Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTaką lampke kupilam di sypialni na okno by postawic by w nocy nie palic calego swiatla w pokoju jak Ignas bedzie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/333c9a34cb53.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 14:47
hwesta, Murraya, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Liloe nie znam. Skonczylismy dla mojego zdrowia psychicznego ze trzeba sie sxykowac na cc i jak nie zacznie sie wcześniej to 39tc. Ale srodek 39 tc wypada mi w swieta jakos wypada ale juz mi wszystko jedno. Gorzej ze w wielka sobotę wypada pelnia :p.
:p Obsada dyzurowa nie jedt uszczuplona w swieta musi byc tyle osob ile jest zakontraktowane , na kogo sie trafi to juz inna bajka. Na porodowce na polnej chyba jest dwoch specjalistów i dwoch rezydentow. Neonatolodzy maja chyba pojedyncze dyzury.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 14:54
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
KRYSTI mam taka sama z IKEA tylko czarna
Ja na początek to raczej taka mini mini lampeczke do pokoju gdzie synek bedzie spał, de facto -w mojej sypialni, bo bede na noc łóżeczkkuem jeździła do siebieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 14:59
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Dzisiaj maz mi cykal foty, skonczylo sie na takich w bieliznie ;p bo okazalo sie, ze moje dzinsy wszystkie wchodza mi do posladkow i koniec
ciezko widze powrot do rozmiaru 34
Bambi85, hwesta, Angela89, Aguś86, CzaryMary, Fasia, lysinka, Murraya, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa niestety luzu nie mam w niczym, w bluzki tez nie wchodze, bo 10 cm w piersiach wiecej mam, co mnie akurat cieszy
no nic, po porodzie chce schudnac do 50 kg i bedzie ok, nie chce byc taka chuda jak przed ciaza, bo miewalam wage nawet 43 w krytycznych momentach,jak patrze na zdjecia to masakra
-
Mantissa daj znac jak tam!
Ja w trakcie pakowania sie.. spakowalam ubranka Sofii ... w 2 KARTONYa to same ubranka, a gdzie jeszcze reszta jej rzeczy typu kocyki posciel itd. Masakra
Bambi85, CzaryMary, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Aha i prosze o porade
czy balejaż na moim rudym robic teraz czy poczekac az sobie urodze i w kwietniu??
Edit
Kurde przecież mam focha i miałam sie nie odzywacWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 15:21
Bambi85, hwesta lubią tę wiadomość