Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa biorę czopki i nie zawaham się ich użyć

Weronika jedz do lekarza. Samej ciężko się wyleczyć w ciąży a jak u Ciebie tyle to już trwa to podejrzane. Musisz siły zbierać na nasz maraton przecież
Bambi85, Gosha, Murraya, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Witajcie....
przymierzam się już od dłuższego czasu do zakupu bujaczka/leżaczka i natknęłam się na pieluchy w smyku (internetowa sprzedaż). Są zapasy miesięcznie - wychodzi po ok 0,50 - 0,60 gr za sztukę pampersa.
Nie pamiętam któraś tu kiedyś pisała jaka cena jest taka do przyjęcia za sztukę... możecie powtórzyć pliss?
Tu link: http://www.smyk.com/marka/pampers/zapas-na-miesiac -
nick nieaktualnyJak powiedzialam mojemu o tym tescie z wannà i jajkami malo zesmy akcydentu na ulicy nie mieli
bysmy mieli stuczke bo się tak zaczol smiac ze szook :)a ja glupia razem z nim haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 12:40
nick nieaktualny, Gosha, Murraya, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bambi ty się pytasz czy starczy 300sz dwójek i jeszcze jedynki dwa opakowania dostaniesz... kobieto toż o pół oddziału nie zużyje

Ja przypominam mam bliźniaki i póki co mam 1,5opakowania dada jedynek (ok 40 szt) i 1,5 opakowania dada dwójek (ok 100szt) i tyle! Cały czas zbieram się żeby kupić al zastanawiam się jakie bo nie wiem czy chłopcom dada podpasuje. Troszkę się martwię brakiem tych pieluch bo jedynki to pewnie w szitalu pójdą czyli wychodzi że zostało mi 100sz dwójek/2 to po 50 na łeb i liczmy 5 szt dziennie czyli raptem 10 dni zapasu
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
weronika86 wrote:chj nie ide do pracy, rachunki pooplacane...nie bede kusic losu..zostaje w lozku
Hi Werka nie wiem jak twój GP i nie wiem jak u Ciebie z kaszlem ale mnie tez kaszel męczył i gp nie chciał mi nic przepisać kazał pic herbatę z cytryna -i ona mi wcale nie pomagała na kaszel.
Pomógł mi własnej roboty syrop cebulowy, sok z malin i rosół.
Pozdr zdrowiej szybkoWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 13:07
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Mantissa oby to tylko były przepowiadające. Daj znać jak po prysznicu.
Wczoraj oglądałam na tvn style program z Bosacką o porodzie i ginekolog podawał kiedy jechać do szpitala:
- gdy skurcze są regularne co 10 minut
- gdy odejdą wody
- gdy pojawi się krew ala miesiączkowa
- gdy dziecko się za mało rusza lub za bardzo rusza.
Mówił, że o ile pierworódka przy narastających skurczach może zostać w domu godzinę, dwie, o tyle przy kolejnym porodzie jak pierwszy był szybki nie zaleca czekać tylko od razu jechać. Mówił, że drugi poród jest średnio 1/3 krótszy (2/3 czasu pierwszego) o tyle kolejne jeszcze szybsze.
A ja mam 3 paczki jedynek babydream, 1 paczkę jedynek pampersów i paczkę dwójek.
Się dokupi
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Werka jeśli chodzi o gardło to miód!!! Ma właściwości łagodzące. Weź sobie zrób taką herbatkę z odrobiną cytryny i dużą ilością miodu
mi zawsze pomaga choć wypicie takiego słodkiego napoju niekiedy graniczy z cudem.
Mf ale to cena Pampersa czy jakiejś innej firmy w tym rossmanie?
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Hehe no tak mi wyszlo. Jedynek nie planowalam kupowac. W szpitalu u nas daja a jak sie maly maly urodzi maz zdążył by kupic . Ale skoro chca dac jedynki to biore. Z dwojek kolezanka vo ma 11 tyg córeczke dalej korzysta. Mam mega pake pampersow i mega pake dada zobacze co lepiej nam podpasuje. No co przygotowania jak na wojnę. ... na nega atak kupy :p. Ale jak ktoś bedzie mi chciał przynieść pieluchy poprosze juz o trojke
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 13:26
Gosha, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
dziewczyny NIE UWIERZYCIE!!!! poszlam do bankomatu wybrac dwie dyszki zeby zamowic jakiegos take awaya..a tam kurwa UWGA UWGA!!! 700f wplata na konto!!!!! aaaaaa!
:-)a dokladnie 690,90
jesli to pomylka to juz nie oddam bo wyciagnelam
:-)hajaja ale mozliwe ze przyznano mi jednorazowy dodatek dla samozatrudnionych
ale jestem happy :-)moge spokojnie zostac w domciu i odchorowac
kupie zapas sprzetu do studia na zas
pooplacam wszystko i kasa w polowie marca ktora ma nam wpkynac ok 2tys bedzie na czysto
boziu
mantissa, Aguś86, Bambi85, Lwica, nick nieaktualny, Murraya, Gosha, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, MartaAlvi, Lali, Ewelcia, Fasia, lysinka lubią tę wiadomość