Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A i Gosha koniecznie trzeba odliczyć do 10 po wbiciu to też ma znaczenie i nie pukać już po zastrzyku w to miejsce. Taką miałam instrukcje od lekarki.
Ida jestem z Tobą całym sercem, co chwila zaglądam co i jak.
Angela serdecznie ściskam Ciebie i Martynkę, niech mała rośnie jak na drożdżach!Gosha, Ida lubią tę wiadomość
-
Gosha wrote:Dzieki NADZIEJA, faktycznie mnie ten zastrzyk poranny bolał i moze zle cos zrobiłam. Bede sie stosować do Twoich rad...
A co ile zmieniasz igle? Bo mi diabetolog powiedziała co 6 ukłuć (2 dni) a jak poszłam po zapas igiel do swojej pielegnuary to mi powiedziała ze co 3 ukłucia bo sie tępi igła i boli potem...Gosha lubi tę wiadomość
-
Jestem juz w domu. Szyjka trzyma twarda zamknięta kolo 3cm . Ale ktg mi nie poszlo Gory i doliny wiec to mycie podłogi Amy musze odpuscic. Mialam mieć odstawione część lekow a koniec koncow jeszcze mi zwiekszyl
.
A co do tego obrotu to dr mowi ze przy tym jak on siedzi nisko i ile wazy to bardzo by sie zdziwil.
Ja jeszcze daje mu szanse do 13 marca Następna wizyta.
Tak Liloe wyprzedza waga wiek ciąży o tydzień i 2 dni
CCo w ogole sie tu dzisiaj dzialo bo stanelam na 9 rano.
-
witajcie po kilku dniach nieobecności... tęskniłyście?
wybaczcie nie nadrobię bo nie mam siły, za dużo tego, może z czasem
Nie było mnie bo humor mam paskudny a nie chciałam Was zadręczać, dziś już trochę lepiej chociaż fizycznie nie czuję się jakoś za dobrze ale mniejsza z tym.
Widziałam że u Idy jakieś napięcie ostatnioKochana trzymam kciuki żeby jednak to cc nie było konieczne :*
Ktoś jeszcze coś? Może ktoś chętny streści ten tydzień?weronika86, misia83 lubią tę wiadomość
-
Ida współczuję Ci bardzo tego stresu, on nie jest potrzebny ani Tobie, ani Frankowi. Trzymam kciuki żeby już teraz było spokojnie
no i żeby Dzidek jeszcze jednak mógł sobie na spokojnie w brzuszku posiedzieć!
Ida lubi tę wiadomość
-
Justinka wrote:No w mojej branży jest to standard... albo że jesteś na swojej działalności... już nie wspomnę że o terminowość wypłaty też w większości biurach można zapomnieć
Wszyscy kombinują jak mogą, taka prawda...
No ja wiem, że tak robią ale nie mieści mi się to w głowie. Ja pracuje tez u prywaciarza juz kilka ładnych lat i nigdy nie było u nas takich problemów. Raz przez tyle lat dostałam opóźniona wypłatę o 1 dzień ale to tylko z winy księgowej. Mój szef to taka "zlotowa" oszczędza na czym może ale nie okradalby nas. Bo inaczej tego nazwać nie można
-
nick nieaktualnyWynagrodzenie chorobowe to też średnia z 12 mcy. ilość dni w miesiącu też chyba ma jakieś znaczenie...ja mam co miesiąc inne przelewy 200 zł ok w jedną lub w drugą. Ale nie narzekam, bo wychodzi mi średnio 400 zł więcej niż jak pracowałam i jeszcze odchodzą koszty paliwa więc 650 na plusie
Anka1501, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBambi85 wrote:Jestem juz w domu. Szyjka trzyma twarda zamknięta kolo 3cm . Ale ktg mi nie poszlo Gory i doliny wiec to mycie podłogi Amy musze odpuscic. Mialam mieć odstawione część lekow a koniec koncow jeszcze mi zwiekszyl
.
A co do tego obrotu to dr mowi ze przy tym jak on siedzi nisko i ile wazy to bardzo by sie zdziwil.
Ja jeszcze daje mu szanse do 13 marca Następna wizyta.
Tak Liloe wyprzedza waga wiek ciąży o tydzień i 2 dni
CCo w ogole sie tu dzisiaj dzialo bo stanelam na 9 rano. -
zostawili mnie w szpitalu. Puls w szpitalu mialam 110.zrobili ktg malej serduszko ok i usg takze z corcia wszystko w porzadku ilosc wod,lozysko.mialam ekg i wyszlo ze serce za szybko troche bije tak lekarz powiedzial.pobrali mi krew crp potas magnez.pytali odkad biore ten magnez wiec mowie ze od listopada 4x1 i powiedzial ze mam wszystkie leki odstawic bo byc moze od tego magnezu bo powieksza naczynia krwionosne.jutro moze cos wiecej bd wiedziala.
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Dziewczyny chciałam pójść się umyć, ale jak wstała to taki mnie ból złapał, że upadła cała Bożena mnie boli i w środku i na zewnątrz, aż po pachwiny co to może być??? Jeszcze sama w domu jestem
-
sylvia007 wrote:Dziewczyny chciałam pójść się umyć, ale jak wstała to taki mnie ból złapał, że upadła cała Bożena mnie boli i w środku i na zewnątrz, aż po pachwiny co to może być??? Jeszcze sama w domu jestem
-
nick nieaktualnyMilitta110816 wrote:zostawili mnie w szpitalu. Puls w szpitalu mialam 110.zrobili ktg malej serduszko ok i usg takze z corcia wszystko w porzadku ilosc wod,lozysko.mialam ekg i wyszlo ze serce za szybko troche bije tak lekarz powiedzial.pobrali mi krew crp potas magnez.pytali odkad biore ten magnez wiec mowie ze od listopada 4x1 i powiedzial ze mam wszystkie leki odstawic bo byc moze od tego magnezu bo powieksza naczynia krwionosne.jutro moze cos wiecej bd wiedziala.