli skurczy .Najwazniejsze to pozytywne nastawienie :) dobrze ze mi cisnienie się unormowalo urodze naturalnie ;) bi jak by bylo wysokie caly czas to Cc lekarz mowil ale na szczescie wysokiego nie mam .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 09:07

Murraya, Nadzieja84 lubią tę wiadomość

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś86 wrote:
    Bambi przejmujesz się tym ktg z piątku? Dasz radę jeszcze troszkę. Szyjke 3 cm twardą i zamknietą masz :) To dobrze wróży :)
    Ja się przejmuje? No skąd :p?
    Boje się tylko ze jak sa te skurcze aja nie czuje to szyjka sie skroci i nawet nie bede wiedzieć. No nic mam zamiar wytrzymac do następnej wizyty a to będzie prawie 36 tc a potem jeszcze tydzień a potem zobaczymy. A potem kolejnym celem będzie wytrzymac do po świętach bo jak cesarka planowo to jakos wtedy by byla pewnie w 39 tc. Ale to bardzo ambitny plan.

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja smigam robie wszystko tak jak przed ciązą tyle ze mam problem z podniesieniem tylka z auta :) a tak chodze na zakupy jakos energi mi przybylo :) brzuszek sobie rosnie fajnie .

Murraya lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W srode Ignaśia będe widziec :) na usg ciekawe bo on chyba się przekrecil oby nieee bo ja CC nie chcem miec .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 09:13

• Aguś86 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Murraya wrote:
    Przepraszam, fakty mnie przerosły :-( ale dla pocieszenia powiem że niczemu to nie przeszkadza, ktoś mówił że czuł ranę na zmianę pogody - ja wcale :-)
    Mnie ciagnelo przez 4 miesiace na pogode, a teraz już wszystko ok, no ale pewno będzie powtorka ;)

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buziaki lecę czeka mnie duzo pracy dziś :) wczoraj auto bylo prane w srodku siedzenia tapicerka wsio juz przygotowania pelną parą u mnie na powitanie Syncia a auto trza bylo odswierzyc w srodku i jest czysto i pachnąco .

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nadal mam niewyprasowane ubranka dla małej w komodzie :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz porobilam wszystko mam spokuj do samego porodu jeszcze czekam na szafke dla Ignasia <3poleczki przyszly i dzis moj je zamontuje :) rolete dzis kupie oknobzmierze tylko i jade kupic . Od jutra juz biore się za siebie za moje stopy wszystko by wygladac jak czlowiek na porodôwce moje stopy masakryczne juz scholem pięty jade tą maszynką i wygladza ladnie moj mi w misce nogi myje bo pod prysznicem ni huja nie schyle się a na jednej nodze nie stane bo gdzie orla wywine :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 09:37

• Aguś86 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    W srode Ignaśia będe widziec :) na usg ciekawe bo on chyba się przekrecil oby nieee bo ja CC nie chcem miec .
    Krysti a Ty nie miałaś mieć i tak i tak cc przez to Twoje tętno i ciśnienie?

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś86 wrote:
    Krysti a Ty nie miałaś mieć i tak i tak cc przez to Twoje tętno i ciśnienie?
    Moje cisnienie jest ok to nie trzeba robic CC co inne gdybym miala wysokie caly czas ale nie mam jest niskie sprawdzam 4 razy na dobę i zapisuje na kartce . Ja mam czasem skoki na tle nerwowym i tętno ale jest ok wszystko .

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.

Maz kolo 3 zwlokl się do chaty, a ja do 4 spać nie mogłam.
    Tez niestety puchne... :( twarz mam taka jak ten księżyc w pełni.
    ( ale to może od zarcia ? :-) właśnie pochlonelam słuszny kawał szarloty:-) - syn chciał)
    Ja w tym miesiącu rodze. Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to za 23 dni zostanę mamusia :-)

Krysti żeś sobie jakiś motorek w dupe wsadzila, czy co? Swoja droga rzeczywiście przydaloby się u nas tez odkurzyc auto w środku. Dzięki za przypomnienie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 09:43

Krysti, KasiaKwiatek, Bambi85, iwonka1077, Angela89, Lali, Agusiek89, lysinka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Dzień dobry.

Maz kolo 3 zwlokl się do chaty, a ja do 4 spać nie mogłam.
    Tez niestety puchne... :( twarz mam taka jak ten księżyc w pełni.
    ( ale to może od zarcia ? :-) właśnie pochlonelam słuszny kawał szarloty:-) - syn chciał)
    Ja w tym miesiącu rodze. Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to za 23 dni zostanę mamusia :-)

Krysti żeś sobie jakiś motorem w dupe wsadzila, czy co? Swoja droga rzeczywiście przydaloby się u nas tez odkurzyc auto w środku. Dzięki za przypomnienie.
    Czary Mary wiesz co yo motorek w dupie wlaczylam :D odkurzaj autko odkurzaj :) ja juz mam czysto w swoim i na luziku juz mogę fotelik zaniesc do niego niech juz w Aucie będzie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam dziwne przrczucia co do mnie czuje ze się rozpakuje przed urodzinami moimi przed 13 marca huhuhu :D jakos tak dziwnie się czuje :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 09:47

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Mam dziwne przrczucia co do mnie czuje ze się rozkleje przed urodzinami moimi przed 13 marca huhuhu :D

Lepiej siedz jeszcze sklejona do terminu porodu :-) ! Niech Ignas obrasta w tluszczyk.

Krysti, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój maż od rana chodzi i gada jak to ładnie wyglądam , jak włosów dużo mam (?!), a ze cera gładka i taka ładna. Chyba cos przeskrobał :D

KasiaKwiatek, CzaryMary, Aguś86, Murraya, iwonka1077, mantissa, Krysti, Angela89, MartaAlvi, natt, liloe, Gosha, Ewelcia, mimka84, weronika86, Fasia, Nadzieja84, Justinka, misia83, Agusiek89, lysinka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hihi a my w tym tygodniu zawozimy oba auta na gruntowne pranie tapicerki, sprzątanie w środku i na zewnątrz :-) mój K właśnie 3 dni temu zmienił samochód i kupił swój, a mój też prany to byl nie wiem kiedy :-P dom przygotowujemy to i auta trzeba odświeżyć dla Mikiego :-D

Ja oświadczam, że w tym miesiącu jeszcze nie rodzę...nawet jak przez to pytlowanie strona 4000 będzie...piedole :-D

CzaryMary, Bambi85, Murraya, iwonka1077, Gosha, Fasia, Justinka, Agusiek89, lysinka lubią tę wiadomość

‹‹ 3156 3157 3158 3159 3160 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ