Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, wspolczuje nie przespanych nocy, ja sie jak zabita
Murraya brzuszek sliczny, a z Ciebie jest bardzo ladna kobieta! Brrr jak czytam opis Twojego nacinania podczas porodu to az mnie skreca, nie nadaje sie na takie rzeczy
Wlasnie zjadlam sniadanko, wypilam kawe i czas sie wykapac i odmalowac. Moze dzis sie zastanowie co spakowac do torby szpitalnej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa juz przygotowana na poród jestem i się nawet bede cieszyc jak się zacznie
nie mogę się doczekać tych bóli skurczy .Najwazniejsze to pozytywne nastawienie
dobrze ze mi cisnienie się unormowalo urodze naturalnie
bi jak by bylo wysokie caly czas to Cc lekarz mowil ale na szczescie wysokiego nie mam .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 09:07
Murraya, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
Aguś86 wrote:Bambi przejmujesz się tym ktg z piątku? Dasz radę jeszcze troszkę. Szyjke 3 cm twardą i zamknietą masz
To dobrze wróży
Boje się tylko ze jak sa te skurcze aja nie czuje to szyjka sie skroci i nawet nie bede wiedzieć. No nic mam zamiar wytrzymac do następnej wizyty a to będzie prawie 36 tc a potem jeszcze tydzień a potem zobaczymy. A potem kolejnym celem będzie wytrzymac do po świętach bo jak cesarka planowo to jakos wtedy by byla pewnie w 39 tc. Ale to bardzo ambitny plan. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Murraya wrote:Przepraszam, fakty mnie przerosły
ale dla pocieszenia powiem że niczemu to nie przeszkadza, ktoś mówił że czuł ranę na zmianę pogody - ja wcale
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa juz porobilam wszystko mam spokuj do samego porodu jeszcze czekam na szafke dla Ignasia <3poleczki przyszly i dzis moj je zamontuje
rolete dzis kupie oknobzmierze tylko i jade kupic . Od jutra juz biore się za siebie za moje stopy wszystko by wygladac jak czlowiek na porodôwce moje stopy masakryczne juz scholem pięty jade tą maszynką i wygladza ladnie moj mi w misce nogi myje bo pod prysznicem ni huja nie schyle się a na jednej nodze nie stane bo gdzie orla wywine
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 09:37
-
nick nieaktualnyAguś86 wrote:Krysti a Ty nie miałaś mieć i tak i tak cc przez to Twoje tętno i ciśnienie?
-
nick nieaktualnyDzień dobry.
Maz kolo 3 zwlokl się do chaty, a ja do 4 spać nie mogłam.
Tez niestety puchne...twarz mam taka jak ten księżyc w pełni.
( ale to może od zarcia ?właśnie pochlonelam słuszny kawał szarloty:-) - syn chciał)
Ja w tym miesiącu rodze. Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to za 23 dni zostanę mamusia
Krysti żeś sobie jakiś motorek w dupe wsadzila, czy co? Swoja droga rzeczywiście przydaloby się u nas tez odkurzyc auto w środku. Dzięki za przypomnienie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 09:43
Krysti, KasiaKwiatek, Bambi85, iwonka1077, Angela89, Lali, Agusiek89, lysinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:Dzień dobry.
Maz kolo 3 zwlokl się do chaty, a ja do 4 spać nie mogłam.
Tez niestety puchne...twarz mam taka jak ten księżyc w pełni.
( ale to może od zarcia ?właśnie pochlonelam słuszny kawał szarloty:-) - syn chciał)
Ja w tym miesiącu rodze. Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to za 23 dni zostanę mamusia
Krysti żeś sobie jakiś motorem w dupe wsadzila, czy co? Swoja droga rzeczywiście przydaloby się u nas tez odkurzyc auto w środku. Dzięki za przypomnienie.odkurzaj autko odkurzaj
ja juz mam czysto w swoim i na luziku juz mogę fotelik zaniesc do niego niech juz w Aucie będzie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA mój maż od rana chodzi i gada jak to ładnie wyglądam , jak włosów dużo mam (?!), a ze cera gładka i taka ładna. Chyba cos przeskrobał
KasiaKwiatek, CzaryMary, Aguś86, Murraya, iwonka1077, mantissa, Krysti, Angela89, MartaAlvi, natt, liloe, Gosha, Ewelcia, mimka84, weronika86, Fasia, Nadzieja84, Justinka, misia83, Agusiek89, lysinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHihi a my w tym tygodniu zawozimy oba auta na gruntowne pranie tapicerki, sprzątanie w środku i na zewnątrz
mój K właśnie 3 dni temu zmienił samochód i kupił swój, a mój też prany to byl nie wiem kiedy
dom przygotowujemy to i auta trzeba odświeżyć dla Mikiego
Ja oświadczam, że w tym miesiącu jeszcze nie rodzę...nawet jak przez to pytlowanie strona 4000 będzie...piedoleCzaryMary, Bambi85, Murraya, iwonka1077, Gosha, Fasia, Justinka, Agusiek89, lysinka lubią tę wiadomość