Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNatt do niej nawert drukowanymi dużymi literami nie dotrze żeby się spakowała. Mąż ją będzie pakował a później będzie marudziła że połowy rzeczy nie ma
Dokładnie ja tak robiłam i biedny musiał 3 razy do domu wracać
mf, mantissa, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Natt do niej nawert drukowanymi dużymi literami nie dotrze żeby się spakowała. Mąż ją będzie pakował a później będzie marudziła że połowy rzeczy nie ma
Dokładnie ja tak robiłam i biedny musiał 3 razy do domu wracać
mam nadzieje ze sie wyrobie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 15:29
weronika86, Nadzieja84, iwonka1077, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Jaga, jak dobrze, że się odezwałaś!
Super, że nie poród przedwczesny już nie zagraża a 33 tydzień brzmi nieźle dla maluszka.
To z jaką długością szyjki cię wypuścili? Rozwarcie jakieś było?
Amy i tak zrobi jak będzie chciała. Nie produkujcie się dziewczyny.Swoją drogą doskonale rozumiem to odkładanie na później.
Jaga, Amy_ lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:Werka dopiero zauwazylam zes skomentowala swoj brzuch. Buahahahahaha lecz sie
ja dopiero pozniej nadrobie bo tylko Martynke obejrzalam
masakra! amy czop moze odchodzic kawalkami nawet 3,4tyg wiec mozesz miec jeszcze czas
moze....
Amy_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaga super, że malutka nadrabia i Ty się dobrze czujesz.
Amy tylko spokój nas uratuje...
Ja swoją torbę mam spakowaną. Leży i czekatylko ja codziennie zmieniam zestaw ciuszków dla Mikiego...jakoś nie mogę się zdecydować, które będą najlepsze
Aguś86, Jaga, weronika86, Amy_, Nadzieja84, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jagus dobrze ze sie odezwalas! co bylo nie teges na ktg? mam nadzieje ze w poniedzialek wypuszcza cie do domciu. amy pisalam juz ze cie uwielbiam? uwielbiam takie podejscie...masz podibny charakter do mnie..jak czue ze cos nie tak to reaguje od razu..jesli wszystko boli czy ciagnie naturalnie, ciazowo to nie panikuje..spanikowalam tylko raz przez 9 miesiecy ale ktg pokazaloskurcze 120 wiec mialam powod
kasia ja tez zmieniam codziennie zestawienie ciuszkow malej :-)hahah nie lubie pisac z tableta..w chuj bledow mi robi jak szybko pisze...jestem juz w domku...rachunki zaplacne i kurwa zaczelo cos pukac w samochodzie a jest po przegladzie..teraz sie zastanawiam czy czegos specjalnie nie uszkodzili...ten samochod nigdy mnie nie zawiodl...w sumie jezdzi tylko cos stuka..w poniedzialek podjade do mojego mechanika i do zadnego innego juz nie ide!
-
KasiaKwiatek wrote:Ten czop to bardziej ma taką konsystencję żelową niż budyń. W każdym razie mój ewidentnie wyglądał na taki korek
i fakt może odchodzić nawet 2-3 tyg przed porodem, ale równie dobrze na 2-3 dni
... Amy...
amy pewnie do kwietnia bez czopa dochodzi bo to uparte jest:-)
KasiaKwiatek, mf, Amy_ lubią tę wiadomość
-
pierwszy raz od 3tyg odezwalam sie do tesciowej coby pozniej nie marudzila...a ta skomentowala zdjecie ktore wyslalam : BRZUCH CI SIE OBNIZYL...i tyle miala mi do powiedzenia..masakra hahah dobrze ze sie jus nie przejmuje...brzuch sie nie onnizyl..po prostu jest wiekszy jak widziala ostatnio poczatkiem stycznia..jakbybsie obnizyl to bym czula..bynajmniej lepiej by mi sie oddychalo
-
znów witam się i żegnam:( mam taki zajęty ostatnio czas, no wybaczcie:)
jestem po wizycie:) wszystko jest dobrze:)
Malusia wazy 2450g:) przepływy wszelkie w normie:)
mam też piękne zdjęcie buzieczki ale mogę pokazać wam dopiero w poniedziałek bo dziś za chwilę uciekamy do znajomych a jutro z rana jedziemy pociągiem(ze względu na córkę) do KRakowa się przejechać
kolejna wizyta za 2 tygodnie:)
jak zapytałam o to co robić jak termin minie(udałam trochę głupka) to powiedział żebym się nie martwiła bo to już jest jego problem:) nie mówił nic o przeterminowaniu i o tym że mogę nosić nawet 2 tygodnie po terminie;) więc liczę że będzie okej:)
morfologia mówił że trochę poleciała ale nie zalecił nic na to:)
kończę witaminy niebawem i zostaję przy samych kwasach:) taki miałam plan i chcę go zrealizować
buziaki dla wszystkich:)
a i przepraszam że tylko o sobie dzisiaj :*weronika86, KasiaKwiatek, Aguś86, Amy_, Lali, mantissa, Gosha, Nadzieja84, Fasia, Krysti, iwonka1077, Murraya, misia83, lysinka, MartaAlvi, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:znów witam się i żegnam:( mam taki zajęty ostatnio czas, no wybaczcie:)
jestem po wizycie:) wszystko jest dobrze:)
Malusia wazy 2450g:) przepływy wszelkie w normie:)
mam też piękne zdjęcie buzieczki ale mogę pokazać wam dopiero w poniedziałek bo dziś za chwilę uciekamy do znajomych a jutro z rana jedziemy pociągiem(ze względu na córkę) do KRakowa się przejechać
kolejna wizyta za 2 tygodnie:)
jak zapytałam o to co robić jak termin minie(udałam trochę głupka) to powiedział żebym się nie martwiła bo to już jest jego problem:) nie mówił nic o przeterminowaniu i o tym że mogę nosić nawet 2 tygodnie po terminie;) więc liczę że będzie okej:)
morfologia mówił że trochę poleciała ale nie zalecił nic na to:)
kończę witaminy niebawem i zostaję przy samych kwasach:) taki miałam plan i chcę go zrealizować
buziaki dla wszystkich:)
a i przepraszam że tylko o sobie dzisiaj :*baw sie dobrze, chociaz ci czas szybko zleci i czekam na zdjecia w poniedzialek!
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa to mam wrażenie, że niektórzy chcą się tacy wtajemniczeni i mądrzy wydać, że skoro blisko terminu jesteśmy to tak pierdolą o tym obniżeniu brzucha...
W dupie byli i gówno widzieli!!!
Żadna matka nie przeoczy opuszczenia brzucha, raz napiera na dół nas bardziej, dwa lżej się oddycha od razuweronika86, mantissa, Gosha, natt, Anka1501, Fasia, Murraya, MartaAlvi, lysinka, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Jaga wrote:Szybka ma teraz ok 1,5 cm. Ile bedzie w poniedziałek to nie wiem
O, i z taką cię wypuścili? Hmm. Mnie z taką położyli na 2 tyg, ale to może dlatego, że rozwarcie już jest.
Jaga ma szybkę a ja mam szynkę.
A ja się zastanawiam jaki rozmiar ubranek wziąć. Boję się, że jak wezmę same 56 to mogą być za małe i co wtedy.weronika86, Jaga lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny