SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 05:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi o 2 starszak zrobił pobudkę a potem o 4... Tez dobry z niego hipochondryk ;) juz coraz lepiej z nim, gorączka w koncu spada ale wodę w kubeczku musze mu podawać bo sam nie ma siły trzymać ;) no a teraz godzinke bajki oglądaliśmy... Nieee zmiana warty, teraz niech sie tati meczy ;)
    BAMBI a Ty co? Jak to nie spisz?!
    MURRAYA jednym słowem wizyta udana :) a jakie piękne rysy twarzy synka... Cud, miód i malinka :*
    Bol migdałka -zdecydowanie nie lubie...

Murraya lubi tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Murraya Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 05:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    k

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 16:19

Bambi85, Gosha lubią tę wiadomość

82do3e5ebme2hhhv.png
    bajj0tsd343aweuc.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 05:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dobre pytanie...nie wiem czemu. Obudzil mnie albo skurcz albo mały. Teraz nic sie nie dzieje a zasnąć nie mogę juz od 3. Bylam siku, najadlam sie napilam i nic. Chyba podświadomie się stresuje wczorajsza wizyta i dlatego.

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • lysinka Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 06:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Babeczki :) ja też już nie mogę spać :( jestem miesiąc na L4 i teraz zaczęłam się budzić jak do pracy. Dzisiaj zapowiada się fajny dzień u mnie, najpierw kino, potem obiad na mieście a w końcu jedziemy do znajomych na noc, mam nadzieję, że nie zasnę za szybko :)

Ida dobrze, że się odezwałaś i że nadal w dwupaku jesteś. Jak będą cię obserwować znajdą najlepszy moment dla Franka.

Liloe, Sylvia współczuję tych mocnych bólu, już niedługo

Bambi może mały cię zaskoczy i fiknie główką w dół

Gosha dobrze, że u synka jest llepiej, zdrówka życzę.

Weronika dla twojej famili też dużo zdrówka

Murraya fajnie, że dzień się udał i u Jacusia wszystko w porządku. Mały przystojniak :)

Robotka powodzenia na wizycie
    Więcej nie pamiętam :)

weronika86, Gosha, Bambi85, Murraya lubią tę wiadomość

km5smg7yaiikzi6r.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    No ciekawe od czego to zalezy. czy od progu bolu czy ktg zle pokazuje. Bo polozne mj mowily ze czasem skurcze kobieta odczuwa bardzo mocno a ktg pokazuje niskie wartosci
    Mi boli mnie krzyżowych wcale nie zapisywalo, a z bólu się wiłam. Położna mi wtedy powiedziała, że nie zawsze wszystko wychodzi :)

Amy_ lubi tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,
    U mnie dzień zaczął się wcześnie, K pojechał jak zawsze na bazarek po łupy, prawdziwą wędlinkę, mięsko, warzywa :-)
    Ja sobie leżę i czekam na śniadanko. Mieliśmy mieć intensywny dzień, odwiedzić szwagierów, potem teściów, ale K wczoraj widział, że leżę jakoś bez mocy i odwołał.
    Wczoraj tylko Was czytałam, jakoś mi się pisać nie chciało...gorszy dzień chyba...
    Ida cieszę się, że w szpitalu dbają o Ciebie, a to, że bez raptownych decyzji to też dobrze, nie ma co nerwowo reagować skoro sytuacja tego nie wymaga. Trzymaj się Kochana :-)

My dziś mamy 50 DNI DO PORODU :-D... no ciekawe jak będzie na prawdę...

weronika86, Angela89, Rudzia, mantissa, Krysti, Murraya, Amy_, lysinka, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mantissa wrote:
    Amy, na allegro kupiłas albo w jakimś sklepie internetowym? Mogłabyś zarzucic linkiem jak będziesz miała chwilę.

Przybiję wam piątkę. Moj też ma opory. :/ Wiadomo, teraz to sama bym się obawiała, że coś sie przez to ruszy ale kurde, jak był czas to niezbyt korzystal, jak już brzuch wyskoczył. Nie będzie dziecka pukal, noz kurde. A niech mi spróbuje krótko po porodzie coś działać. :P
    wlasnie ja kupilam w sklepie.. nie przez neta. Ale znajde ci po poludniu taki sam jakis na necie zebys mogla zamowic

mantissa lubi tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amy ty dzisiaj zaczynasz 37tc czy znow ci suwak sie jebie?

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Murraya dobrze, że wszystko dobrze :) Waga chyba pobija wszystkie nasze dzieciaczki :)
    Kasia są lepsze i gorsze dni ;) Może dzisiaj będziesz miała ten lepszy :)
    No i gratuluję tygodni, dni do porodu.
    Robotka napisz jak tam po usg :)
    Idę cos zrobić do jedzenia bo bym zjadła konia z kopytami normalnie :D

weronika86, Murraya lubią tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sobie dzisiaj zamowie z kafejki z boku stek z frytami...a chooj bedzie smierdziec jedzeniemw studiu :D wybacza mi jestemw ciazy...bo wg przepisow nie moge jesc w studiu a czasami pracujemy kilka godzin..z tego co wiem to tylko my sie do tych regulaminow stosujemy :D

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana !
    Nadrobiłam i chyba za dużo nie zapamiętałam
    Ale
    Ida - jestem szczęśliwa że przeszłaś pomyślnie test. Doskonale wiem jaka wkurzona musisz być jak jeden lekarz mówi coś a drugi mówi co innego. I najlepiej abyś ty podejmowała decyzje. Ja w ciąży musiałam takie 2 decyzje podjąć raz z tym wyrostkiem i raz czy decyduje się na CC czy czekam.
    Ewelcia - cieszę się że do nas tu wróciłaś.
    Rudzia- to ty już lepiej się zacznij pakować bo małej ubrań masz duuużo do spakowania.
    Wercia - piękny brzusio :)
    Kasia - gratuluje 50 dni do porodu szybko minie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 15:19

Anka1501, weronika86, Bambi85, hwesta, mantissa, natt, Gosha, Lali, Aguś86, iwonka1077, Krysti, MartaAlvi, Eweliśka, liloe, Rudzia, KasiaKwiatek, Justinka, Ewelcia, Ulka84, kluska, Murraya, Nadzieja84, Ida, sylvia007, Fasia, mimka84, mila79, misia83, lysinka, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• Asica Ekspertka

Wysłany: 28 lutego 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śliczna Martynka!!I teraz to już duża ddziewczynka, rychłego powrotu do domu!

Angela89 lubi tę wiadomość

xtmhqo7.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela naki sliczny gen twoj okruszek :-) az mi sie plakac chce, ja tez chce :-) sliczny skrzacik :-) pieluszka robi sie coraz mniejsza :-) pupcia rosnie :-)

Angela89 lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    angela naki sliczny gen twoj okruszek :-) az mi sie plakac chce, ja tez chce :-) sliczny skrzacik :-) pieluszka robi sie coraz mniejsza :-) pupcia rosnie :-)

To prawda pielucha się zmniejsza i nie pływa w niej jak wcześniej. Wczoraj 2 razy zmieniałam jej pieluchę ruchliwe te moje dziecko jest :) Bałam się że cały inkubator będzie w kupie :)

weronika86, Justinka, Murraya, sylvia007, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Angela!! Wogole Martynka jest duża dziewczynka :) faaaajnie :) jakos dzis mam spadek formy... Leżę w łożku jeszcze , jakos nie chce mi sie ruszać i nie pojechałam do wampirowni... Pojadę we wtorek dopiero. No nic, miłego dnia mamusie :)

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    To prawda pielucha się zmniejsza i nie pływa w niej jak wcześniej. Wczoraj 2 razy zmieniałam jej pieluchę ruchliwe te moje dziecko jest :) Bałam się że cały inkubator będzie w kupie :)
    hahah no to jak na mala z tego forum przystalo! haha kupa musi byc dla ciotek :-) i to wielka najlepiej :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 09:44

Gosha, Angela89, Bambi85 lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 35 dni do porodu, ale ten czas leci :)

weronika86, Lwica, Aguś86, Gosha, Rudzia, natt, Justinka, Ulka84, Murraya, Amy_, Fasia, lysinka, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    murraya bym zapomniala! gratuluje wagi szkraba i sliczne ma rysy..rzafko kiedy dziecko wychodzi tak ladnie na 3d :-) hwesta 35? no to jestes chwilke przede mna :-) u ciebie tez taka gowniana pogoda? u mnie forma jest zalezna od pogody

Murraya lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • mantissa Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

Krysti, tak. Jestem w domku od czwartku. Dobrze pospac do 9. ;)

Amy, będę wdzięczna. :)

Murraya, super wieści z wizyty. :) Chyba wszystkim nam będzie brakowało brzuszków. Mimo tego, że utrudniają swobodne poruszanie się. :P Wczoraj odkryłam, że ciężko mi sięgnac cokolwiek z podłogi. :P

Wercia, no brzuchol już solidny. :) Już musi ci się dość ciężko siedzieć przy klientach. Sarcia się nie buntuje pakując nogi pod żebra?

Angela, na takie zdjęcia czekalysmy! Wspaniale. Malutka rośnie w oczach. :)

Angela89, Krysti, Murraya, weronika86 lubią tę wiadomość

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mantissa ona jest wszedzie, wszedzie wypycha haha ciezko rozpoznac gdzie nogi :-)

mantissa lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
‹‹ 3138 3139 3140 3141 3142 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ