Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
adk_1989 wrote:Kopnijcie mnie w dupe! Musze iść do pracy zanieść L4, siedzę ubrana ale wychodzić mi się nie chce... Pogoda jakąś dziwaczna, w głowie mi się kręci... Ehh... Idę...
a maz Ci nie moze zawiezc? moj na szczescie w sobote podrzucil i spokoj na dwa tygodnie, coprawda panie w kadrach mowily ze jak nie moge tozebym tylko zadzwonila, a doniose kiedys przy okazji hurtowo, ale jakos tak bym sie bala, ze cos pomylą i jeszcze kasy nie bedzie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyadk_1989 wrote:Kopnijcie mnie w dupe! Musze iść do pracy zanieść L4, siedzę ubrana ale wychodzić mi się nie chce... Pogoda jakąś dziwaczna, w głowie mi się kręci... Ehh... Idę...
podobno jest bardzo niskie ciśnienie. Mi też się nic nie chce:( aczkolwiek powiem Wam, że cos się kroi. Sprzątam w dziwnych zakamarkach, gdzie wzrok nie sięga a mimo wszystko mam potrzebę wyglancowania chaty na tip top. Mój syn niedługo się pojawi!! coś czuję, że ja następna będę
Gosha, iwonka1077, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dobra wstępnie uzupełniłam, mam nadzieję że dobrze, idę sprawdzić dokładnie Martynkę w exelu bo nie pamiętam.
w razie gdyby mnie czasem nie było kiedyś dzień lub dwa to mi napiszcie na priv kogo mam uzupełnić, żeby się bałagan nie zrobił a zrobię to jak tylko dam radę, bo ja nie siedzę na necie non stop:)
dzięki dziewczyny za miłe słowa:)
a dajcież tej Fasi się spokojnie rozgościćiwonka1077 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBambi85 wrote:MARY to mnie uspokoilas ze moze jeszcze wytrzymam troszke, co prawda mialabym ochote posprzatac tu i owdzie ale zeby to byla jakas przemozna potrzeba to nie powiem
serio, serio - dziwna sprawa. Gumki do włosów, ciepłe skarpety i lizaki już siedzą w szpitalnej torbie - jestem gotowabyle nie dziś bo chrzesnica ma imieniny i muszę do niej jechać złożyć życzonka
ps. Fasia lajkuje. Już się chyba rozgościłaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 10:39
Bambi85, Gosha, Fasia, iwonka1077, Murraya, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
hwesta wrote:Mam internet mam, a ktg mam miec co tydzien, wiec faktycznie 150 razy 4 to 600
prosty rachunek
-
CzaryMary wrote:serio, serio - dziwna sprawa. Gumki do włosów, ciepłe skarpety i lizaki już siedzą w szpitalnej torbie - jestem gotowa
byle nie dziś bo chrzesnica ma imieniny i muszę do niej jechać złożyć życzonka
ps. Fasia lajkuje. Już się chyba rozgościłaCzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBambi85 wrote:MARY a czopki spakowalas:>? zeby sie nie prosic, czopki to podstawa powaznie
niehahah w dupie mam czopki
boję się ich. a tak na serio to jak zajdzie taka potrzeba to mężu przywiezie - takie świeże, prosto z aptecznej lodóweczki
Bambi85, shimmer_lip, hwesta, Murraya, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Witanko!!!
Mantissa kochana, ogromne gratulacje. Jesteś superdzielna mamuśka, a spokojem i opanowaniem to mogłabyś nas wszystkie obdzielić.
Shimmer i Amy - wy stare dupcie haha, wszystkiego najlepszego, 100 lat! Niech spełnią się Wasze najskrytsze marzenia.
Dziewczyny, coś czuję że teraz to będziemy się rozpakowywać jedna po drugiej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 10:51
CzaryMary, shimmer_lip, Murraya, Amy_ lubią tę wiadomość
-
Mantissa ogromne gratulacje!! Dużo zdrówka dla Was!!
Shimmer, Amy Sto lat Dziewczynki!! Samych pomyślności!
Robotka śliczna ta Twoja Jagódka!
Miłego dnia Dziewczyny.
U nas leje od rana, żyć się nie chceshimmer_lip, Robotka1, Amy_ lubią tę wiadomość