SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    No to dziołchy - Wszystkiego naj, naj, naj!!
    Lekkich porodów, szybkiej rekonwalescencji, zdrowych i uroczych bobasów, siły, optymizmu, i rychłego ponownego zaciążenia :P

Ps. Jakaś impreza dzisiaj na wątku?? bo jak tak to idę szukać kiecki i pazury robić :)

Ty kieckę szykuj , ja idę mleko odciągnąć i mogę pić :D

KasiaKwiatek, CzaryMary, Gosha, Agusiek89, Fasia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego dziewczynki :*

shimmer_lip, Amy_ lubią tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    No to dziołchy - Wszystkiego naj, naj, naj!!
    Lekkich porodów, szybkiej rekonwalescencji, zdrowych i uroczych bobasów, siły, optymizmu, i rychłego ponownego zaciążenia :P

Ps. Jakaś impreza dzisiaj na wątku?? bo jak tak to idę szukać kiecki i pazury robić :)
    No ja mysle :-D wczoraj se henne zrobilam i maseczke na ryj :-D

Ja Basi od poczatku mowie ze pozwalam na wyjscie pod koniec marca. Marzec mi jednak bardziej niz kwiecien pasuje :-D

Dziewczynki a czy ktoras z Was brala w ciazy Isla???

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    No ja mysle :-D wczoraj se henne zrobilam i maseczke na ryj :-D

Ja Basi od poczatku mowie ze pozwalam na wyjscie pod koniec marca. Marzec mi jednak bardziej niz kwiecien pasuje :-D

Dziewczynki a czy ktoras z Was brala w ciazy Isla???

Ja brałam tonami. Strasznie mi się gardło wysuszało. Uważam że od Isli lepsza jest Fiorda.

shimmer_lip lubi tę wiadomość

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Eweliska coś sugerujesz? :-D hihi
    Ja przed kwietniem nie wyrażam zgody! Może być nawet 1.04 ale chcę kwiecień :-D

Nic!! ja też czekam na kwiecień.
    Tylko że wygląda na to że dzieci nie patrzą na to czy dajemy im zielone światło już:)
    Oprócz porodu Mantissy w nocy urodziła też moja koleżanka z pracy z terminem chyba na 18.04, czuła się baardzo dobrze stąd moje przemyslenia

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Ty kieckę szykuj , ja idę mleko odciągnąć i mogę pić :D

angela mleczko odciągasz laktatorem? Jaki masz? czy się sprawdza? Bolą piersi po takim odciąganiu?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    angela mleczko odciągasz laktatorem? Jaki masz? czy się sprawdza? Bolą piersi po takim odciąganiu?

Ja mam elektryczny - na ręcznym bym się zajechała. Canpol easystart ja go polecam bo w szpitalu zaczęłam odciągać medela i niczym się nie różni jak dla mnie cena w gemini fajna za niego jest medela swing trochę kosztuje. Co do bólu na początku trochę sutki mnie bolały a teraz już się zahartowały.

CzaryMary, Eweliśka lubią tę wiadomość

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś

Mantissa gratulacje super ze już po,daj nam fotkę swojego mężczyzny,a imię jakieś wybierzesz :)

Dziewczyny Shimmer i Amy wszystkiego najlepszego, szybkich porodów oczywiście w kwietniu i spełnienia marzeń :)

Amy_, shimmer_lip lubią tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • lysinka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim :)

Mantissa wielkie gratulacje !!! Super, że synek taki duży :) odpoczywaj

Shimmer, Amy wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, dużo radości i lekkiego porodu :)

Amy_, shimmer_lip lubią tę wiadomość

km5smg7yaiikzi6r.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MAAAAAAANTISSAAAA!!!!! gratuluję narodzin synka! :) 2700 to juz duży chłop :) odpoczywaj póki możesz :D mężczyzna rozpoczął marcowe porody :D czy może być coś piękniejszego? :D chyba nie :P

Dziękuję za życzenia, chociaż my z Shimmer dzisiaj mniej ważne :D Kawaler przejął dzień świętowania :D

Shimmer buziaki dla ciebie! wszystkiego dobrego!!! :****

Fasia- super to zdjęcie :) ciekawe jakie będą inne :)
    Liloe a ten różaniec - nawet ja o nim zapomniałam :PP

hwesta, iwonka1077, shimmer_lip, liloe, Agusiek89, KasiaKwiatek, Fasia, Murraya lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela to ja tez zamówię ten laktator który Ty masz :) fajna cena :) a laktatora jeszcze nie kupilam

Angela89 lubi tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To się częstujcie :D
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e07a39c0eaf0.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fb6d3fe550ef.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e7ecd66df61c.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/66a82a0826e9.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b22e10993989.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d2491c99f815.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/83d764cca4c3.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e54a5827b522.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/072231edc8dd.jpg

Krysti, Angela89, CzaryMary, iwonka1077, lysinka, Agusiek89, Eweliśka, adk_1989, Bambi85, KasiaKwiatek, sylvia007, Aguś86, Gosha, misia83, Amy_, weronika86, Fasia, MartaAlvi, mf, Justinka, Murraya lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a gdzie Fasiowe foto ? bo ja nic nie widzę?

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jeszcze tylko Wam napiszę, bo widziałam temat czopów :) ja się ze swoją koleżanką spotkałam 5 listopada i już była po czopie a urodziła 1 grudnia :D

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Angela to ja tez zamówię ten laktator który Ty masz :) fajna cena :) a laktatora jeszcze nie kupilam
    Cena bardzo zbliżona do ceny laktatora ręcznego. A wygoda bo przystawię sobie laktator i mogę nawet was nadrobić drugą ręką :)

liloe, iwonka1077, Eweliśka, Agusiek89, KasiaKwiatek, Gosha, Murraya lubią tę wiadomość

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hihi Angela obrotna jesteś :) tyle tego mleka sciagasz że później parę dni będziesz mogła imprezowac hihi

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANTISSA gartulacje!!!!!

Zaczynam sie bac....
    Jeszcze chociaz ze 3 tygodnie musi maly posiedziec! Nie mam zadnych problemow ale Mantissa chyba tez nei miala prawda?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 09:16

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonka1077 wrote:
    Hihi Angela obrotna jesteś :) tyle tego mleka sciagasz że później parę dni będziesz mogła imprezowac hihi

Trzeba sobie radzić :) No teraz mam nie przynosić mleka do szpitala bo maja zapas więc mroże dla siebie więc zapas będę miała :)

• Agusiek89 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shimmer pojechałaś z tym poczęstunkiem :( dobrze ze w lodówce ciacho się ostało :D

shimmer_lip lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka Mantissa była po szpitalu i sterydach dla małego, z szyjka miała problemy

‹‹ 3180 3181 3182 3183 3184 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie suplementy i witaminy warto przyjmować w ciąży? Poradnik dla przyszłych mam

Ciąża to czas szczególnych potrzeb organizmu, w którym odpowiednia podaż witamin i minerałów odgrywa kluczową rolę dla zdrowia mamy i prawidłowego rozwoju dziecka. Jakich składników nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy i kiedy warto sięgnąć po suplementy? W artykule wyjaśniamy, które witaminy i minerały są najważniejsze w ciąży, jak wybierać bezpieczne preparaty oraz jak zaplanować suplementację zgodnie z aktualnymi rekomendacjami specjalistów.

CZYTAJ WIĘCEJ