Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDobra, każda z nas musi urodzić, to jest pewne :p ja chce najlepiej w 37 Max 38 a co życie napisze to już inna kwestia
często bywa tak ze te co chcą szybko męczą sie 41 tyg :p najważniejsze żeby dzieciaki zdrowe byly
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 14:29
Angela89, Lali, weronika86, Krysti, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Dobra, każda z nas musi urodzić, to jest pewne :p ja chce najlepiej w 37 Max 38 a co życie napisze to już inna kwestia
często bywa tak ze te co chcą szybko męczą sie 41 tyg :p najważniejsze żeby dzieciaki zdrowe byly
Nie zgadzam się ! Ja chciałam szybko tak w na początku kwietnia tak koło 15 i co wyszło 15 luty ! Dużo za szybko. Ale co poradzić -
nick nieaktualny
-
AMY czop?! Tradycyjnie stoicki spokoj widzę -lubie to
3 tygodnie... Niepoprawna optymistka
Jest tego jeden minus... Odpuść sobie juz baraszkowania z mężemWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 14:55
Aguś86, Amy_, mantissa, weronika86, liloe, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Witam sie i ja:)
Amy to wcale nie musiał być czop...ja nie mam żadnych upławów, ale za to od czasu do czasu mam własnie taki budyniowaty glut, biało żółtawy, mówiłam o tym lekarzowi ale mówił żeby sie nie stresować że tak może być i to nie czop w kawałkach.
No ale wiadomo że każdy przypadek jest inny...w razie czego bądź w pogotowiu:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 15:08
-
nick nieaktualnyUgniotłam ciasto i zamiast je skończyć poszłam spać.
Chyba porwałam się z motyką na słońce...Może po prostu wyślę chłopa po ciastka do sklepu.
Amy, Amy, Amy... Czop wyłazi a ta dalej swoje, że ją 'torba będzie wkurwiać'.No co za babsko uparte! Tobie wody odejdą, skurcze się zaczną i dalej będziesz biadolić, że jeszcze masz czas a na końcu na porodówkę pojedziesz z koszulą w zębach i kapciami w kieszeni.
Aguś86, Amy_, Angela89, mantissa, Gosha, weronika86, Nadzieja84, Fasia, iwonka1077, Murraya, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
natt wrote:Ugniotłam ciasto i zamiast je skończyć poszłam spać.
Chyba porwałam się z motyką na słońce...Może po prostu wyślę chłopa po ciastka do sklepu.
Amy, Amy, Amy... Czop wyłazi a ta dalej swoje, że ją 'torba będzie wkurwiać'.No co za babsko uparte! Tobie wody odejdą, skurcze się zaczną i dalej będziesz biadolić, że jeszcze masz czas a na końcu na porodówkę pojedziesz z koszulą w zębach i kapciami w kieszeni.
natt, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Hej słoneczko wybaczcie ze sie nie odzywalam ale nie miałam jak.
pisze szybko co i jak. Przyjęta na oddział w czwartek , badania ktg i tutaj niestety ale ktg wychodziło tak sobie , czterokrotnie był powtarzany. Wczoraj usg, mała waży ok 2100 więc nie jest złe. Skurcze sie wyciszyly po zastrzyku, GBS ujemny za to cos mnie dopada jeśli chodzi o siuski ale jest ok. Jak nie bedzie sie nic działo to w poniedziałek wypis i do domku, bo juz zagrażajacego porodu przedwczesnego nie ma. Szyjki sie skraca ale tak juz moze być.Angela89, Justinka, mantissa, Aguś86, Lali, Gosha, natt, Nadzieja84, Fasia, Murraya, misia83, lysinka, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmy_ wrote:Eweliska ja mam wodniste uplawy. wczoraj mnie zalaly nawet dosc mocno. Moze to nie czop. Nie znam sie nie jestem lekarzem
Nosz kurwa mać! Teraz Ci taka powie, że może to nie czop!
Nie wierzę, Ty jesteś niereformowalna! A co to było? Budyń w Bożenie przechowujesz jak chomik na później!?
P A K U J T O R B Ę D O C H O L E R Y !!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 15:18
Amy_, mf, Angela89, Aguś86, Gosha, weronika86, liloe, Nadzieja84, Fasia, iwonka1077, Murraya, Agusiek89, lysinka lubią tę wiadomość
-
natt wrote:Nosz kurwa mać! Teraz Ci taka powie, że może to nie czop!
Nie wierzę, Ty jesteś niereformowalna! A co to było? Budyń w Bożenie przechowujesz jak chomik na później!?
P A K U J T O R B Ę D O C H O L E R Y !!!! -
nick nieaktualny