Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosha wrote:WERONIKA pytałaś o mojego pierworodnego. Otóż jego zadko cos bierze a teraz 5 dzień sie gorączka utrzymuje i to nie niska bo 39 st. Z nim to jest duuuży problem bo przez to jaki jest nie chce przyjmować żadnych leków, wrecz sie panicznie boi. Jak był mniejszy to metoda na sile, strzykawka sie wcisnęło prosto do gardełka i juz, płaczu przy tym nie miara jego i mojego. A teraz chłop 9 lat, nie utrzymasz...
przy schorzeniu takim jak on ma jest to bardzo częste, bo takie dzieci na ogol boja sie ingerencji w swoj organizm. Kilka razy skończyło sie szpitalem, teraz wydaje sie ze jest z dnia na dzień lepiej... Czekamy cierpliwie
-
nick nieaktualnyAsica wrote:Hej hej
A ja kupilam wino bezalkoholowe !kurcze nie wiedzialam ze takie istnieje a Wy?
Czego to ludzie nie wymysla.
Milego dnia.szampany, wina i piwa bezalkoholowe wszelkiej maści
nawet grzane wino jest
mimka84, Bambi85, Murraya lubią tę wiadomość
-
Ida, skąd ja to znam Przez pierwsze 2-3 dni myślałam że umrę z nudów. Miałam książki, krzyżówki, tablet ale dosłownie nie miałam ochoty nic robić. Później się jakoś zebrałam i dni leciały.
Zazdroszczę ci ogarnietego chlopa i teściowej, u mnie nic dalej nie gotowe. Kurczę.
Ale to jeszcze nic, nie chcę straszyć ale chyba mam skurcZe. Znaczy nie wiem czy to skurcze, rano mnie klulo tak jakby w jelitach, myślałam ze to. moje standardowe bóle. Ale nie przeszło po dwóch nospach i teraz jakby na plecy przeszło. I wraca co jakiś czas. Byłam pod prysznicem, może przejdzie. Ale chyba licznik odpale żeby sprawdzic czas. Jak będą regularne to gnam chłopa do pakowania torby. Dziewczyny, a jeśli to już? Nic nie gotowe!