Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mantissa trzymaj się. Mi przy tej szyjce mówili ze jak wystąpią jakiekolwiek skurcze to odrazu mam przyjechać zeby zdążyli jakoś wyciszyć.
Trzymam kciuki, mam nadzieje ze maleństwo jeszcze troche posiedzi.
Ja się chwale, ze widać powoli koniec naszego remontu. -
Masakra z tymi pieluchami... no nic, troszkę wychodzę z takiego założenia jak Lali że w sumie kupię wszędzie jak będzie potrzeba ale nie zdawałam chyba sobie sprawy z tego że mam ich aż tak mało na początek! Don't panik!
Wera ale Ci super z tym dodatkowym wpływemJa też raczej nie powinnam narzekać bo mi ZUS już pięknie płaci, ale mam brzydko mówiąc tyle długów, że co spłynie na konto to jest od razu lokowane do portfela z napisem "nie dotykaj- pamiętaj że masz długi"
Mantissa co? Skurcze? Tak często? "A torba spakowana"? Kochana trzymaj się dzielnie i nie panikuj, mam nadzieję że to jeszcze fałszywy alarm... w każdym razie odzywaj się jak tylko dasz radę :* -
nick nieaktualnyGosha wrote:ANGELA widzę ze lajkujesz tzn gdzues tu sie kręcisz
jak Martynka dzisiaj..?
Kręcę się bo mąż wkoncu poszedł do pracy i mogę usiąść i tylko czekam na 17 aby jechać do małej.
Co u małej dziś znów inny lekarz i inne informacje pojawiają się spadki saturacji obserwują czym są spowodowane, dziś kończy antybiotyk i powoli będą odstawiać dodatkowe kroplówki które dostaje. I zwiększają dawkę jedzonka. Wczoraj dr mówił że na dniach ją wyjmują z inkubatora więc czekam bardzo na tą chwilę i mam nadzieje że przejdziemy na patologie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo to ja sobie chyba zafunduje w tym tygodniu wlasnie szalenstwo wlosowe
na tym rudym chce takie jakby refleksy jasniejsze i ciemniejsze ;p ciekawe jak wyjdzie. I pedicure musze ogarnac i obiad z mezem w piatek,a pozniej niech sie dzieje co chce
Aguś86, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBambi ja nie wiem jak ze sprawiedliwością, moja lekarka chce uniknąć mojego pobytu na oddziale w święta gdyby miało być cc, powiedziała, że ze wzgl na mój wywiad tak będzie dla nas lepiej ze względu na obsadę specjalistów. U mnie to chodzi głównie o neonatologów, więc troszkę inna sytuacja. Liczbowo wiadomo musi się zgadzać. u mnie planowany termin to raptem 8 dni przed terminem z OM, więc tragedii nie ma
Mantissa trzymaj się w dwupaku! -
Rozumiem Liloe to inna sytuacja. Jak bede mieć cc tez raczej nie zaplanuja mi tego w święta. Raczej obstawiam 7 albo 8. Pocieszalam tylko Aguś86 co by sie nie martwila ze jakby jej wypadlo w Święta kogoś na porodowce zastanie :p.
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZnowu mam musowanie w tylku ;P chyba faktycznie sie Ala bawi jelitami
mam na piatek zaplanowane pojechanie na obiad z mezem w to miejsce gdzie bylismy w piatek teraz, bardzo dobre jedzenie bylo i planuje zjesc kaczke na burakach
juz sie nie moge doczekac!!! mam mega apetyt, na obiad zjadlam zeberka, a teraz juz montuje hot doga sobie, bo meza nie ma, wybyl na obchody zolnierzy wykletych
-
nick nieaktualnyBambi85 wrote:Rozumiem Liloe to inna sytuacja. Jak bede mieć cc tez raczej nie zaplanuja mi tego w święta. Raczej obstawiam 7 albo 8. Pocieszalam tylko Aguś86 co by sie nie martwila ze jakby jej wypadlo w Święta kogoś na porodowce zastanie :p.
-
liloe wrote:A Aguś ma cc???? porodówka chyba jak zawsze tam to położne odwalają 80% roboty
Póki co zero wskazań
Dziecko siedzi głową w dół, waga na 25 centylu i jeden poród sn za sobą.
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mantissa wariatka jakbym miala co 5 min to już bym dawno była choć spakowana
mówią, że jeśli w ciągu godziny jest 4 skurcze to TRZEBA ZGŁOSIĆ SIĘ DO SZPITALA
masz co 5 min i się zastanawiasz?nawet ja taka uparta nie jestem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 17:19
-
nick nieaktualnyJak patrze na to co zaznaczalam przez cala ciaze, to ciagle byla w srodku, na tym 50 centylu, to pewnie zachowa te tendencje
A mi po nospie przeszedl ten bol brzucha, takze jeszcze nie rodze ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 17:20
Aguś86 lubi tę wiadomość