X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ANGELA jejku jak Martynka urosla!!! :) Duzy juz z Niej bobasek <3 i taka slodziutka!! :)

No ja juz dzis zaczynam pakowanie, bo w poniedzialek idziemy zalatwiac formalnosci i raczej juz do konca tygodnia bedziemy sie przenosic :) no ubranek mam tyle ze nie wien czy sie znieszcza w jednym kartonie :D hehe

Angela89, hwesta, Krysti, Murraya, Amy_, Agusiek89 lubią tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia przeprowadzacie się super :)

Rudzia lubi tę wiadomość

• mf Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 16:54

Rudzia, hwesta lubią tę wiadomość

n59yjw4zk9ewdyby.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze ostatnio kupilam Malej ogrodniczki roz 68 i taka elegancka bluzeczke roz 80 z przeceny :P
    34pyxzm.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 11:06

Lali, hwesta, KasiaKwiatek, liloe, Angela89, Justinka, Aguś86, Krysti, Ulka84, iwonka1077, Gosha, Murraya, Amy_, Fasia, Agusiek89, lysinka lubią tę wiadomość

l22njw4zq8sux6j8.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Krysti przeprowadzamy sie na wieksze mieszkanie :) :) udalo sie na ostatnia chwile :( nie wierzylam ze sie uda tak szybko :)

Krysti lubi tę wiadomość

l22njw4zq8sux6j8.png
  • Lali Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta staniki bardzo ladne, musze tez w koncu jakies poszukac, bo mam jeden miekki tylko.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 11:13

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się :)

Angela Marynka przecudna, jak pokazałam mężowi zdjęcie miał łzy w oczach, ja się popłakałam of korz :P

Dostałam smsa od tej mojej znajomej ze szpitala, co urodziła cc w 27tc przez ciśnienie córeczkę 715g. Mała dziś kończy tydzień, od 3 dni przybiera, oddycha prawie samodzielnie (dostaje coraz mniej tlenu) i zjada mleko mamy 60ml. Tak strasznie się cieszę, że takie Maleństwo tak dobrze sobie radzi.

Dziś mąż sprząta, a ja przymusowo leniuchuję, zaraz wycieczka pdd prysznic, bo popołudniu mamy gości i włosy trzeba ogarnąć. Wczoraj mąż zrobił pierwszą i ostatnią partię prasowania (tylko rożek się schował, ale to ogarniemy) - wszystko wyprane, wyprasowane już czeka w woreczkach pozamykane. Videoniania i monitor oddechu przetestowane, dziś testy laktatora (jak składać, uruchamiać,itp). Dziś ogarniamy w komodzie kosmetyki i art higieniczne Ali (ubranka dopiero jak rodzice przyjadą, bo przywiozą jeszcze wielkie pudło - bez sensu teraz układać, lepiej jak już będzie wszystko) no i pakuję torbę. Tak jak zapowiadałam do końca lutego będzie wszystko na tip top :D

Rudzia, Angela89, Justinka, Aguś86, Gosha, Murraya, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• mf Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 16:55

Rudzia lubi tę wiadomość

n59yjw4zk9ewdyby.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mf wrote:
    Rudzia - to Ty już grubo w przyszłość wybiegasz z tymi ciuszkami :D chociaż ja też mam już ciuszki do rozmiaru 80, bo po bratanicach :)

jak cos fajnego znajde i nie drogiego to kupuje :) jak mi sie cos podoba to musze to miec bo boje sie wtedy ze pozniej nie bedzie :D

Justinka, mf lubią tę wiadomość

l22njw4zq8sux6j8.png
  • Lali Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia fajnie, ze sie przeprowadzacie, to bedzie mieszkanie wieksze niz to w ktorym mieszkacie tak? Zestaw dla Sofijki sliczny, Ty zakupoholiczko:P ja jednak nie przepadam za ciuchami z jeansu dla maluszkow, moze dlatego ze sama nie lubie :)

Rudzia lubi tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mam dla Alicji torby spakowanej, mam do swojej wrzucony komplet ubranek i dwie tetrowe pieluchy i pampers zeby w razie porodu miala swoje ciuszki... Ale musze sie wziac za spakowanie jej torby... mialam tez to zrobic do konca lutego :P no moze jutro sie uda. czas zaiwania, a jakos ja tak przeplywam przez niego ;) bylo 100 dni, pozniej 50, teraz 35... za chwile miesiac ;)

Murraya lubi tę wiadomość

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali taaak idziemy na wieksze nieszkanie gdzie ja bede miala duzyy pokoj z Mala sa dwie lazienki, balkon i "ogródeczek" z ktorego sie ciesze najbardziej bo bedziemy mialy gdzie z Sofii latem przesiadywac :) a co do jeansow ja u dzieci malych tez nie lubie jak sa sztywne ale te wszystkie jeansowe spodenki ktore jej kupilam sa takie miekkie jak legginsy :)

Lali, Justinka, mf, Murraya, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość

l22njw4zq8sux6j8.png
  • Lali Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Lali taaak idziemy na wieksze nieszkanie gdzie ja bede miala duzyy pokoj z Mala sa dwie lazienki, balkon i "ogródeczek" z ktorego sie ciesze najbardziej bo bedziemy mialy gdzie z Sofii latem przesiadywac :) a co do jeansow ja u dzieci malych tez nie lubie jak sa sztywne ale te wszystkie jeansowe spodenki ktore jej kupilam sa takie miekkie jak legginsy :)
    Takie zmiany na lepsze to zawsze ciesza :) wiekszy pokoj Wam sie baardzo przyda, bo juz za rok bedziesz sie przewracac przez stos zabawek w pokoju :P Ogrodek tez super sprawa, kladziesz sie na lezaku, opalasz sie a Sofijka w wozeczku obok spi, sielanka :)

Rudzia, Gosha lubią tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    Takie zmiany na lepsze to zawsze ciesza :) wiekszy pokoj Wam sie baardzo przyda, bo juz za rok bedziesz sie przewracac przez stos zabawek w pokoju :P Ogrodek tez super sprawa, kladziesz sie na lezaku, opalasz sie a Sofijka w wozeczku obok spi, sielanka :)

Noooo az juz chce lata !!! :)

Lali lubi tę wiadomość

l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć mamki. :)
    Popijam poranne kakao i nadrabiam. :)

Ida jaka ulga, że u Was wszystko dobrze. Niech Cię obserwują ile wlezie i dmuchają na Ciebie z każdej strony. :)

Murraya same dobre wieści. A Jacuś słodki chociaż wygląda na trochę sfochanego. :D :D

Werka słodki bębenek masz. :) Tylko weź no się trochę uśmiechnij ! :P

Angela .... <3 <3 <3 normalnie brak mi słów jak patrzę na Ciebie i Martynkę.... <3

Hwesta, Lwica gratuluję nowego tygodnia i rozpoczęcia dziewiątego miesiąca, jedziemy na tym samym wózku. :D

MartaAlvi BabyShower jest boski. Wiem, że niektórzy psioczą, że to takie amerykańskie ble ble ble... ale ja uważam, że to super impreza i sama bym chciała więc zazdroszczę jak cholera! :) Napisz koniecznie jak było! :)

Rudzia podziwiam Cię za przeprowadzkę. ja bym chyba teraz zwariowała z tymi pudłami i wszystkim. :D No ale jeśli ma to być zmiana na lepsze to pewnie! :)

Dziś będę niesforna i na kilka minut ucieknę do kuchni zrobić tartę jabłkową z budyniem bo wieczorem mają wpaść na herbatkę dwie nieforumowe ale też kwietniówki. :)

Rudzia, MartaAlvi, hwesta, Murraya, Ida, Angela89, weronika86, Agusiek89, lysinka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liloe wrote:
    Witam się :)

Angela Marynka przecudna, jak pokazałam mężowi zdjęcie miał łzy w oczach, ja się popłakałam of korz :P

Dostałam smsa od tej mojej znajomej ze szpitala, co urodziła cc w 27tc przez ciśnienie córeczkę 715g. Mała dziś kończy tydzień, od 3 dni przybiera, oddycha prawie samodzielnie (dostaje coraz mniej tlenu) i zjada mleko mamy 60ml. Tak strasznie się cieszę, że takie Maleństwo tak dobrze sobie radzi.

Super że mała sobie tak radzi :) 60 ml ? DUUUUŻO moja dostaje moje mleczko jednorazowo wczoraj dostawała po 18 ml dziennie zmieniają jej dawkę na większą. Trzymam kciuki aby szybciutko urosła i była już przy mamie :)

liloe, shimmer_lip, Eweliśka, Murraya, Gosha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Tak Krysti przeprowadzamy sie na wieksze mieszkanie :) :) udalo sie na ostatnia chwile :( nie wierzylam ze sie uda tak szybko :)
    Rudzia to wspaniale ciesze się ogromnie razem z wami :* sofijka swoj pokoik miec bedzie <3

Rudzia lubi tę wiadomość

• Justinka Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :) Ja 1h temu wstałam :) ech nie ma to jak bez facetów, całe łóżko dla mnie i śpię ile chce :P

Ale po kolei :)

Angela boziu ale śliczności :) przy Tobie widać jakie to mimo wszystko maleństwo, ale słodziutka jest :) i niech rośnie szybciutko! :)

Murraya super intensywny wczoraj dzień miałaś :) no i super że z synkiem wszystko ok a zdjęcie cudaśne :)

Werka aleeeeee duży brzusio :) oj na pewno przeszkadza w pozycji siedzącej, ale już niedługo ;)

MartaAlvi jej BabyShower - super, mi się marzył, ale niestety, przypuszczam, że żadna z koleżanek na czymś takim nie była, albo nawet nie słyszała - żadna nie ma dzieci i nie planuje póki co ;) ale jeśli dotrwam, mam zamiar zrobić swoją imprezę urodzinową.. więc jakaś impreza będzie, jeszcze przed pojawieniem się małej ;) czekamy na relacje z Twojej imprezki :)

Rudzia super, że udało się z tym większym mieszkaniem jeszcze zanim mała się pojawi! Tylko spokojnie z pakowaniem, nie przemęczaj się aby córcia się nie pośpieszyła z wyjściem na świat ;)

Ja wczoraj chyba trochę przesadziłam z chodzeniem, sprzątaniem i wieczorem ledwo się ruszałam, dziś jest nie lepiej tak mnie boli spokojnie, tam wszystko na dole, że masakra, mam wrażenie że jestem tam połamana :|

Po za tym kiepsko jakoś spałam, śniło mi się i wydawało na zmianę że wody mi odeszły, masakra jakaś!

A już nie wspomnę, wczoraj wieczorem była u mnie przyjaciółka... przyniosła ananasa ;) i jak wyszła, chciałam dokończyć kawałek który zaczęłam wcześniej i o mało nie zeszłam z tego świata! stanął mi w gardle, normalnie się dusiłam, boże całe życie mi śmignęło i myślałam że się uduszę ;( a ja sama w domu! kurcze dobrze że jakoś udało mi się pozbyć ten kawałek, bo dramat by był :(

Rudzia, Murraya, Angela89, Agusiek89 lubią tę wiadomość

Anielka 10.04.2015 /// 3620 g 56 cm
    201504101680.png
    Tymon 28.09.2012 /// 3830 g 58 cm
    683907699a.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :)
    Murraya ale świnia ze mnie ostatnia :( Wszystkiego najlepszego kochana :)
    Angela ale cudna ta Twoja córcia :)
    Rudzia gratuluję!!!

A ja mam przed sobą dwie-trzy godzinki lepszego samopoczucia bo wypiłam apap przeziębienie fast :) więc idę umyć dupkę i lecę po wózek :)

Rudzia, Murraya, Angela89, Agusiek89 lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Ulka84 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia, super że się przeprowadzacie. Ogródek hmmm coś o tym wiem i nie wyobrażam sobie żyć bez niego ;D

Angela mała jest śliczna, rośnie jak na drożdżach ;) łzy w oczach…

Rudzia, Angela89 lubią tę wiadomość

m3sx3e3kz15rjscs.pngmhsvk6nlmw3zvwuz.png[/url]
    Aniołek - maj 2016
    Aniołek - maj 2014
‹‹ 3140 3141 3142 3143 3144 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ