Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ANGELA jejku jak Martynka urosla!!!
Duzy juz z Niej bobasek
i taka slodziutka!!
No ja juz dzis zaczynam pakowanie, bo w poniedzialek idziemy zalatwiac formalnosci i raczej juz do konca tygodnia bedziemy sie przenosicno ubranek mam tyle ze nie wien czy sie znieszcza w jednym kartonie
hehe
Angela89, hwesta, Krysti, Murraya, Amy_, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jeszcze ostatnio kupilam Malej ogrodniczki roz 68 i taka elegancka bluzeczke roz 80 z przeceny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 11:06
Lali, hwesta, KasiaKwiatek, liloe, Angela89, Justinka, Aguś86, Krysti, Ulka84, iwonka1077, Gosha, Murraya, Amy_, Fasia, Agusiek89, lysinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się
Angela Marynka przecudna, jak pokazałam mężowi zdjęcie miał łzy w oczach, ja się popłakałam of korz
Dostałam smsa od tej mojej znajomej ze szpitala, co urodziła cc w 27tc przez ciśnienie córeczkę 715g. Mała dziś kończy tydzień, od 3 dni przybiera, oddycha prawie samodzielnie (dostaje coraz mniej tlenu) i zjada mleko mamy 60ml. Tak strasznie się cieszę, że takie Maleństwo tak dobrze sobie radzi.
Dziś mąż sprząta, a ja przymusowo leniuchuję, zaraz wycieczka pdd prysznic, bo popołudniu mamy gości i włosy trzeba ogarnąć. Wczoraj mąż zrobił pierwszą i ostatnią partię prasowania (tylko rożek się schował, ale to ogarniemy) - wszystko wyprane, wyprasowane już czeka w woreczkach pozamykane. Videoniania i monitor oddechu przetestowane, dziś testy laktatora (jak składać, uruchamiać,itp). Dziś ogarniamy w komodzie kosmetyki i art higieniczne Ali (ubranka dopiero jak rodzice przyjadą, bo przywiozą jeszcze wielkie pudło - bez sensu teraz układać, lepiej jak już będzie wszystko) no i pakuję torbę. Tak jak zapowiadałam do końca lutego będzie wszystko na tip topRudzia, Angela89, Justinka, Aguś86, Gosha, Murraya, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
mf wrote:Rudzia - to Ty już grubo w przyszłość wybiegasz z tymi ciuszkami
chociaż ja też mam już ciuszki do rozmiaru 80, bo po bratanicach
jak cos fajnego znajde i nie drogiego to kupujejak mi sie cos podoba to musze to miec bo boje sie wtedy ze pozniej nie bedzie
Justinka, mf lubią tę wiadomość
-
Rudzia fajnie, ze sie przeprowadzacie, to bedzie mieszkanie wieksze niz to w ktorym mieszkacie tak? Zestaw dla Sofijki sliczny, Ty zakupoholiczko:P ja jednak nie przepadam za ciuchami z jeansu dla maluszkow, moze dlatego ze sama nie lubie
Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa nie mam dla Alicji torby spakowanej, mam do swojej wrzucony komplet ubranek i dwie tetrowe pieluchy i pampers zeby w razie porodu miala swoje ciuszki... Ale musze sie wziac za spakowanie jej torby... mialam tez to zrobic do konca lutego
no moze jutro sie uda. czas zaiwania, a jakos ja tak przeplywam przez niego
bylo 100 dni, pozniej 50, teraz 35... za chwile miesiac
Murraya lubi tę wiadomość
-
Lali taaak idziemy na wieksze nieszkanie gdzie ja bede miala duzyy pokoj z Mala sa dwie lazienki, balkon i "ogródeczek" z ktorego sie ciesze najbardziej bo bedziemy mialy gdzie z Sofii latem przesiadywac
a co do jeansow ja u dzieci malych tez nie lubie jak sa sztywne ale te wszystkie jeansowe spodenki ktore jej kupilam sa takie miekkie jak legginsy
Lali, Justinka, mf, Murraya, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Lali taaak idziemy na wieksze nieszkanie gdzie ja bede miala duzyy pokoj z Mala sa dwie lazienki, balkon i "ogródeczek" z ktorego sie ciesze najbardziej bo bedziemy mialy gdzie z Sofii latem przesiadywac
a co do jeansow ja u dzieci malych tez nie lubie jak sa sztywne ale te wszystkie jeansowe spodenki ktore jej kupilam sa takie miekkie jak legginsy
wiekszy pokoj Wam sie baardzo przyda, bo juz za rok bedziesz sie przewracac przez stos zabawek w pokoju
Ogrodek tez super sprawa, kladziesz sie na lezaku, opalasz sie a Sofijka w wozeczku obok spi, sielanka
Rudzia, Gosha lubią tę wiadomość
-
Lali wrote:Takie zmiany na lepsze to zawsze ciesza
wiekszy pokoj Wam sie baardzo przyda, bo juz za rok bedziesz sie przewracac przez stos zabawek w pokoju
Ogrodek tez super sprawa, kladziesz sie na lezaku, opalasz sie a Sofijka w wozeczku obok spi, sielanka
Noooo az juz chce lata !!!Lali lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć mamki.
Popijam poranne kakao i nadrabiam.
Ida jaka ulga, że u Was wszystko dobrze. Niech Cię obserwują ile wlezie i dmuchają na Ciebie z każdej strony.
Murraya same dobre wieści. A Jacuś słodki chociaż wygląda na trochę sfochanego.
Werka słodki bębenek masz.Tylko weź no się trochę uśmiechnij !
Angela ....normalnie brak mi słów jak patrzę na Ciebie i Martynkę....
Hwesta, Lwica gratuluję nowego tygodnia i rozpoczęcia dziewiątego miesiąca, jedziemy na tym samym wózku.
MartaAlvi BabyShower jest boski. Wiem, że niektórzy psioczą, że to takie amerykańskie ble ble ble... ale ja uważam, że to super impreza i sama bym chciała więc zazdroszczę jak cholera!Napisz koniecznie jak było!
Rudzia podziwiam Cię za przeprowadzkę. ja bym chyba teraz zwariowała z tymi pudłami i wszystkim.No ale jeśli ma to być zmiana na lepsze to pewnie!
Dziś będę niesforna i na kilka minut ucieknę do kuchni zrobić tartę jabłkową z budyniem bo wieczorem mają wpaść na herbatkę dwie nieforumowe ale też kwietniówki.Rudzia, MartaAlvi, hwesta, Murraya, Ida, Angela89, weronika86, Agusiek89, lysinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyliloe wrote:Witam się
Angela Marynka przecudna, jak pokazałam mężowi zdjęcie miał łzy w oczach, ja się popłakałam of korz
Dostałam smsa od tej mojej znajomej ze szpitala, co urodziła cc w 27tc przez ciśnienie córeczkę 715g. Mała dziś kończy tydzień, od 3 dni przybiera, oddycha prawie samodzielnie (dostaje coraz mniej tlenu) i zjada mleko mamy 60ml. Tak strasznie się cieszę, że takie Maleństwo tak dobrze sobie radzi.
Super że mała sobie tak radzi60 ml ? DUUUUŻO moja dostaje moje mleczko jednorazowo wczoraj dostawała po 18 ml dziennie zmieniają jej dawkę na większą. Trzymam kciuki aby szybciutko urosła i była już przy mamie
liloe, shimmer_lip, Eweliśka, Murraya, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam
Ja 1h temu wstałam
ech nie ma to jak bez facetów, całe łóżko dla mnie i śpię ile chce
Ale po kolei
Angela boziu ale ślicznościprzy Tobie widać jakie to mimo wszystko maleństwo, ale słodziutka jest
i niech rośnie szybciutko!
Murraya super intensywny wczoraj dzień miałaśno i super że z synkiem wszystko ok a zdjęcie cudaśne
Werka aleeeeee duży brzusiooj na pewno przeszkadza w pozycji siedzącej, ale już niedługo
MartaAlvi jej BabyShower - super, mi się marzył, ale niestety, przypuszczam, że żadna z koleżanek na czymś takim nie była, albo nawet nie słyszała - żadna nie ma dzieci i nie planuje póki coale jeśli dotrwam, mam zamiar zrobić swoją imprezę urodzinową.. więc jakaś impreza będzie, jeszcze przed pojawieniem się małej
czekamy na relacje z Twojej imprezki
Rudzia super, że udało się z tym większym mieszkaniem jeszcze zanim mała się pojawi! Tylko spokojnie z pakowaniem, nie przemęczaj się aby córcia się nie pośpieszyła z wyjściem na świat
Ja wczoraj chyba trochę przesadziłam z chodzeniem, sprzątaniem i wieczorem ledwo się ruszałam, dziś jest nie lepiej tak mnie boli spokojnie, tam wszystko na dole, że masakra, mam wrażenie że jestem tam połamana
Po za tym kiepsko jakoś spałam, śniło mi się i wydawało na zmianę że wody mi odeszły, masakra jakaś!
A już nie wspomnę, wczoraj wieczorem była u mnie przyjaciółka... przyniosła ananasai jak wyszła, chciałam dokończyć kawałek który zaczęłam wcześniej i o mało nie zeszłam z tego świata! stanął mi w gardle, normalnie się dusiłam, boże całe życie mi śmignęło i myślałam że się uduszę ;( a ja sama w domu! kurcze dobrze że jakoś udało mi się pozbyć ten kawałek, bo dramat by był
Rudzia, Murraya, Angela89, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Bry
Murraya ale świnia ze mnie ostatniaWszystkiego najlepszego kochana
Angela ale cudna ta Twoja córcia
Rudzia gratuluję!!!
A ja mam przed sobą dwie-trzy godzinki lepszego samopoczucia bo wypiłam apap przeziębienie fastwięc idę umyć dupkę i lecę po wózek
Rudzia, Murraya, Angela89, Agusiek89 lubią tę wiadomość