Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Angela89 wrote:Trzeba sobie radzić
No teraz mam nie przynosić mleka do szpitala bo maja zapas więc mroże dla siebie więc zapas będę miała
-
nick nieaktualny
-
A marcowe dzieci są super!!! Moja Gabi miała wczoraj urodziny
CzaryMary, iwonka1077, Krysti, shimmer_lip, Agusiek89, Gosha, Aguś86, Lali, Bambi85, Amy_, weronika86, Fasia, Nadzieja84, Murraya lubią tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:A marcowe dzieci są super!!! Moja Gabi miała wczoraj urodziny
marcowe fajne ale te nasze moze lepiej niech poczekaja grzecznie do kwietnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 09:27
-
nick nieaktualny
-
iwonka1077 wrote:no i moja siostra
marcowe fajne ale te nasze moze lepiej niech poczekaja grzecznie do kwietnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 09:30
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 20:32
hwesta, Lali, shimmer_lip, lysinka, Agusiek89, Gosha, Eweliśka, Aguś86, malinka1984, iwonka1077, liloe, Bambi85, Amy_, misia83, CzaryMary, Fasia, MartaAlvi, mimka84, Krysti, Justinka, Murraya, Ewelcia, sylvia007, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:Hwesta ja przez ostatnie dwa miesiące też nie miałam żadnego zdjęcia bo młoda plecami w górze i łapkami na buzi....to chyba nie zależy od sprzętu tylko od ułożenia dzidzi:)
nasza się za chiny nie chciała pokazać ale pani ją kuksała głowicą, mi się kazała przekręcać z boku na bok i coś widać :)chociaż młoda ryjkiem wtulona w macicę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 09:45
hwesta lubi tę wiadomość
-
Kobitki świętujcie dalej, ja jadę na mini zakupki - młodzieży papucie kupić
mam nadzieję że trafię na fajne
upatrzyłam befado
będę doglądać ale raczej czytać niż pisać bo z tel wiecie jak jest.
Miłego dnia, nie upijcie się
PS. Żeby mi tu która z podniecenia nie wylądowała na porodówce!!!!
Wyjątek to Fasia któa zapowiedziała wizytę w szpitalu, reszta - siedzieć z zaciśniętymi nogami! Wercia - zdrowiej kobieto!! Ida - powodzenia! -
nick nieaktualnySzukam miejsca w Warszawie gdzie można zrobic ktg bez czekania bóg wie ile w kolejkach... Bo na karowej jak dzwoniłam kazali przyjść 30 min wcześniej i nastawić sie na b duża kolejkę... Mój gin nie robi ktg
prywatnie oczywiście, samo ktg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 09:49
-
SHIMMER mimo wielkiej sympatii do Twojej osoby... Dałaś czadu z tymi zdjęciami zapominając o słodkich mamusiach
ale wybaczę Ci tylo ze wzgl na Twoje urodziny
AMY sto lat!
Spakowałas torbę?! DżołkHahaha
iwonka1077, shimmer_lip, Amy_, CzaryMary, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
hwesta wrote:Psotka Mantissa była po szpitalu i sterydach dla małego, z szyjka miała problemy
A ok, to mnie troche uspokaja ze moze jednak dotrwam do swojego terminu. Chociaz kazdy mi przepowiada (po wielkosci mojego brzucha) ze maly wyjdzie wczesniej !