Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa biorę czopki i nie zawaham się ich użyć
Weronika jedz do lekarza. Samej ciężko się wyleczyć w ciąży a jak u Ciebie tyle to już trwa to podejrzane. Musisz siły zbierać na nasz maraton przecieżBambi85, Gosha, Murraya, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Witajcie....
przymierzam się już od dłuższego czasu do zakupu bujaczka/leżaczka i natknęłam się na pieluchy w smyku (internetowa sprzedaż). Są zapasy miesięcznie - wychodzi po ok 0,50 - 0,60 gr za sztukę pampersa.
Nie pamiętam któraś tu kiedyś pisała jaka cena jest taka do przyjęcia za sztukę... możecie powtórzyć pliss?
Tu link: http://www.smyk.com/marka/pampers/zapas-na-miesiac -
nick nieaktualnyJak powiedzialam mojemu o tym tescie z wannà i jajkami malo zesmy akcydentu na ulicy nie mieli
bysmy mieli stuczke bo się tak zaczol smiac ze szook :)a ja glupia razem z nim haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 12:40
KasiaKwiatek, Gosha, Murraya, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bambi ty się pytasz czy starczy 300sz dwójek i jeszcze jedynki dwa opakowania dostaniesz... kobieto toż o pół oddziału nie zużyje
Ja przypominam mam bliźniaki i póki co mam 1,5opakowania dada jedynek (ok 40 szt) i 1,5 opakowania dada dwójek (ok 100szt) i tyle! Cały czas zbieram się żeby kupić al zastanawiam się jakie bo nie wiem czy chłopcom dada podpasuje. Troszkę się martwię brakiem tych pieluch bo jedynki to pewnie w szitalu pójdą czyli wychodzi że zostało mi 100sz dwójek/2 to po 50 na łeb i liczmy 5 szt dziennie czyli raptem 10 dni zapasuBambi85 lubi tę wiadomość
-
weronika86 wrote:chj nie ide do pracy, rachunki pooplacane...nie bede kusic losu..zostaje w lozku
Hi Werka nie wiem jak twój GP i nie wiem jak u Ciebie z kaszlem ale mnie tez kaszel męczył i gp nie chciał mi nic przepisać kazał pic herbatę z cytryna -i ona mi wcale nie pomagała na kaszel.
Pomógł mi własnej roboty syrop cebulowy, sok z malin i rosół.
Pozdr zdrowiej szybkoWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 13:07
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Mantissa oby to tylko były przepowiadające. Daj znać jak po prysznicu.
Wczoraj oglądałam na tvn style program z Bosacką o porodzie i ginekolog podawał kiedy jechać do szpitala:
- gdy skurcze są regularne co 10 minut
- gdy odejdą wody
- gdy pojawi się krew ala miesiączkowa
- gdy dziecko się za mało rusza lub za bardzo rusza.
Mówił, że o ile pierworódka przy narastających skurczach może zostać w domu godzinę, dwie, o tyle przy kolejnym porodzie jak pierwszy był szybki nie zaleca czekać tylko od razu jechać. Mówił, że drugi poród jest średnio 1/3 krótszy (2/3 czasu pierwszego) o tyle kolejne jeszcze szybsze.
A ja mam 3 paczki jedynek babydream, 1 paczkę jedynek pampersów i paczkę dwójek.
Się dokupiCzaryMary lubi tę wiadomość
-
Werka jeśli chodzi o gardło to miód!!! Ma właściwości łagodzące. Weź sobie zrób taką herbatkę z odrobiną cytryny i dużą ilością miodu
mi zawsze pomaga choć wypicie takiego słodkiego napoju niekiedy graniczy z cudem.
Mf ale to cena Pampersa czy jakiejś innej firmy w tym rossmanie?weronika86 lubi tę wiadomość
-
Hehe no tak mi wyszlo. Jedynek nie planowalam kupowac. W szpitalu u nas daja a jak sie maly maly urodzi maz zdążył by kupic . Ale skoro chca dac jedynki to biore. Z dwojek kolezanka vo ma 11 tyg córeczke dalej korzysta. Mam mega pake pampersow i mega pake dada zobacze co lepiej nam podpasuje. No co przygotowania jak na wojnę. ... na nega atak kupy :p. Ale jak ktoś bedzie mi chciał przynieść pieluchy poprosze juz o trojke
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 13:26
Gosha, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
dziewczyny NIE UWIERZYCIE!!!! poszlam do bankomatu wybrac dwie dyszki zeby zamowic jakiegos take awaya..a tam kurwa UWGA UWGA!!! 700f wplata na konto!!!!! aaaaaa!
:-)a dokladnie 690,90
jesli to pomylka to juz nie oddam bo wyciagnelam
:-)hajaja ale mozliwe ze przyznano mi jednorazowy dodatek dla samozatrudnionych
ale jestem happy :-)moge spokojnie zostac w domciu i odchorowac
kupie zapas sprzetu do studia na zas
pooplacam wszystko i kasa w polowie marca ktora ma nam wpkynac ok 2tys bedzie na czysto
boziu
mantissa, Aguś86, Bambi85, Lwica, hwesta, Murraya, Gosha, Angela89, CzaryMary, KasiaKwiatek, MartaAlvi, Lali, Ewelcia, Fasia, lysinka lubią tę wiadomość