X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wercia tak, pogoda gówniana :( niskie ciśnienie, i wogole muszę wstać i sie ubrać bo syn męża jak w każda sobotę przyjeżdża... Za 30 min bedą, dzis mamy do pizza hut iść ale tam nie za bardzo mam co jeść... Moze jakaś sałatkę... Nic mi sie nie chce, idę założyć legginsy na dupę i zrobic kawe

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od wczoraj mam takie dziwne uczucie w środku, w tyłku jakby :p takie uczucie musowania jakby przez sekundę, dwie i mija i po jakimś czasie znów, nie mam żadnej biegunki ani nic , wie któraś z Was o co chodzi???

• Lali Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela ale cudo :) juz coraz wieksza, zazdroszcze, ze trzymasz juz coreczke w ramionach :*
    Werka no brzuszek juz bardzo duzy, pekniesz jak nic nie dlugo :P

Angela89, weronika86 lubią tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta może ci po jelitach dziecko kopie hehe
    Wercia spory brzusio już masz :)
    Angela w inkubatorze taka duża się wydaje a jak ja trzymasz przy sobie to taka malusia ale śliczna :)

Angela89, weronika86 lubią tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Ja mam 35 dni do porodu, ale ten czas leci :)

Ja tez:))
    Mykam zaraz do mojej szkoły rodzenia :))) wkoncu sie doczekałam :))

A ty Werka juz mialas??

weronika86 lubi tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Doberek :)
    Mantissa to teraz odsypiaj :)
    Angela twoja Martyncia rosnie pięknie.
    Weronika bezuszek masz spory i śliczny nic dziwne ze pękac bedziesz córcia Rosnie <3 moj tez juz jak balon czuje jak bym kamien nosila ledwo wstaje ledwo do auta wchodzę i wychodzę masakra :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 10:28

mantissa, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• Lwica Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela super maleństwo :))przepiękna:))

Angela89 lubi tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela Martynka jest boska :) Widać, że urosła. Dzielna dziewczynka :)
    Werka spory brzusio :)
    Hwesta może przez przypadek siadlas na musującym czopku? :P
    Mantissa a Ty nie szalej tylko w tym domu :P Jeszcze ze 2 tygodnie :)
    Mi się grzeją jajka na miękko na śniadanko, a mąż ogarnia zmywarkę ;) Ja sobie leżę i czekam :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 10:13

mantissa, Angela89, liloe, Murraya, weronika86 lubią tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sie śmiałam ze zozola mi maż załadował :p moze faktycznie kopie po jelitach, dziwnie ;) musuje mi w tyłku hehe :p zamawiam jeszcze jeden stanik ten Mitex błękitny chyba ale 70F biorę rozmiar, na teraz do łażenia niech bedzie bo cycki mnie coraz mocniej bolą... Bez fiszbin

Aguś86, liloe, Murraya lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj Ignaś się przekręcil ze dupcia plecy glôwka w ludeczce a nogi i ràczki ma pod moimi zebrami :) msly lobuziak zmienil pozycje w srode mam usg to sprawdzimy:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 10:25

• mf Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 16:54

hwesta, Angela89, Krysti, MartaAlvi, Murraya, weronika86, lysinka, Agusiek89 lubią tę wiadomość

n59yjw4zk9ewdyby.png
  • MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ja kocham weekendy!!
    Wstaje jak codziennie koło 9-10, wchodzę na forum i nie mam tryliarda stron do nadrabiania tylko 3 !!! :D Bosko.

Murraya spóźnione sto lat! Gratuluję wczorajszej wizyty! :) Kawał Chłopa z tego Jacusia, który jest nota bene uroczy.

Ida cieszę się ogromnie, że test wyszedł pozytywnie. Oby Cię już więcej nie stresowali w tym szpitalu tylko poobserwowali jeszcze chwilę i puścili do domu.

Angela, śliczna ta Wasza kruszyneczka! :)

Gratuluję nowych tychodni oraz dni do porodu. My z Natalką wkraczamy dzisiaj w 34tc. Boże, jak to brzmi!! Co raz bliżej <3

Powiem Wam jakie miałam szczęście w nieszczęściu. Tydzień temu byliśmy u teściów. Mąż akurat patrzył przez okno na kolegę, który mył auto, aż tu nagle sąsiadka młodzieniaszka, która właśnie zdała prawko cofa...cofa... i jebudup prosto w nasz zderzak. Wyglądało źle, a okazało się, że to ryska na 1,5-2cm na plastikowym elemencie. Matka młodzieniaszki pracuje w PZU więc sama wszystko powypisywała, nawet sama zgłosiła szkodę :P Wczoraj był Pan na oględzinach i wycenił szkodę na... 890zł!!! Kuźwa... liczyliśmy na 300zł a tu taka niespodzianka! Naprawiać tego nie będziemy bo nam to zupełnie nike pzeszkadza i ledwo to widać :P Zainwestujemy trochę w auto (oleje, filtry i inne pierdoły) a reszta pewnie przypadnie Natalce :D

Dziś intensywny dzień. Jedziemy zamówić w końcu ten cholerny wózek i kupić łożeczko. Jak mi znowu coś odwali w sklepie i nic nie zdecydujemy to strzele sobie kulkę w łeb! Chce to już mieć za sobą!!

Wieczorem - niespodzianka od moich koleżanek - Baby Shower. Tak się złożyło, że rozmawiałam z siostrą jednej z nich i się biedna wygadała trochę, bo nie wiedziała, że to niespodzianka. W sumie to jestem jej wdzieczna bo przynajmniej nie otworze im w dresie, z potarganymi włosami, bez makijażu i z burdelem w domu :P A niespodziankę i tak mam i miło mi cholernie :D Oczywiście będę rżnąć głupa, że jestem meeega zaskoczona :D

Miłego dnia Dziołszki, trzymajcie kciuki za mnie i moje hormony, coby pozwoliły mi zrobić zakupy! :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 10:32

Krysti, Angela89, Lali, Rudzia, liloe, mantissa, Justinka, Ewelcia, iwonka1077, Murraya, Ida, Amy_, Fasia, lysinka, Agusiek89 lubią tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Murayya twoj synek sliczny taki szkrabek malenki <3 az serce mięknie na widok takiego pezystojniaczka :)
    Super ze wszystko dobrze u ciebie i nie obiadaj się na noc:D chic ja to samo robie potem nie spie :D mozemy sobie przybic piątke :)

Murraya lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mf dzięki za pamięć odnośnie mojej kuracji heviranem, miłe jak ktoś pamięta :P Krysti, moja mama wpycha mi nozki pod zebra non stop, taka blokade mi robi, ze ciezko sie schylic ;)

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaAlvi wrote:
    Jak ja kocham weekendy!!
    Wstaje jak codziennie koło 9-10, wchodzę na forum i nie mam tryliarda stron do nadrabiania tylko 3 !!! :D Bosko.

Murraya spóźnione sto lat! Gratuluję wczorajszej wizyty! :) Kawał Chłopa z tego Jacusia, który jest nota bene uroczy.

Ida cieszę się ogromnie, że test wyszedł pozytywnie. Oby Cię już więcej nie stresowali w tym szpitalu tylko poobserwowali jeszcze chwilę i puścili do domu.

Angela, śliczna ta Wasza kruszyneczka! :)

Gratuluję nowych tychodni oraz dni do porodu. My z Natalką wkraczamy dzisiaj w 34tc. Boże, jak to brzmi!! Co raz bliżej <3

Powiem Wam jakie miałam szczęście w nieszczęściu. Tydzień temu byliśmy u teściów. Mąż akurat patrzył przez okno na kolegę, który mył auto, aż tu nagle sąsiadka młodzieniaszka, która właśnie zdała prawko cofa...cofa... i jebudup prosto w nasz zderzak. Wyglądało źle, a okazało się, że to ryska na 1,5-2cm na plastikowym elemencie. Matka młodzieniaszki pracuje w PZU więc sama wszystko powypisywała, nawet sama zgłosiła szkodę :P Wczoraj był Pan na oględzinach i wycenił szkodę na... 890zł!!! Kuźwa... liczyliśmy na 300zł a tu taka niespodzianka! Naprawiać tego nie będziemy bo nam to zupełnie nike pzeszkadza i ledwo to widać :P Zainwestujemy trochę w auto (oleje, filtry i inne pierdoły) a reszta pewnie przypadnie Natalce :D

Dziś intensywny dzień. Jedziemy zamówić w końcu ten cholerny wózek i kupić łożeczko. Jak mi znowu coś odwali w sklepie i nic nie zdecydujemy to strzele sobie kulkę w łeb! Chce to już mieć za sobą!!

Wieczorem - niespodzianka od moich koleżanek - Baby Shower. Tak się złożyło, że rozmawiałam z siostrą jednej z nich i się biedna wygadała trochę, bo nie wiedziała, że to niespodzianka. W sumie to jestem jej wdzieczna bo przynajmniej nie otworze im w dresie, z potarganymi włosami, bez makijażu i z burdelem w domu :P A niespodziankę i tak mam i miło mi cholernie :D Oczywiście będę rżnąć głupa, że jestem meeega zaskoczona :D

Miłego dnia Dziołszki, trzymajcie kciuki za mnie i moje hormony, coby pozwoliły mi zrobić zakupy! :P

Martuś no to troszkę kasiorki dostaniecie i super :)
    Ale ci kolezanki niespodzianke zrobily ,super baw się dobrze kochana :)*

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    mf dzięki za pamięć odnośnie mojej kuracji heviranem, miłe jak ktoś pamięta :P Krysti, moja mama wpycha mi nozki pod zebra non stop, taka blokade mi robi, ze ciezko sie schylic ;)
    Ja mam to samo ze się schylic nic nie da chodze sztywno :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mf wrote:
    Murraya - super, że Jacek taki duży :) i jaki ładny :D

Werka - brzuch zacny!! właśnie też miałam pytać jak dajesz radę pracować?! Szczególnie, że w pozycji raczej nie wygodnej dla Sary ;)

Angela - ale Martynka rośnie!! jak na drożdżach! przyzwyczajaj się do przebierania, lada dzień i będziesz przebierać milion razy dziennie :P

Hwesta - na pocieszenie -jutro kończysz kurację heviranem!! w końcu może przestaniesz się zamartwiać ;) A takie musowanie miewam też, z tym że ja ostatnio miewam biegunki...mam nadzieję, że mój organizm się jeszcze nie szykuje ;)

Krysti - ja wysiadanie i wsiadanie do auta staram się opanować, żeby nie wychodzić niezdarnie, ale tylko w moim aucie mi wychodzi, bo ono wysoko siedzenia ma, a we wszystkich niskich się gramolę jak połamana

Bambi - nie stresuj się, dobrze, że przynajmniej wiesz na czym stoisz... ja 25.03 mam USG spojenia i wtedy dopiero się dowiem, ale póki co jest trochę lepiej jak się faszeruję nospą, więc może jednak się uda SN...

lysinka - zazdroszczę takiej soboty, u mnie remonty - mi nie dają nic robić, więc pewnie posprzątam łazienki i ogólnie jakoś...

KasiaK - moi rodzice też rozumieją, jak odwołujemy wizyty... wiedzą jak jest, chociaż tęsknią strasznie i my też - tym bardziej, że mieszkamy z teściami ;)
    My mamy nizsze ciut autko ale dobrze ze rączka jest to się jej lapie :D

• Gosha Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WERA piękny okazały brzuszek!!! :*

weronika86 lubi tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zamowilam dwa staniki :P mial byc miekki a zamowilam dwa usztywniane :P rozmiar ktory mierzylam w sklepie, juz pokazuje:
    http://allegro.pl/show_item.php?item=4999488221 i http://allegro.pl/show_item.php?item=5024876044 :D

Krysti, Lali, KasiaKwiatek, Justinka, Aguś86, iwonka1077, Murraya lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida kochana to dobrze ze cię nie cieli i jestes pod stalą kontrolą ,bądz dzielna i uśmiechaj się kochana .Pozdrawiam i sciskam mocno :*

‹‹ 3139 3140 3141 3142 3143 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ