Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy tez? ale dzisiaj mamy okazji do świętowania.
AMY dla Ciebie również wszystkiego najjjj, żeby Olo rósł ładnie i zdrowo i zeby jeszcze troszkę w tym brzuszku posiedział pomimo wszelkich zwiastunów...a no i oczywiscie łatwego, szybkiego rozwiązania
Amy_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Dziekuje
Amy wszystkiego najlepszego
Wlasnie mialam pisac ze to cudowny dzien na urodzinyi fajowe dzieci wychodza 2 marca
nawet jak sa chwilowo bezimienne
heheh i tak mnie nie skusisz taką reklamąDzisiaj nie rodzę!
Aguś86, Agusiek89, shimmer_lip, Fasia, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySkasowało mi posta! wrrrrrr
Mantissa ogromne gratulacje moc uścisków dla Ciebie i Synkabyłaś bardzo dzielna i jesteśmy z Ciebie bardzo dumne
Buziaki dla Maleństwa, które wcale małe nie jest (usg nie kłamało).
Moja Ala chyba czuła, że coś jest na rzeczy i kibicowała Wam. Było to albo pogo, albo meksykańska fala z odbiciem od pęcherza na pełnej pompie. Zawsze pięknie śpi w nocy, a teraz tak dawała czadu, podobnie jak Aguś pomagało przewrócenie się na prawy bok - boksowanie w materac nie jest takie fajne chyba
Już chcę, żeby był piątek - żeby się wszystko wyjaśniło.
Na chwilę obecną 9 dni do donoszonej, 3 tyg do terminu cc. Przydałaby się wielkanocna reklama coca-coli "coraz bliżej święta, coraz bliżej święta"
Fasia bardzo ładne zdjęcieczekam na więcej Twoich i Goshy oczywiście.
Miałam mieć w tym tyg brzuszkową (pisałam Wam kiedyś, że dostałam voucher na dowolną sesję od siostry) i całe szczęście coś mnie podkusiło i wybrałam rodzinną w plenerze w maju/czerwcu. Teraz i tak bym nie mogła.
Shimmer Amy sto lat!
Amy - przez Twoje zdezerterowanie z forum przestałam szukać różańca i nie mam prezentu dla Ciebie
Rudzia jak brzuch?
Hwesta gratki z powodu zakończenia kuracj HeviranemAgusiek89, Aguś86, hwesta, iwonka1077, Amy_, Fasia, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNa fb już zdążyłam, ale oczywiście u nas też Shimmer sto lat! Zdrówka, szczęścia, miłości i z dziecka radości
Lekkiego porodu
A Amy imieniny czy urodziny? Kochana Tobie również spełnienia marzeń, synula dużego i zdrowego, porodu łatwego i męża kochanegoshimmer_lip, Amy_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzez te nasze porody mojemu mężowi zaczyna włączać się stres :)Powiedziałam mu wczoraj: Kwietniówka rodzi!! a on na to : Jak to ??!! aż się chłopak poderwał ( nie wiem czy chciał jechac pomagać Mantissie, czy co?
)
Gosha, Eweliśka, KasiaKwiatek, Aguś86, Bambi85, Angela89, Nadzieja84, Agusiek89, lysinka, weronika86, Fasia, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie cała moja rodzina wtajemniczona w porody kwietniówkowe
wszyscy żyjemy tymi naszymi dziećmi
ja też obstawiam, że conajmniej kilka rozpakuje się w marcu, szczególnie, że dużo z Was ma terminy na początku kwietnia. Ciekawa też jestem siebie, dziewczyny leciutko po terminie, a chłopczek? Czy będzie różnica? No i ciutelkę starsza jestem...
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Amy i ja jestesmy z tego samego dnia
znaczy Amy tez ma urodziny
No to dziołchy - Wszystkiego naj, naj, naj!!
Lekkich porodów, szybkiej rekonwalescencji, zdrowych i uroczych bobasów, siły, optymizmu, i rychłego ponownego zaciążenia
Ps. Jakaś impreza dzisiaj na wątku?? bo jak tak to idę szukać kiecki i pazury robić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 08:39
shimmer_lip, KasiaKwiatek, Eweliśka, Bambi85, iwonka1077, Angela89, Amy_, Aguś86, weronika86, Agusiek89, malinka1984, Fasia, Nadzieja84, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEweliśka wrote:A ja się obawiam że zaczną rodzić właśnie te które nic o porodzie narazie nie mówią ani nic specjalnego im nie dolega.
A przeraża mnie jeszcze bardziej to że jestem w tym gronie..hihi
Ja przed kwietniem nie wyrażam zgody! Może być nawet 1.04 ale chcę kwiecieńWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 08:38
CzaryMary, Eweliśka, weronika86, Agusiek89, Fasia, Murraya lubią tę wiadomość