Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mantissa wrote:No aż sprawdziłam, myślałam, że coś źle napisalam.
Ale w sumie ja myślałam, że to było 1,8 mm ale patrzę w wypis i nie, 18 mm jak byk.
W ogóle jaką fajną morfologię robią w szpitalu, nawet zawartość różnych pierwiastków w surowicy mam na wypisie.
A to gdzie tak jest? -
nick nieaktualnymantissa wrote:No aż sprawdziłam, myślałam, że coś źle napisalam.
Ale w sumie ja myślałam, że to było 1,8 mm ale patrzę w wypis i nie, 18 mm jak byk.
W ogóle jaką fajną morfologię robią w szpitalu, nawet zawartość różnych pierwiastków w surowicy mam na wypisie. -
nick nieaktualnyEwelcia wrote:No tak.... czyli temat kupy był cały czas na tapecie
Liloe a Ty jeszcze wózka nie kupiłaś? Co to za przypływ emocji ze zmianami? to już nie czas... a Amy lepeij nie mieszać bo się zbuntuje i nawet taczki dziecku odmówi
Dobranoc zmykam na grejpfruta i CalifornicationWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 21:50
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
Lwica wrote:A to gdzie tak jest?
Co gdzie tak jest? W jakim szpitalu? W wojewódzkim w Toruniu.I normy też są. Wszystko idealnie, tylko magnez odrobinkę poniżej normy i glukoza na czczo odrobinkę powyżej normy (103, a norma do 99, z tym, że nie wiedziałam, że w ogóle będą to badać.
) Jakieś Kreatyniny, magnezy, potasy, fosfory, mocznik i inne takie wyszczególnione. Szał.
Lwica lubi tę wiadomość
-
Liloe no zestaw podobny do Twojego Aspargin 3x2 no spa forte 3x1 relka 5 na noc i luteina 100 2x1
plus jeszcze witaminy i zelazo .. . Moglabym sie zywic tabsami.
Mam duzo odpoczywac tylko nie wiem czy da sie wiecej.
Skurcze fo 60 a ja nic nie czulam. Ostatnio czulam takie 30. Nie wiem czemu tak jest.
Zepsul mi się humor ta wizytą. Moje hormony juz się poryczaly -
mantissa wrote:Co gdzie tak jest? W jakim szpitalu? W wojewódzkim w Toruniu.
I normy też są. Wszystko idealnie, tylko magnez odrobinkę poniżej normy i glukoza na czczo odrobinkę powyżej normy (103, a norma do 99, z tym, że nie wiedziałam, że w ogóle będą to badać.
) Jakieś Kreatyniny, magnezy, potasy, fosfory, mocznik i inne takie wyszczególnione. Szał.
Lali, Fasia, liloe lubią tę wiadomość
-
Wróciłam z kąpieli tzn. prysznica tyle, że na siedząco. Ból jest nadal ,ale mniejszy, to ciągnięcie w brzuchu to chyba b-h, bo brzuch przy tym jak kamień. Jejku z Gabi nie miałam takich przebojów, jak mi ktoś kiedyś jeszcze powie, że druga ciąża łatwiejsza to kopa w dupę dostanie
idę się relaksować przy Greyu .
Lwica, Aguś86, Amy_, Murraya, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość