Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:Przepływy ok,ale muszę mieć kontrolowane ktg dwa razy dziennie, bo wychodzą wątpliwe zapisy. Do domu raczej nie pójdę, ale więcej będę wiedzieć jutro jak będzie pani ordynator.Kurde, a już wszystko było dobrze...
Ida lubi tę wiadomość
-
Jeeestem
Mantissa gratulacje Kochana! Synuś duży, Ty zadowolona i tak powinno być!czekamy na zdjęcia
Shimmer i Amy wszystkiego najlepszego stare dupytrzymajcie te swoje dzieci w brzuszka jak najdłużej
Robotka Jagodka jest ślicznashimmer_lip, Robotka1, Amy_ lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Mary- tu przed planowa cesarką robią lewatywe. Myślę że to całkiem rozsądne.
a o 9,30 cesarke, co szpital to inna taktyka.....
CzaryMary, Gosha, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBambi85 wrote:no nie jesc to na pewno, ale mysle ze intencja byla inna tego zalecenia a ze przy okazji udalo sie uniknac niespodzianki to super. Lewatywy raczej nikt bez naszej zgody nie zrobi
właśnie w planie porodu mam punkt czy godzę się na lewatywę.
Fasia jak tam??
Krysti - ja tak mam. To nie skurcz. pytałam lekarza. dzidzia już jest ciężka i maltretuje szyjkę, kiedy wykonuje ruch. SpokojnieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 11:19
Krysti lubi tę wiadomość
-
Krysti wrote:Dziewczyny wyntez tak macie ze jak wam się maleństwo rusza w brzuszku to boli was u dołu niewiem jak to nazwać taki ból chwilowy moze to skurcz czy co
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBoziu dziewczyny spokojniejsza jestem bo ja sama jestem moj na tym kursie jest a kawał do domu mamy , a tak Ignaś się rusza i boli cholernie Myslalam ze to coś podobne do porodowych skurczy ale skurcz jak bym miała to całego brzucha tak jak ostatnio
mimka84 lubi tę wiadomość