X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    No to dziołchy - Wszystkiego naj, naj, naj!!
    Lekkich porodów, szybkiej rekonwalescencji, zdrowych i uroczych bobasów, siły, optymizmu, i rychłego ponownego zaciążenia :P

Ps. Jakaś impreza dzisiaj na wątku?? bo jak tak to idę szukać kiecki i pazury robić :)

Ty kieckę szykuj , ja idę mleko odciągnąć i mogę pić :D

KasiaKwiatek, CzaryMary, Gosha, Agusiek89, Fasia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego dziewczynki :*

shimmer_lip, Amy_ lubią tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    No to dziołchy - Wszystkiego naj, naj, naj!!
    Lekkich porodów, szybkiej rekonwalescencji, zdrowych i uroczych bobasów, siły, optymizmu, i rychłego ponownego zaciążenia :P

Ps. Jakaś impreza dzisiaj na wątku?? bo jak tak to idę szukać kiecki i pazury robić :)
    No ja mysle :-D wczoraj se henne zrobilam i maseczke na ryj :-D

Ja Basi od poczatku mowie ze pozwalam na wyjscie pod koniec marca. Marzec mi jednak bardziej niz kwiecien pasuje :-D

Dziewczynki a czy ktoras z Was brala w ciazy Isla???

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    No ja mysle :-D wczoraj se henne zrobilam i maseczke na ryj :-D

Ja Basi od poczatku mowie ze pozwalam na wyjscie pod koniec marca. Marzec mi jednak bardziej niz kwiecien pasuje :-D

Dziewczynki a czy ktoras z Was brala w ciazy Isla???

Ja brałam tonami. Strasznie mi się gardło wysuszało. Uważam że od Isli lepsza jest Fiorda.

shimmer_lip lubi tę wiadomość

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Eweliska coś sugerujesz? :-D hihi
    Ja przed kwietniem nie wyrażam zgody! Może być nawet 1.04 ale chcę kwiecień :-D

Nic!! ja też czekam na kwiecień.
    Tylko że wygląda na to że dzieci nie patrzą na to czy dajemy im zielone światło już:)
    Oprócz porodu Mantissy w nocy urodziła też moja koleżanka z pracy z terminem chyba na 18.04, czuła się baardzo dobrze stąd moje przemyslenia

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Ty kieckę szykuj , ja idę mleko odciągnąć i mogę pić :D

angela mleczko odciągasz laktatorem? Jaki masz? czy się sprawdza? Bolą piersi po takim odciąganiu?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    angela mleczko odciągasz laktatorem? Jaki masz? czy się sprawdza? Bolą piersi po takim odciąganiu?

Ja mam elektryczny - na ręcznym bym się zajechała. Canpol easystart ja go polecam bo w szpitalu zaczęłam odciągać medela i niczym się nie różni jak dla mnie cena w gemini fajna za niego jest medela swing trochę kosztuje. Co do bólu na początku trochę sutki mnie bolały a teraz już się zahartowały.

CzaryMary, Eweliśka lubią tę wiadomość

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś

Mantissa gratulacje super ze już po,daj nam fotkę swojego mężczyzny,a imię jakieś wybierzesz :)

Dziewczyny Shimmer i Amy wszystkiego najlepszego, szybkich porodów oczywiście w kwietniu i spełnienia marzeń :)

Amy_, shimmer_lip lubią tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • lysinka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim :)

Mantissa wielkie gratulacje !!! Super, że synek taki duży :) odpoczywaj

Shimmer, Amy wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, dużo radości i lekkiego porodu :)

Amy_, shimmer_lip lubią tę wiadomość

km5smg7yaiikzi6r.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MAAAAAAANTISSAAAA!!!!! gratuluję narodzin synka! :) 2700 to juz duży chłop :) odpoczywaj póki możesz :D mężczyzna rozpoczął marcowe porody :D czy może być coś piękniejszego? :D chyba nie :P

Dziękuję za życzenia, chociaż my z Shimmer dzisiaj mniej ważne :D Kawaler przejął dzień świętowania :D

Shimmer buziaki dla ciebie! wszystkiego dobrego!!! :****

Fasia- super to zdjęcie :) ciekawe jakie będą inne :)
    Liloe a ten różaniec - nawet ja o nim zapomniałam :PP

hwesta, iwonka1077, shimmer_lip, liloe, Agusiek89, KasiaKwiatek, Fasia, Murraya lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela to ja tez zamówię ten laktator który Ty masz :) fajna cena :) a laktatora jeszcze nie kupilam

Angela89 lubi tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To się częstujcie :D
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e07a39c0eaf0.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fb6d3fe550ef.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e7ecd66df61c.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/66a82a0826e9.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b22e10993989.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d2491c99f815.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/83d764cca4c3.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e54a5827b522.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/072231edc8dd.jpg

Krysti, Angela89, CzaryMary, iwonka1077, lysinka, Agusiek89, Eweliśka, adk_1989, Bambi85, KasiaKwiatek, sylvia007, Aguś86, Gosha, misia83, Amy_, weronika86, Fasia, MartaAlvi, mf, Justinka, Murraya lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a gdzie Fasiowe foto ? bo ja nic nie widzę?

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jeszcze tylko Wam napiszę, bo widziałam temat czopów :) ja się ze swoją koleżanką spotkałam 5 listopada i już była po czopie a urodziła 1 grudnia :D

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Angela to ja tez zamówię ten laktator który Ty masz :) fajna cena :) a laktatora jeszcze nie kupilam
    Cena bardzo zbliżona do ceny laktatora ręcznego. A wygoda bo przystawię sobie laktator i mogę nawet was nadrobić drugą ręką :)

liloe, iwonka1077, Eweliśka, Agusiek89, KasiaKwiatek, Gosha, Murraya lubią tę wiadomość

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hihi Angela obrotna jesteś :) tyle tego mleka sciagasz że później parę dni będziesz mogła imprezowac hihi

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANTISSA gartulacje!!!!!

Zaczynam sie bac....
    Jeszcze chociaz ze 3 tygodnie musi maly posiedziec! Nie mam zadnych problemow ale Mantissa chyba tez nei miala prawda?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 09:16

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonka1077 wrote:
    Hihi Angela obrotna jesteś :) tyle tego mleka sciagasz że później parę dni będziesz mogła imprezowac hihi

Trzeba sobie radzić :) No teraz mam nie przynosić mleka do szpitala bo maja zapas więc mroże dla siebie więc zapas będę miała :)

• Agusiek89 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shimmer pojechałaś z tym poczęstunkiem :( dobrze ze w lodówce ciacho się ostało :D

shimmer_lip lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka Mantissa była po szpitalu i sterydach dla małego, z szyjka miała problemy

‹‹ 3180 3181 3182 3183 3184 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ