Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAmy_ wrote:nie szukaj choroby! mowie Ci że mdłości czy biegunka to przygotowanie organizmu na poród. Pakuj się!
hwesta lubi tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Robotka wiec pewnie dostałaś wypłatę ok. Swoją drogą to niezły kombinator ten Twój szef
ehhh... Każdy orze jak może
Wszyscy kombinują jak mogą, taka prawda...
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
Ania no niestety;/ każdy orze jak może, tak jest własnie robić u prywaciarza;/
o Justinka wiesz że o tym pomyślałam ale potem stwierdziłam że to niedorzeczne żeby za to że luty krótszy obciąć wypłatęale może jak tak mówisz to tak jest? no nic, zobaczymy w przyszłym miesiącu jak będzie:)
najważniejsze że wypłatę będę mieć na czas:D
ok ciotki uciekam:) mąż się kąpie i za chwilę będziemy leżeć i się obijaćJustinka lubi tę wiadomość
-
eee to u mnie z wypłatą przez te 5 lat nigdy nie było spóźnienia, zawsze na czas:) szefów mam spoko, podwyżkę zawsze dostawałam jak poszłam poprosić
MIMKA o nie....ty Też z dupki?? no nic, muszę swoją na jutro wyszorować rano w takim razie:) w razie czego oczwiście:)
ok uciekam:)mimka84, Justinka lubią tę wiadomość
-
Robotka - ja dostaje kaskę za ilość dni
więc jeśli miesiąc ma 31 to wiadomo że dostaniesz więcej niż za taki luty 28 - myślę, że to tak wszędzie działa... przynajmniej ja jak dostaje z ZUSu to kwota jest zależna od dni...[/QUOT
No dokładnie mówię Ci robotka zależy ile dni ma miesiąc.
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
IDA dobrze, ze wszystko pod kontrola! Martwilysmy sie wszystkie! Ja caly dzien zagladalam czy sie odezwalas! :*
A u mnie dziewczyny dzis mega humor i w ogole!! Za gora 2 tygodnie sie przeprowadzamy! Bede miala z Mala swoj wlasny pokoj!!ale sie ciesze!!!!
udalo sie na ostatnia chwile ale jest!!
jaka ulga mowie Wam
Amy_, mimka84, sylvia007, lysinka, Justinka, Gosha, Lwica, iwonka1077, KasiaKwiatek, mantissa, Ida, Fasia, Bambi85, weronika86, Murraya, misia83, Angela89, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Gosha wrote:NADZIEJKA gdzie sie kujesz ta insulina..? Ja jakos nie umie w ramie bo mam wrażenia ze ta igła jest za długo i przejdzie gdzieś do kości... I ja tylko w uda na zmianę. Dzisiaj zaczelam nowa insulinę i mam całe udo w siniaku juz... Wydaje mi sie spuchło to miejsce nawet, to moze byc jakies zapalenie?
A moze wy kobietki posiadacie wiedzę pielęgniarsko - lekarska na ten temat..?
O wlasnie... Ciekawe jak BAMBI po wizycie, miała dac znać.
Kochana ja w udo. Wybieram najbardziej miękkie miejsce tak prawie przy pupie naciągam i pomalutku wbijam. Siniak może być powodem trafienia na naczynko (a to się czuje bo wtedy zastrzyk bardziej boli) albo złym kątem wbijania albo zbyt szybkie wstrzykiwanie. ja nie mam siniaków bo właśnie stosuje jak napisałam i wybieram naprawdę takie rozluźnione miejsca. Moje igły mają 8mm.Gosha lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:Ja ich też rozumiem bo nie mogą narzucić mi decyzji, to moje zdrowie i dziecko. A sami nie wiedzieli co lepsze w tamtym czasie bo nie wiadomo czy coś faktycznie by się złego nie działo, czy to trochę dnuchanie na zimne z.ich strony..
Najwazniejsze zdrowie maluszka i twoje. 3mam kciuki zeby cię do domu puścili -ten twój maz tez sie napewno namartwi i tęskni za tobą...Ida lubi tę wiadomość
-
Dzieki NADZIEJA, faktycznie mnie ten zastrzyk poranny bolał i moze zle cos zrobiłam. Bede sie stosować do Twoich rad...
A co ile zmieniasz igle? Bo mi diabetolog powiedziała co 6 ukłuć (2 dni) a jak poszłam po zapas igiel do swojej pielegnuary to mi powiedziała ze co 3 ukłucia bo sie tępi igła i boli potem...