Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGosha wrote:KRYSTI mam taka sama z IKEA tylko czarna
Ja na początek to raczej taka mini mini lampeczke do pokoju gdzie synek bedzie spał, de facto -w mojej sypialni, bo bede na noc łóżeczkkuem jeździła do siebiea pod kolor póleczek kupilam ją
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymantissa wrote:Leze pod ktg. Skurcze zelzaly po kroplowce z magnezem. Ale zapowiedzieli ze raczej nie wyhamuja bo szyjka zgładzona i rozwarcie 3,5 cm. Tyle ze mnóstwo porodów a mała obsada. Nie wiedza w co ręce włożyć.więc sobie leze. Niedziele nie są dobre do rodzenia.
Amy, łatwo ci mówić. Ja się obudziłam o 10 i już miałam lekkie skurcze co 6 min. Nie chciałam panikowac i chłopa straszyć. O 14 Na szybko pakowałam torbę, chłop poprasowal i dzida do szpitala.
Jeszcze mnie trochę wystraszyli trochę, bo przy badaniu dopochwowym jakieś zgrubienie przy worku owodniowhm im sie nie podobalo i nie wiedzieli co to, bo nie pepowina. Ale podobno włoski przez worek już widać.
Ja też rodzić w niedziele nie chciałam, ale wyboru nie miałam. Choć lekarze , pielegniarki się spisały na medal. Trzymam kciuki za Wasmantissa, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:A dziewczyny rodzace juz kiedys : http://mosquito-sklep.pl/nowoci/1486-rozkloszowana-sukienka-z-dresu.html w takie cos po porodzie od razu to chyba nie wejde nie? nie bedzie ladnie?
No mi się wydaje, że tak od razu po porodzie to pewnie nie będzie dobrze niestety... Ale jak długo będziesz do siebie dochodzić żeby ją ubrać to ja nie poradzę bo się nie znam. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agus - tak, ja jutro do szpitala. Wyjadę po 7, bo mam do szpitala jakieś 35km, a mam być max do 9. Kupię jeszcze jakiś suchy prowiant na głodne wieczory i poranki - tylko nie wiem za bardzo co ... Internet mam w komórce więc będę się odzywać
Liczę, że w środę mnie wypuszczą. Rzeczy z torby przepakowałam do walizki, bo jadę sama, a mimo wszystko to trochę waży i jest mi za ciężko. Nie chce mi się tam jechać... nie czuję takiej potrzeby ale wiem, że gdybym zaczęła rodzić i coś by się Julkowi stało to bym sobie nie wybaczyła tego "niechcenia" więc potulnie jutro jadę do szpitala
-
hwesta wrote:http://mosquito-sklep.pl/nowoci/1770-pastelowa-sukienka-z-grafitowa-falbana.html to biore ta na wyjscie ze szpitala, najwyzej odesle jak bedzie zla
O, w tej na pewno będziesz wyglądać dobrze po porodzieJa mam wesele 30 maja (tp 23 kwietnia) i się zastanawiam w co ja się ubiorę. Chociaż prawda jest taka, że planuję wogóle nie pójść ale cicho nie mowcie nikomu...
-
hwesta wrote:No wlasnie nie wiem czemu tak lupie, przeciez nic nie robie zeby wogole mialo prawo lupac
Nam na szkole rodzenia powiedzieli ze boli w plecach jak maluszek jest ułożony plackami do twoich pleckow...wtedy jak jest zgięty naciska na twój kręgosłup....
A nie wiem jak u ciebie jest maluszek ułożony ? Bo to jedna z przyczyn...
Mam nadzieje ze przejdzie. Xxx -
nick nieaktualnyhwesta wrote:A dziewczyny rodzace juz kiedys : http://mosquito-sklep.pl/nowoci/1486-rozkloszowana-sukienka-z-dresu.html w takie cos po porodzie od razu to chyba nie wejde nie? nie bedzie ladnie?
Ja po porodzie miałam ochotę chodzić tylko w dresach. Aby nigdzie mnie nie uwierało nic nie przylegało. Dziś dopiero ubrałam jeansy które nosiłam przed ciążą.Ida lubi tę wiadomość