Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAmy_ wrote:Widzialam tylko Martynke i nic jeszcze nie nadrabialam.
Andzia jest sliczna kruszynka... przy tobie dopiero widac jaka jest malutka.. niesamowite.
Ps.
odszedl mi fragment czopu sluzowego. nie byl zabarwiony krwia wiec luz
Amy czyżby przyłączasz się już powoli do mnie ? No w sumie Martynce kolega by się przydałAle spokojnie jeszcze trochę czasu Ci zostało
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW ogóle tak jak myślałam w szpitalu mają ponadto mojego mleka. Dziś pielęgniarka do mnie podchodzi i mówi z poważna miną " Pani B. mam prośbę aby nie przynosić przez jakieś 4 dni mleka" - oczywiście poczułam ulgę bo bałam się że coś złego się stało.Mówi że tyle mleka mają mojego że cały oddział by wykarmiły - kolejna tak powiedziała. Od dziś mrożę dla siebie
Amy_, Rudzia, Gosha, mantissa, Aguś86, iwonka1077, Justinka, natt, KasiaKwiatek, liloe, lysinka, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Andzia nie wiem czy caly. Mial okolo 2cm dlugosci wiec chyba za krotki? Nie wiem nigdy mi nie odszedl i sadzilam ze kiedys go zobacze bo pisalam sobie scenariusz ze wpadnie z sikaniem do kibelka
Andzia mogl Ci odchodzic wczesniej ale nie jest powiedziane ze musialas go zobaczyc. Ja mialam go na bieliznie..
Agus 2tyg? Hmmm az jestem ciekawa jak sie to u mnie w czasie rozlozy -
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Jak ten czop wyglada? Amy trza było fotę zrobic :p
mial konsystencjd budyniu.. i wlasnie nie byl zabarwiony ani na rozowo ani na brunatno. Taki glut mleczny? Lekko zóltawy? Nie wiem nawet Bo te swiatla w tych kiblach tez jakies dziwne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Werka - brzuch zacny!! właśnie też miałam pytać jak dajesz radę pracować?! Szczególnie, że w pozycji raczej nie wygodnej dla Sary
MF jak nie jestem chora to calkiem dobrze sobie radzeja od listopada 2013 do maja 2014 schudlam az 35kg..w lipcu zaszlam w ciaze...wiec dla mnie 1okg na plusie to nie wyczyn
wiadomo ciezej jest, inny srodek ciezkosci ale nie jest zle
I JA TEZ OGLADAM PORODY..zawsze sie rozczulam wiec dawkuje sobie jedej odcinek tygodniowo
LWICA u nas nic nie mowili o szkole rodzenia...zreszta nie wiem czy dalabym rade chodzic miedzy praca a domem..pracujemy w roznych godzinach na wizyty umowiane wiec ciezko utrafic. Daj znac co bylo mowione! koniecznie!
OLA89 dobrze,ze sie odezwalas i super,ze wszystko jest ok!
co do popekania to chyba zalezy od rozciagliwosci? nie wiem..ja popekalam i mnie nacinali rowniez, no ale waga mojego slonika mala nie bylafaktycznie jakos dzisiaj cicho az sie dziwie ze moge prawie do kazdego sie odniesc
no i ile czasu sie ma na rozciagniecie..jak u Agus widac za szybko porod tez niedobrze, bo nie zdazy sie lekko ponaciagnac wszystko.
IDA a mowia cos o wyjsciu do domku czy na razie nie ma takiej opcji?
AMY odszedl kawalek czopa?????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!o kurwa...juz niedlugo chociaz moze oschodzic pomalu nawet 3 tyg
Amy_, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
hwesta wrote:Amy zapomnisz wtedy sexi bielizny :p torba jeść nie wola, pakuj sie
spoko powoli cos spakuje. mlodemu wloze do reklamowki wyjsciowe bety
zeby maz mial juz pod reka
Angela89, Nadzieja84, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy_ wrote:Andzia nie wiem czy caly. Mial okolo 2cm dlugosci wiec chyba za krotki? Nie wiem nigdy mi nie odszedl i sadzilam ze kiedys go zobacze bo pisalam sobie scenariusz ze wpadnie z sikaniem do kibelka
Andzia mogl Ci odchodzic wczesniej ale nie jest powiedziane ze musialas go zobaczyc. Ja mialam go na bieliznie..
Agus 2tyg? Hmmm az jestem ciekawa jak sie to u mnie w czasie rozlozyAmy_, weronika86, liloe lubią tę wiadomość