Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi o 2 starszak zrobił pobudkę a potem o 4... Tez dobry z niego hipochondryk
juz coraz lepiej z nim, gorączka w koncu spada ale wodę w kubeczku musze mu podawać bo sam nie ma siły trzymać
no a teraz godzinke bajki oglądaliśmy... Nieee zmiana warty, teraz niech sie tati meczy
BAMBI a Ty co? Jak to nie spisz?!
MURRAYA jednym słowem wizyta udanaa jakie piękne rysy twarzy synka... Cud, miód i malinka :*
Bol migdałka -zdecydowanie nie lubie...Murraya lubi tę wiadomość
-
Cześć Babeczki
ja też już nie mogę spać
jestem miesiąc na L4 i teraz zaczęłam się budzić jak do pracy. Dzisiaj zapowiada się fajny dzień u mnie, najpierw kino, potem obiad na mieście a w końcu jedziemy do znajomych na noc, mam nadzieję, że nie zasnę za szybko
Ida dobrze, że się odezwałaś i że nadal w dwupaku jesteś. Jak będą cię obserwować znajdą najlepszy moment dla Franka.
Liloe, Sylvia współczuję tych mocnych bólu, już niedługo
Bambi może mały cię zaskoczy i fiknie główką w dół
Gosha dobrze, że u synka jest llepiej, zdrówka życzę.
Weronika dla twojej famili też dużo zdrówka
Murraya fajnie, że dzień się udał i u Jacusia wszystko w porządku. Mały przystojniak
Robotka powodzenia na wizycie
Więcej nie pamiętamweronika86, Gosha, Bambi85, Murraya lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:No ciekawe od czego to zalezy. czy od progu bolu czy ktg zle pokazuje. Bo polozne mj mowily ze czasem skurcze kobieta odczuwa bardzo mocno a ktg pokazuje niskie wartosci
Amy_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry,
U mnie dzień zaczął się wcześnie, K pojechał jak zawsze na bazarek po łupy, prawdziwą wędlinkę, mięsko, warzywa
Ja sobie leżę i czekam na śniadanko. Mieliśmy mieć intensywny dzień, odwiedzić szwagierów, potem teściów, ale K wczoraj widział, że leżę jakoś bez mocy i odwołał.
Wczoraj tylko Was czytałam, jakoś mi się pisać nie chciało...gorszy dzień chyba...
Ida cieszę się, że w szpitalu dbają o Ciebie, a to, że bez raptownych decyzji to też dobrze, nie ma co nerwowo reagować skoro sytuacja tego nie wymaga. Trzymaj się Kochana
My dziś mamy 50 DNI DO PORODU... no ciekawe jak będzie na prawdę...
weronika86, Angela89, Rudzia, mantissa, Krysti, Murraya, Amy_, lysinka, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
mantissa wrote:Amy, na allegro kupiłas albo w jakimś sklepie internetowym? Mogłabyś zarzucic linkiem jak będziesz miała chwilę.
Przybiję wam piątkę. Moj też ma opory.Wiadomo, teraz to sama bym się obawiała, że coś sie przez to ruszy ale kurde, jak był czas to niezbyt korzystal, jak już brzuch wyskoczył. Nie będzie dziecka pukal, noz kurde. A niech mi spróbuje krótko po porodzie coś działać.
mantissa lubi tę wiadomość
-
Murraya dobrze, że wszystko dobrze
Waga chyba pobija wszystkie nasze dzieciaczki
Kasia są lepsze i gorsze dniMoże dzisiaj będziesz miała ten lepszy
No i gratuluję tygodni, dni do porodu.
Robotka napisz jak tam po usg
Idę cos zrobić do jedzenia bo bym zjadła konia z kopytami normalnie
weronika86, Murraya lubią tę wiadomość
-
ja sobie dzisiaj zamowie z kafejki z boku stek z frytami...a chooj bedzie smierdziec jedzeniemw studiu
wybacza mi jestemw ciazy...bo wg przepisow nie moge jesc w studiu a czasami pracujemy kilka godzin..z tego co wiem to tylko my sie do tych regulaminow stosujemy
-
nick nieaktualnyWitam się z rana !
Nadrobiłam i chyba za dużo nie zapamiętałam
Ale
Ida - jestem szczęśliwa że przeszłaś pomyślnie test. Doskonale wiem jaka wkurzona musisz być jak jeden lekarz mówi coś a drugi mówi co innego. I najlepiej abyś ty podejmowała decyzje. Ja w ciąży musiałam takie 2 decyzje podjąć raz z tym wyrostkiem i raz czy decyduje się na CC czy czekam.
Ewelcia - cieszę się że do nas tu wróciłaś.
Rudzia- to ty już lepiej się zacznij pakować bo małej ubrań masz duuużo do spakowania.
Wercia - piękny brzusio
Kasia - gratuluje 50 dni do porodu szybko minie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 15:19
Anka1501, weronika86, Bambi85, hwesta, mantissa, natt, Gosha, Lali, Aguś86, iwonka1077, Krysti, MartaAlvi, Eweliśka, liloe, Rudzia, KasiaKwiatek, Justinka, Ewelcia, Ulka84, kluska, Murraya, Nadzieja84, Ida, sylvia007, Fasia, mimka84, mila79, misia83, lysinka, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:angela naki sliczny gen twoj okruszek
az mi sie plakac chce, ja tez chce
sliczny skrzacik
pieluszka robi sie coraz mniejsza
pupcia rosnie
To prawda pielucha się zmniejsza i nie pływa w niej jak wcześniej. Wczoraj 2 razy zmieniałam jej pieluchę ruchliwe te moje dziecko jestBałam się że cały inkubator będzie w kupie
weronika86, Justinka, Murraya, sylvia007, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:To prawda pielucha się zmniejsza i nie pływa w niej jak wcześniej. Wczoraj 2 razy zmieniałam jej pieluchę ruchliwe te moje dziecko jest
Bałam się że cały inkubator będzie w kupie
i to wielka najlepiej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 09:44
Gosha, Angela89, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
murraya bym zapomniala! gratuluje wagi szkraba i sliczne ma rysy..rzafko kiedy dziecko wychodzi tak ladnie na 3d
hwesta 35? no to jestes chwilke przede mna
u ciebie tez taka gowniana pogoda? u mnie forma jest zalezna od pogody
Murraya lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Krysti, tak. Jestem w domku od czwartku. Dobrze pospac do 9.
Amy, będę wdzięczna.
Murraya, super wieści z wizyty.Chyba wszystkim nam będzie brakowało brzuszków. Mimo tego, że utrudniają swobodne poruszanie się.
Wczoraj odkryłam, że ciężko mi sięgnac cokolwiek z podłogi.
Wercia, no brzuchol już solidny.Już musi ci się dość ciężko siedzieć przy klientach. Sarcia się nie buntuje pakując nogi pod żebra?
Angela, na takie zdjęcia czekalysmy! Wspaniale. Malutka rośnie w oczach.Angela89, Krysti, Murraya, weronika86 lubią tę wiadomość