Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAngela cudownie razem wygladacie
Zazdroszczę, że już możecie się przytulać no i wspaniale, że Twoje mleczko je. Też wszystkim u mnie domownikom pokazuję Wasze zdjęcia
Weronika brzusio duży i taki ma być
Rudzia super, że się udało załatwić mieszkanie teraz, będziesz już miała spokój na czas porodu i potem z malutką
Murraya sorki, że późno ale najlepszego Kochana! Rośnij dużaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 12:37
Rudzia, Murraya, Angela89, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Bry
Murraya ale świnia ze mnie ostatniaWszystkiego najlepszego kochana
Angela ale cudna ta Twoja córcia
Rudzia gratuluję!!!
A ja mam przed sobą dwie-trzy godzinki lepszego samopoczucia bo wypiłam apap przeziębienie fastwięc idę umyć dupkę i lecę po wózek
przesunelo sie na dzisiaj???
-
Rudzia super jednak mieszkanie a nie dom??? dobre i to ważne że będziecie miały swój pokój z sofijka
Marta super z tym Baby schower, moja siostra miala ale ona w stanach dostała ciuszków i różnych przydatnych rzeczy do roczkukoniecznie zdaj nam relacje jak to u ciebie będzie wyglądać
Rudzia lubi tę wiadomość
-
Ja dzis ciulowo w ogole ostanio starsznie śpiąca jestem, kawa musi isc w ruch z kolei magnez mi wyplukuje chyba bo od razu skurcze nad ranem po 3 na raz koszmar, ile tego magnezu aspargin mam mozna wziasc????niby na opakowaniu do 6 tabletek jest ale ja tyle biore i dalej mnie mecza skurcze
ktos wie ile tego max można??????
-
Iwonka no na raziw mieszkanie bo bylo szybciej- ale to przejsciowo
nadal bedziemy polowac na jakis dom albo radhus
to mieszkanie to gora na 2 lata
teraz mamy dwa pokoje tylko jest nas 4 i niedlugo Sofii bedzie wiec bysmy sie nie pomiescili tu.. a tak bez problemu bedzie
i to takaa ulga dla mnie bo teraz wszystko mam na kupie i w sumie nie wyobrazam sobie tu byc jeszcze z Sofii.. mieszkanie male..wszyscy pracuja a dzieci duzo placza.. wiec niw fajnie dla reszty domownikow ..
-
Rudzia wrote:Iwonka no na raziw mieszkanie bo bylo szybciej- ale to przejsciowo
nadal bedziemy polowac na jakis dom albo radhus
to mieszkanie to gora na 2 lata
teraz mamy dwa pokoje tylko jest nas 4 i niedlugo Sofii bedzie wiec bysmy sie nie pomiescili tu.. a tak bez problemu bedzie
i to takaa ulga dla mnie bo teraz wszystko mam na kupie i w sumie nie wyobrazam sobie tu byc jeszcze z Sofii.. mieszkanie male..wszyscy pracuja a dzieci duzo placza.. wiec niw fajnie dla reszty domownikow ..
pózniej wieksza zamaracha by była....
Rudzia lubi tę wiadomość
-
Iwonka ja biorę już od półtora miesiąca aspargin 4x2 i to zlecili mi w szpitalu, a potem potwierdziła mi gin, więc śmiało zwiększaj dawkę
Liloe 60 ml taka malutka dzidzia. Wow! Pamiętam, że moja w szpitalu wypijala 30-40 ml a przecież wazyla 3x tyle
Ja nie oglądam już porodow bo kurde co dziecko wyjdzie to ryczę. Masakra jakaś -
Hej
długo nie pisalam dużo się u mnie działo głównie przeprowadzka długo zajęła ale tez musialam trochę odpocząć od forum bo jak pisalyscie o wszystkich swoich objawach to niepotrzebnie się doszukiwalam nie wiadomo czego u siebie a tak to zdystansowalam się i dalam sobie luz
Mój Wojtus wazy juz 2400 jest zdrowy wszystko ok siedzi miednicowo także czeka mnie cesarka ale obojętnie mi jak się mały urodzi najważniejsze żeby zdrowou mnie szyjka długa zamknięta także małemu się nie spieszy a zostało nam 35 dni jeszcze tylko
iwonka1077, hwesta, mantissa, Justinka, Gosha, Angela89, Rudzia, Nadzieja84, KasiaKwiatek, liloe, Amy_, Fasia, misia83, lysinka, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
wobrazcie sobie mojego meza siostra cioteczna rodzila teraz w angli, dziecko 2960, 42 cm glowka 33 cm i rodzila naturalnie i NIE POPEKALA wyobrazacie sobie?????? w szoku bylam, nie mieli co szyc jej nawet ze nie wspomnę ze po dobie od porodu wyszła do domu
miała dziewczyna szczęscie, nie????
to na pocieszenie dla dziewczyn chcacych rodzic naturalnieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 12:50
hwesta, Aguś86, Amy_ lubią tę wiadomość
-
No ale w szoku bylam jej nie nacieli ani nie pekla dla mnie odosobniony przypadek nie znam nikogo kto by tak mial zawsze to pocieszajace ze jednak mozna lżej urodzic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 13:04
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
Ida ja urodziłam 2 kg dziecko i pomimo nacięcia pękłam
Podobno wszystko przez szybki poród. Krocze było rzucone na głęboką wodę
Zależy to na pewno od indywidualnych predyspozycji i od tego jak położna pokieruje porodem.
A u Ciebie dziesiaj wszystko ok?Ida, Murraya lubią tę wiadomość
-
Widzialam tylko Martynke i nic jeszcze nie nadrabialam.
Andzia jest sliczna kruszynka... przy tobie dopiero widac jaka jest malutka.. niesamowite.
Ps.
odszedl mi fragment czopu sluzowego. nie byl zabarwiony krwia wiec luz
Angela89, Rudzia, hwesta, Gosha, iwonka1077, Justinka, KasiaKwiatek, liloe, Anka1501, Fasia, Krysti, Murraya, misia83, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:Widzialam tylko Martynke i nic jeszcze nie nadrabialam.
Andzia jest sliczna kruszynka... przy tobie dopiero widac jaka jest malutka.. niesamowite.
Ps.
odszedl mi fragment czopu sluzowego. nie byl zabarwiony krwia wiec luzZostały Ci max 2 tygodnie
Amy_, liloe, Agusiek89 lubią tę wiadomość