Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:A mój maż od rana chodzi i gada jak to ładnie wyglądam , jak włosów dużo mam (?!), a ze cera gładka i taka ładna. Chyba cos przeskrobał
Hahaa mojego zwłoki jeszcze śpiązobaczymy czy obdarzy mnie jakimś komplementem. Jeśli powie mi choć jedno mile słówko to uznam ze się chłopak puścił
Bambi85, hwesta, Murraya, Aguś86, iwonka1077, Krysti, Angela89, weronika86, Fasia, Nadzieja84, Justinka, lysinka lubią tę wiadomość
-
Moj mi wczoraj kwiaty bez powodu przyniósł to moze tez się powinnam martwic:p
Agus jak moja koleżanka czekała na cc ale takie na życzenie to prawie urodzila- dosłownie.
Nie wiem jakby miałoby byc to cc to wolalabym planowo żeby moj dr to zrobił niz trafic przypadkowo ze skurczami juz . Wiec chyba bede lezec do 39tc :p
hwesta, Aguś86, CzaryMary, Krysti, natt, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:Hihi a my w tym tygodniu zawozimy oba auta na gruntowne pranie tapicerki, sprzątanie w środku i na zewnątrz
mój K właśnie 3 dni temu zmienił samochód i kupił swój, a mój też prany to byl nie wiem kiedy
dom przygotowujemy to i auta trzeba odświeżyć dla Mikiego
Ja oświadczam, że w tym miesiącu jeszcze nie rodzę...nawet jak przez to pytlowanie strona 4000 będzie...piedoleKasiaKwiatek, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
mf wrote:Nadzieja - moja też właśnie ruchliwa, wczoraj trochę w dzień spokojniejsza, ale dzisiaj nadrabia...
Aguś - wg. suwaczka idziesz tak jak ja, no ja cały czas mówię, byle do 25 marca... wtedy zapisałam się na USG spojenia, bo mam zrobić jak najbliżej porodu, a później święta, to średnio będzie jak... Mi powiedziała, że luteinę odstawimy jak się to opakowanie skończy - to będzie 10 marca 34t6d... zobaczę co mi teraz w czwartek na wizycie powie...
Dzisiaj jeszcze mam takie uczucie, jakby mi Mała parła cały czas na bożenę... oby mi tej miękkiej szyjki nie spłaszczyła za bardzo...
Ale mój Mąż chyba też się boi, że urodzę wcześniej, bo krzyczy na mnie, że mam leżeć, a jak tylko coś zrobię, to mam leżeć jeszcze bardziej
Bambi, Iwonka - ja właśnie miałam tak, że mi magnez nie pomagał - w sumie magnez i potas mam w dolnej granicy normy i dostałam cyclo3fort na żyłki i jest lepiej od tego czasu...
A co do puchnięcia - też puchnę... czasami mniej, czasami więcej, ale puchnę...
-
nick nieaktualnySzykujesz mezowi kapiel w wannie i go do niej ladujesz. Jesli jajka wyplywaja znaczy...puscil sie ☺ jesli ida do dna...grzeczny byl
CzaryMary, Murraya, Bambi85, mantissa, iwonka1077, Krysti, Angela89, MartaAlvi, Asica, natt, Gosha, Ewelcia, mimka84, weronika86, mf, Fasia, Nadzieja84, Justinka, liloe, Agusiek89, lysinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:Szykujesz mezowi kapiel w wannie i go do niej ladujesz. Jesli jajka wyplywaja znaczy...puscil sie ☺ jesli ida do dna...grzeczny byl
Bambi85, KasiaKwiatek, iwonka1077, Ewelcia, mf, Fasia lubią tę wiadomość
-
Hwesta a mąz moze zwyczanie chce seksu?????
co to za test??? co prawda nie mam powodow ale wiedza sie przyda...
Ja tez wole kwiecien chcoiaz jak zdecyduje ze w tej klinice rodze to chcial mnie na tydzien przed siwetami, w marcu nie chce, potem 1 kwietnia to tez nie zostaje mi 2 ???akurat bym wyszla na swieta ale przelezec swieta w domu???? nie...... to chyba juz po swietach wole jak by sie zgodzil......
edit doczytalam o wannieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 10:12
-
Mozecie se chciec urodzic szybciej.. dziecko i tak zrobi swoje
Ja nie mam zadnego przeczucia kiedy to bedzie, bo nawet o tym nie mysle. Po tygodniowyxh skurczach wiem ze one nic nie zwiastuja. Oczytalam sie o czopie i on tez nie swiadczy o Naglym porodzie wiec luz
A ja od 2 dni spie jak dziecko doslownienie pamietam kiedy tak spalam dobrze. Cbyba jeszxze przed ciaza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 10:15
Krysti, KasiaKwiatek, Murraya, mantissa, Fasia, Agusiek89 lubią tę wiadomość