Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No ciekawe od czego to zalezy. czy od progu bolu czy ktg zle pokazuje. Bo polozne mj mowily ze czasem skurcze kobieta odczuwa bardzo mocno a ktg pokazuje niskie wartosciIda wrote:Ja dzisiaj miałam na 75 nawet skurcze i nic nie czułam. A koleżanka przy 20 jeczala.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 22:12
-
Lwica wrote:A no proszę a kto jest twoim ginem?2razy byłam u Sinicy ale nie zrobiła na mnie szału i pozniej chodziłam do Stankiewicza

Ja chodzę do Łojko, znajoma mi poleciła. Miły i kompetentny ale nie tłumaczy za dużo, co mnie trochę denerwuje, ale już trudno. O Stankiewiczu też słyszałam dużo dobrego, ale trochę się ceni - min. 150 zł za wizytę i wszystkie badania płatne. U mojego płaciłam 100 zł a teraz na NFZ. O Sinicy nie słyszałam zupełnie nic.
Aguś, ale ja głupia. O tym "szpitalu" nie pomyślałam.
Hmm, dziewczyny, mam rozkminę. Czy t materace, które sporo z nas ma: gryka-kokos, to są te gryka-pianka-kokos? Czy jakieś inne? Bo latam po allegro i już zgłupiałam. I w ogóle wybrałam łóżeczko na olx, o takie:
http://olx.pl/oferta/lozeczko-dzieciece-CID88-ID8oMJ7.html
Trzystopniowe i jedną ściankę można całą wyjąć. Do obejrzenia jakieś 15 min na pieszo od mojego bloku.
Umawiam się na przyszły tydzień, co myślicie?
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW podsumowaniu zapomnialyscie o mojej opryszczce i tym ze biorę heviran do niedzieli i ze przeszłam z tego powodu załamanie nerwowe :p
Amy_, mantissa, Ewelcia, weronika86, Fasia, Murraya, Gosha, Nadzieja84, lysinka, Aguś86, Angela89, liloe, Eweliśka, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Przepraszam Was ze dzis nie jestem jakas aktywna ale czytalam na biezaco.. no nie dosc ze to mieszkanie to jeszcze przyjechala fo mnie dzis paczka od Shimmer
aaaa! A w niej m.in. biustonosz do karmienia ktory rozmiar bralam w ciemno i szlafrok do szpitala i wszystko IDEALNE!!! Biustonosz zajebisty! Taki miekki i super trzyma piersi.. 
Nie zasne dzis chyba z tych emocji
hwesta, Amy_, Lali, mantissa, lysinka, weronika86, Fasia, Murraya, Gosha, Justinka, liloe, shimmer_lip, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
hwesta wrote:W podsumowaniu zapomnialyscie o mojej opryszczce i tym ze biorę heviran do niedzieli i ze przeszłam z tego powodu załamanie nerwowe :p
O widzisz, o takiej ważnej sprawie zapomniałam. Wybacz, zgąbczenie.
hwesta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tez ide spac bo jutro jade sie powloczyc po sklepach

i na koniec jeszcze dżołk z serii gloopich
Dlaczego anorektyczka jest smutna???
Bo ma jelito grube.
hahahahahahahahaha
sory
hwesta, weronika86, Lali, Fasia, Murraya, Ewelcia, Gosha, Justinka, natt, lysinka, mf, Aguś86, misia83, liloe, Eweliśka, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Nie takie typowe domki raczej fale bo stosunkowo krotkie byly i nie wszystkie takue duże bo pewnie bym z Polnej nadawala anie z domu. w ogole nie wierzylam co ten aparat pisze.Aguś86 wrote:No nieźle Bambi. Skurcze 60 to sporo, ale takie domki czy takie napięcie macicy? Ja ostatnio miałam takie narastające napięcie ciągłą linią tak do 30 może.
-
Anka1501 wrote:Mantissa łóżeczko ładne, a te materace to są inne tzn mają dodatkowo warstwę z pianki i tym się tylko różnią
Ale te z pianką chyba też są dobre, co nie? Jak tak patrzę po opiniach np. Danpol to ludzie zadowoleni są.
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
amy i jej czarny humor
uwielbiam cie
hahha
ewelcia fajnie ze sie odezwalas! Ida kochana dobrze,ze nadal w dwupaku, kazdy dzien dla Franka wazny w brzusiu! dawaj znac czesto w miare mozliwosci zebysmy ze stresu rodzic nie zaczely
jeszcze tylkl Jaga by mogla sie odezwac! bl sie martwie! ja dzisiaj mialam 2 takie mocne skurcze...calkiem inne..az przypomnialam sobie jak odczuwa sie bole plrodowe..od razu wiedzialam ze TO to TO! mysle ze rozpakuje sie miedzy 20 marca a 31ym... u mnie juz lepiej, tylko ten glos mi lekko zanikl ale czuje sie jz lepiej. mez i stasiu rowniez juz duuzo lepiej. jutro place ostatni rachunek i spokoj! hurra! mamy mnostwo klientow co mnie bardzo cieszy, duzo zarobimy, tylko strasznie mi sie nie chce
haha od nastepnej soboty jedziemy z Sarci pokoikiem
Amy_, Murraya, Gosha, mantissa lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH