X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jak najbardziej, gdzie Ci wygodnie byle ktos Cie osluchal bo rzeczywiście dlugo Cie to meczy.

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chj nie ide do pracy, rachunki pooplacane...nie bede kusic losu..zostaje w lozku

Bambi85, KasiaKwiatek, Gosha, Fasia, Murraya, CzaryMary, Agusiek89, lysinka lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja biorę czopki i nie zawaham się ich użyć :-D
    Weronika jedz do lekarza. Samej ciężko się wyleczyć w ciąży a jak u Ciebie tyle to już trwa to podejrzane. Musisz siły zbierać na nasz maraton przecież

Bambi85, Gosha, Murraya, weronika86 lubią tę wiadomość

• Ewelcia Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie....
    przymierzam się już od dłuższego czasu do zakupu bujaczka/leżaczka i natknęłam się na pieluchy w smyku (internetowa sprzedaż). Są zapasy miesięcznie - wychodzi po ok 0,50 - 0,60 gr za sztukę pampersa.
    Nie pamiętam któraś tu kiedyś pisała jaka cena jest taka do przyjęcia za sztukę... możecie powtórzyć pliss?

Tu link: http://www.smyk.com/marka/pampers/zapas-na-miesiac

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak powiedzialam mojemu o tym tescie z wannà i jajkami malo zesmy akcydentu na ulicy nie mieli :D bysmy mieli stuczke bo się tak zaczol smiac ze szook :)a ja glupia razem z nim haha :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 12:40

KasiaKwiatek, Gosha, Murraya, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śmiesznie u marcówek, rzeczywiście dużo rozpakowanych a dziś dopiero ich pierwszy dzień wg kalendarza.
    Według wszelkiego prawdopodobieństwa u nas w takim razie zacznie się też na dniach... :-D

Krysti, Gosha, Murraya lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti ale jak zdradzicie swoim chlopom ten sposób to już w życiu nie dadzą Wam na się do wanny wsadzić :-P ;-)

Krysti, Murraya, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia i mozliwe ze się zacznie :) u nas rozpakowywanie .

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Krysti ale jak zdradzicie swoim chlopom ten sposób to już w życiu nie dadzą Wam na się do wanny wsadzić :-P ;-)
    U mnie wanny nima garnuszek metalowy został hihi:D

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia mnie dziewczyny pisaly ze 0.50 za pampersa 2 to dobra cena. Np na tej promocji w tesco wychodzily po 0.49

Ewelcia lubi tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werka wracaj do zdrowia sok z cebuli zrôb .

weronika86 lubi tę wiadomość

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam narazie 300 dwojek i koleżanka chce mi dac 2 paczki jedynek . Chyba starczy na początek co ?

mantissa, Ewelcia, Aguś86, Murraya, Gosha lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • mf Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 16:57

Bambi85, Gosha lubią tę wiadomość

n59yjw4zk9ewdyby.png
  • Ewelcia Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi ty się pytasz czy starczy 300sz dwójek i jeszcze jedynki dwa opakowania dostaniesz... kobieto toż o pół oddziału nie zużyje :P

Ja przypominam mam bliźniaki i póki co mam 1,5opakowania dada jedynek (ok 40 szt) i 1,5 opakowania dada dwójek (ok 100szt) i tyle! Cały czas zbieram się żeby kupić al zastanawiam się jakie bo nie wiem czy chłopcom dada podpasuje. Troszkę się martwię brakiem tych pieluch bo jedynki to pewnie w szitalu pójdą czyli wychodzi że zostało mi 100sz dwójek/2 to po 50 na łeb i liczmy 5 szt dziennie czyli raptem 10 dni zapasu :/

Bambi85 lubi tę wiadomość

• Lwica Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    chj nie ide do pracy, rachunki pooplacane...nie bede kusic losu..zostaje w lozku

Hi Werka nie wiem jak twój GP i nie wiem jak u Ciebie z kaszlem ale mnie tez kaszel męczył i gp nie chciał mi nic przepisać kazał pic herbatę z cytryna -i ona mi wcale nie pomagała na kaszel.
    Pomógł mi własnej roboty syrop cebulowy, sok z malin i rosół.
    Pozdr zdrowiej szybko

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 13:07

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mantissa oby to tylko były przepowiadające. Daj znać jak po prysznicu.
    Wczoraj oglądałam na tvn style program z Bosacką o porodzie i ginekolog podawał kiedy jechać do szpitala:
    - gdy skurcze są regularne co 10 minut
    - gdy odejdą wody
    - gdy pojawi się krew ala miesiączkowa
    - gdy dziecko się za mało rusza lub za bardzo rusza.

Mówił, że o ile pierworódka przy narastających skurczach może zostać w domu godzinę, dwie, o tyle przy kolejnym porodzie jak pierwszy był szybki nie zaleca czekać tylko od razu jechać. Mówił, że drugi poród jest średnio 1/3 krótszy (2/3 czasu pierwszego) o tyle kolejne jeszcze szybsze.
    A ja mam 3 paczki jedynek babydream, 1 paczkę jedynek pampersów i paczkę dwójek.
    Się dokupi ;)

CzaryMary lubi tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Ewelcia Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werka jeśli chodzi o gardło to miód!!! Ma właściwości łagodzące. Weź sobie zrób taką herbatkę z odrobiną cytryny i dużą ilością miodu :) mi zawsze pomaga choć wypicie takiego słodkiego napoju niekiedy graniczy z cudem.

Mf ale to cena Pampersa czy jakiejś innej firmy w tym rossmanie?

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe no tak mi wyszlo. Jedynek nie planowalam kupowac. W szpitalu u nas daja a jak sie maly maly urodzi maz zdążył by kupic . Ale skoro chca dac jedynki to biore. Z dwojek kolezanka vo ma 11 tyg córeczke dalej korzysta. Mam mega pake pampersow i mega pake dada zobacze co lepiej nam podpasuje. No co przygotowania jak na wojnę. ... na nega atak kupy :p. Ale jak ktoś bedzie mi chciał przynieść pieluchy poprosze juz o trojke :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 13:26

Gosha, CzaryMary lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny NIE UWIERZYCIE!!!! poszlam do bankomatu wybrac dwie dyszki zeby zamowic jakiegos take awaya..a tam kurwa UWGA UWGA!!! 700f wplata na konto!!!!! aaaaaa! :-) :-)a dokladnie 690,90 :-) jesli to pomylka to juz nie oddam bo wyciagnelam :-) :-)hajaja ale mozliwe ze przyznano mi jednorazowy dodatek dla samozatrudnionych :-) ale jestem happy :-)moge spokojnie zostac w domciu i odchorowac :-) kupie zapas sprzetu do studia na zas :-) pooplacam wszystko i kasa w polowie marca ktora ma nam wpkynac ok 2tys bedzie na czysto :-) boziu :-)

mantissa, Aguś86, Bambi85, Lwica, hwesta, Murraya, Gosha, Angela89, CzaryMary, KasiaKwiatek, MartaAlvi, Lali, Ewelcia, Fasia, lysinka lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    som z cebuli mam od 3 dni, mid, cytryna, mleko z czksnkiem..wszystkie sposoby domowe zuzyte...zostane w domciu dzis jutro z rana do gp i nie wyjde dopomi cos nie poradzi

Lwica lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
‹‹ 3161 3162 3163 3164 3165 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ