Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • malinka1984 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka w naszym Excelu są wszystkie dane o urodzinkach naszych dzieci bo sama je wpisywałam :D

Czekamy na Kacperka
    TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kopnijcie mnie w dupe! Musze iść do pracy zanieść L4, siedzę ubrana ale wychodzić mi się nie chce... Pogoda jakąś dziwaczna, w głowie mi się kręci... Ehh... Idę...

shimmer_lip, Murraya lubią tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Fasia gdzie się podziewa? Już dawno powinna być w szpitalu.

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adk wyślij pocztą lub wyślij męża :)

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk_1989 wrote:
    Kopnijcie mnie w dupe! Musze iść do pracy zanieść L4, siedzę ubrana ale wychodzić mi się nie chce... Pogoda jakąś dziwaczna, w głowie mi się kręci... Ehh... Idę...
    a gdzie bedziesz szla jak pada- przynajmniej u mnie :P
    a maz Ci nie moze zawiezc? moj na szczescie w sobote podrzucil i spokoj na dwa tygodnie, coprawda panie w kadrach mowily ze jak nie moge tozebym tylko zadzwonila, a doniose kiedys przy okazji hurtowo, ale jakos tak bym sie bala, ze cos pomylą i jeszcze kasy nie bedzie

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mantissa gratulacje! <3 życzę Wam dużo dużo dużo zdrówka teraz! <3

Boże nie było mnie jeden dzień bo zamuliłam się na kanapie a tu takie wieści... :O :) :) :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk_1989 wrote:

podobno jest bardzo niskie ciśnienie. Mi też się nic nie chce:( aczkolwiek powiem Wam, że cos się kroi. Sprzątam w dziwnych zakamarkach, gdzie wzrok nie sięga a mimo wszystko mam potrzebę wyglancowania chaty na tip top. Mój syn niedługo się pojawi!! coś czuję, że ja następna będę:)

Gosha, iwonka1077, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FASIA ma pewnie powitalny pakiecik badan, mowila ze jak sie zamelduje w pokoiku to sie odezwie, pewnie lada moment

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MARY to mnie uspokoilas ze moze jeszcze wytrzymam troszke, co prawda mialabym ochote posprzatac tu i owdzie ale zeby to byla jakas przemozna potrzeba to nie powiem :P

shimmer_lip lubi tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam internet mam, a ktg mam miec co tydzien, wiec faktycznie 150 razy 4 to 600 :P prosty rachunek :P

Bambi85 lubi tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra wstępnie uzupełniłam, mam nadzieję że dobrze, idę sprawdzić dokładnie Martynkę w exelu bo nie pamiętam.
    w razie gdyby mnie czasem nie było kiedyś dzień lub dwa to mi napiszcie na priv kogo mam uzupełnić, żeby się bałagan nie zrobił a zrobię to jak tylko dam radę, bo ja nie siedzę na necie non stop:)

dzięki dziewczyny za miłe słowa:)

a dajcież tej Fasi się spokojnie rozgościć;)

iwonka1077 lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    MARY to mnie uspokoilas ze moze jeszcze wytrzymam troszke, co prawda mialabym ochote posprzatac tu i owdzie ale zeby to byla jakas przemozna potrzeba to nie powiem :P

serio, serio - dziwna sprawa. Gumki do włosów, ciepłe skarpety i lizaki już siedzą w szpitalnej torbie - jestem gotowa :) byle nie dziś bo chrzesnica ma imieniny i muszę do niej jechać złożyć życzonka :)

ps. Fasia lajkuje. Już się chyba rozgościła :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 10:39

Bambi85, Gosha, Fasia, iwonka1077, Murraya, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MARY a czopki spakowalas:>? zeby sie nie prosic, czopki to podstawa powaznie

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Mam internet mam, a ktg mam miec co tydzien, wiec faktycznie 150 razy 4 to 600 :P prosty rachunek :P
    Hwesta no jeśli o 600 zł chodzi to jednak bym poczekała. W końcu na l4 jesteś. U mnie w Bielańskim też trzeba zaczekać, idziesz kiedy chcesz a na jaką kolejkę trafisz to loteria. Ja ktg dopiero jak nie urodzę 10 kwietnia ;)

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    serio, serio - dziwna sprawa. Gumki do włosów, ciepłe skarpety i lizaki już siedzą w szpitalnej torbie - jestem gotowa :) byle nie dziś bo chrzesnica ma imieniny i muszę do niej jechać złożyć życzonka :)

ps. Fasia lajkuje. Już się chyba rozgościła :)
    Ja tam czuję, ze najwcześniej końcówka marca mnie czeka :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:

nie :) hahah w dupie mam czopki :D boję się ich. a tak na serio to jak zajdzie taka potrzeba to mężu przywiezie - takie świeże, prosto z aptecznej lodóweczki :)

Bambi85, shimmer_lip, nick nieaktualny, Murraya, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• mimka84 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witanko!!!

Mantissa kochana, ogromne gratulacje. Jesteś superdzielna mamuśka, a spokojem i opanowaniem to mogłabyś nas wszystkie obdzielić.

Shimmer i Amy - wy stare dupcie haha, wszystkiego najlepszego, 100 lat! Niech spełnią się Wasze najskrytsze marzenia.

Dziewczyny, coś czuję że teraz to będziemy się rozpakowywać jedna po drugiej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 10:51

nick nieaktualny, shimmer_lip, Murraya, Amy_ lubią tę wiadomość

relgh371djw8agni.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    Ja mam w lodówce dziecięce, bo czasem zapodawałam Zuzi, ale chyba każe lubemu kupić dorosłe :P

Bambi85 lubi tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mantissa ogromne gratulacje!! Dużo zdrówka dla Was!! :)

Shimmer, Amy Sto lat Dziewczynki!! Samych pomyślności! :)

Robotka śliczna ta Twoja Jagódka!

Miłego dnia Dziewczyny.
    U nas leje od rana, żyć się nie chce :(

shimmer_lip, Robotka1, Amy_ lubią tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 13:54

relgh371djw8agni.png
‹‹ 3183 3184 3185 3186 3187 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ