SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasze chlopy juz się doczekać nie mogą jak urodzimy by nas przylecieć ostro :D haha moj juz mowi jeszcze troszkę i ci dam szkole jazdy Hahaha:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 10:15

Murraya lubi tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    Oj tam oj tam ależ Wy delikatne jesteście :p czop jak czop ;)
    Jak glut :P

Bambi85, Krysti, Murraya lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Murray brzuch mega. A mama jaka urocza :D

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy slyszalam ze przed porodem tez jest etap spania :p

iwonka1077, hwesta, Fasia lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy ja mam tak samo. Ale to normalne ☺ ładujemy baterie ☺ ale ja to jeszcze minimum 4 tygodnie. Muszę donosić

Bambi85, CzaryMary, Amy_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie suszy cały czas normalnie wiadro wody wypila bym na raz teraz ,juz woda się kończy i trza zapierdzielac po wodę .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 10:23

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Przestańcie już sobie wymyślać kto kiedy urodzi. W marcu wam się zachciewa?! To na marcówki wypad! Mądra jedna z drugą w 36-37 tyg. będzie rodzić! Dzieckko ma się w 40tyg urodzić!:D cooo ciężko na koniec to się poród marzy, co? :) nieee ma tak łatwo :D trzymać nogi skrzyżowane i nie marudzić bo was pokara przenoszeniem :P i zobaczycie dopiero jak w 41tyg sie ciężko śpi :) Amy, pomóż mi je ustawić do pionu :)

Ja jakoś ostatnio też lepiej śpię na szczęście. Oprócz tego że się wczoraj wieczorem nafutrowalam frytek i zapiekanek, doprawiłam karmi... Do teraz jestem pełna, śniadanie zjadłam tylko żeby mąż nie furczał :)

CzaryMary, Amy_, KasiaKwiatek, mantissa, Ida, iwonka1077, natt, Gosha, mimka84, weronika86, Fasia, Rudzia, Nadzieja84, lysinka lubią tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    Hehe padłam. Tylko ze nie mam wanny:p :p

Do rondelka wloz. Powiedz ze na śniadanie chcialas ugotować :-)

Właśnie Murraya- piękna matka z Ciebie !

Murraya, Bambi85, iwonka1077, weronika86, lysinka lubią tę wiadomość

• Murraya Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 18:11

Krysti lubi tę wiadomość

82do3e5ebme2hhhv.png
    bajj0tsd343aweuc.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    Amy slyszalam ze przed porodem tez jest etap spania :p
    Taaa no jakby nie patrzec to za 3 tyg juz bede w terminie :P

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Murraya wrote:
    na buzke to mąż dał się złapać, później wyszło szydlo z worka :-)
    :) tak ma byc moj na moją tez :)

• Aguś86 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adk nie zawsze jest tak jak się chce i jak być powinno. My po prostu jesteśmy w sporej części zagrożone wcześniejszym porodem i ten 36-37 tydzień skonczony to plan minimum. Jesli chcą siedzieć dluzej to tym lepiej, ale dla nas jest priorytetem żeby donosic, a im dalej się uda wytrzymać tym lepiej :)

Amy_, Bambi85, hwesta, Gosha, mimka84, Fasia, liloe lubią tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk_1989 wrote:
    Dzień dobry :)

Przestańcie już sobie wymyślać kto kiedy urodzi. W marcu wam się zachciewa?! To na marcówki wypad! Mądra jedna z drugą w 36-37 tyg. będzie rodzić! Dzieckko ma się w 40tyg urodzić!:D cooo ciężko na koniec to się poród marzy, co? :) nieee ma tak łatwo :D trzymać nogi skrzyżowane i nie marudzić bo was pokara przenoszeniem :P i zobaczycie dopiero jak w 41tyg sie ciężko śpi :) Amy, pomóż mi je ustawić do pionu :)

Ja jakoś ostatnio też lepiej śpię na szczęście. Oprócz tego że się wczoraj wieczorem nafutrowalam frytek i zapiekanek, doprawiłam karmi... Do teraz jestem pełna, śniadanie zjadłam tylko żeby mąż nie furczał :)
    Adk kazdy ma prawo do marzen nawet kwietniowki. Niech sobie planuje rodzic przedterminowo :P ja czekam do terminu mimo ze juz dlugo nie jest mi jakos szczegolnie lekko. nawet mnie lozysko 3 stopnia nie przekonuje do tego ze moge szybciej urodzic. Mam rodzic w terminie i heja :P 3 tyg mnie nie zbawia :P

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuzwa trza jechac odkurzacz piorący oddać :/ ah a my w lozku jeszcze gnijemy nic wstaje dupe muszę podnieść bo jak ja nie podniosę to moj tez nie :)

• mantissa Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry. Wracam że spaniem do starych nawyków. :)

Potwornie współczuję wam opuchlizny. Na mnie też pewnie przyjdzie czas, ale póki co na szczęście mnie omija.

Nie pamiętam już do czego z waszych nocnych pogaduch miałam sięodnieść, więc napiszę tylko, że gratuluję nowych tygodni i adoracji że strony mężów. :)

Kurczę, powiem wam szczerze, że cieszę się z wyjścia że szpitala ale nie jest wcale kolorowo. Niby lekarz kazał mi funkcjonowac normalnie ale się po prostu nie da. Wystarczy, że wstane dosłownie na 5 min i już brzuch twardy i ddługo dochodzi do siebie. A gdzie tu mówić o sprzątaniy czy prasowaniu. Nawet torby nie dałam rady jeszcze rozpakowac. I cchłop na mnie krzyczy, ze mam leżeć a ciągle wstaje. A to nieprawda. :( i nie sądziłam, że brzuch może aż tak przeszkadzać w lezeniu. Mam problem żeby się z jednego boku na drugi przekrecic ale może to dlatego, że jest taki spiety. Ech, wybaczcie, musiałam się wyzalic.

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro jadę na długo 70 mil od chaty z moim na kurs :) i zapewne oblatany shoping bo to duze miasto jest hihi Edynburg

• Bambi85 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    Taaa no jakby nie patrzec to za 3 tyg juz bede w terminie :P
    No wiem. Szok. To spanie to jakiś czas przed chyba wiec idealnie ja ovstawiam ze jeszcze wytrzymasz w dwupaku
    MARY no świetny pomysł :P

Amy_, CzaryMary lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Amy_ Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida a moze małż Ci jakas ksiazke przyniesie do podczytywania miedzy czasie? Jkies gazety czy krzyzówki?
    ja w szpitalu sie dobrze mialam bo moglam sobje pogadac. w domu caly dzien sama a w szpitalu sie przewijalo tyle dziewczyn caly czas gadalysmy :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 10:38

Ida lubi tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    No wiem. Szok. To spanie to jakiś czas przed chyba wiec idealnie ja ovstawiam ze jeszcze wytrzymasz w dwupaku
    MARY no świetny pomysł :P
    Ja tez mysle ze wytrzymam :) nie planuje szybciej urodzic. Mam nadzieje ze lozysko jeszcze pociagnie. Duzo nie zostalo :)

Bambi85 lubi tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasiulka, mam nadzieję, że mąż Cie wczoraj wyprzytulał i trochę lepiej Ci się na serduszku zrobiło! Byliście z Tatą w tym labo zobaczyć ten kwas moczowy?

Murraya szacun za odwołanie się do wszystkich :D
    Brzusio masz przepiękny, zresztą jak cała Ty :)
    Bardzo Ci współczuję tego nacinania i nie powiem - powiało grozą.

Mf moje dziecie też ma czkawkę non stop. Dzisiaj już obowiązkowo zaliczona, a teraz Młoda się rozpycha ile wlezie :)

Ewelcia, ja wczoraj też pierwszy raz spuchłam tak poważniej. Ide się kąpać a moja noga wygląda jak balon! Chociaz myśle, że to było spowodowane całym dniem na nogach i siedzeniem na prześle przed 5 godzin.

Auto myjemy już od miesiaca także tego... Jak Pan z PZU przyszedł na oględziny to aż mi się wstyd zrobiło :P Na szczęście powiedział, że jego wygląda gorzej :P

KasiaKwiatek - jebłam z tego testu na wierność. hahahah! Dobre.

Zamówiliśmy w końcu ten wózek. Ostatecznie padło na Tako City Move Paris :D Taaaakich róży mi się zachciało. Mężowi też sie podoba więc spoko.

Kupiliśmy łóżeczko, ale nie wieli już w magazynie, będzie w przyszłym tygodniu - Klupś Amelia, bo się nie telepie na wszystkie strony tylko jest stabile :D
    Materacyk taki sam jak ma Amy + Kołderkę antyalergiczną Gluck. Jeszcze tylko przewijak, ale nie mieli takiego jak chciałam więc muszę zamówić przez neta (ten z sową i zygzakiem, taki jak ma Rudzia :)

Baby Shower udany!
    Jak się okazało Pan Mąż był zamieszany we wszystko i jak wróciliśmy do domu to dziewczyny już czekały, wszystko było przygotowane itp.
    Posiedziałyśmy, poklachałyśmy i było bardzo miło. Najfajniejsze dla mnie było to, żę w końcu byłyśmy w pełnym babskim składzie, co od dłuższego czasu było niewykonalne.

Natalka dostała kilka prezentów: kocyk, bodziaki, smoczki, siateczkę do jedzenia owoców, gumowe klocki z obrazkami, pampery, a hitowe okazało sie wiaderko Tummy Tub (nie wiem kto będzie w tym kąpał dziecko, bo ja chyba będę się bała. Mąż mówi, żę nie ma problemu - zobaczymy jak się urodzi :P ) oraz "Mój pierwszy album" którym jestem zachwycona i polecam serdecznie (http://www.hubisiowo.pl/2014/01/moj-pierwszy-album.html - wersja kolorystyczna dla chłopczyka).

U nas dzisiaj cudne słoneczko więc zaraz się ubiorę i ide z moim czarnym potworem na spacerek :) Może mąż do nas dołączy, choc korzystając z okazji, że u mnie są baby sam świetnie się zabawił oglądając mecz ukochanego Górnika :D Chyba musi odespać to swoje piwkowanie :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 10:42

mantissa, Murraya, Amy_, iwonka1077, CzaryMary, natt, KasiaKwiatek, Gosha, mimka84, Justinka, lysinka lubią tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
‹‹ 3158 3159 3160 3161 3162 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ