Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Badania zrobili, ktg, usg i zwykle badanie. Pobrali wymaz, jutro morfologia i crp i druga dawka sterydów. Ciesze się, że tak szybko tu wszystko działa. Ledwo się położyłam na łóżku, a one już ze strzykawka czekaly
dalej nie wiem ile Julek waży ale jest bardzo nisko i napiera główka na szyjke. Czyli musze dużo leżeć.
Byle do środy, chociaż coś mówią, że może jutro wyjdę natomiast nie nastawiam się.
Szkoda tylko, że jest nas 5 na sali, dużo. Przeżyje mimo wszystko, mam nadzieje
Boli dalej -
nick nieaktualnymimka84 wrote:A macie takie bóle w krzyżu napadowe, kłujące, jakby Wam ktoś młotkiem pukał???
ja mam pełen pakietbóle w kręgosłupie, pachwinach, kościach łonowych, szyjce. Chyba tylko jednak tych skurczy nie doświadczyłam. Niby coś mnie tak ćmi okresowo ale to jest ból ciągły - to chyba nie skurczybyki.
mimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrysti wrote:Boziu dziewczyny spokojniejsza jestem bo ja sama jestem moj na tym kursie jest a kawał do domu mamy , a tak Ignaś się rusza i boli cholernie Myslalam ze to coś podobne do porodowych skurczy ale skurcz jak bym miała to całego brzucha tak jak ostatnio
jeśli masz możliwość to najlepiej byłoby gdybyś się położyła. Zmniejszysz wtedy ucisk młodego na szyjkę. Mi pomaga. Widać, że podróż była dla Ciebie za długa. Oj Krysti, Krysti .Krysti lubi tę wiadomość
-
ROBÓTKA widzę nowa lista rozpoczęta na pierwszej stronie
proponuje zeby te co urodziły kasować z listy u doły, bedzie chyba wyraźniej widac ile zostało itp Jak myślicie? I owa LILI tez urodziła, mozna ja dopisać do listy, skoro jest na tej dolnej mimo ze na tym wątku jej nie ma w gangu18 jest, mysle ze nie bedzie miała nic przeciwko.
Bedzie bardziej klarownie, tak mysle..?iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
Jestem w szpitalu u mojej pani dr
Fajnie, bo akurat trafiłam na nią na badania na przyjęciu. Nic nie musiałam mówić, ona podała wszelkie dane typu szew, macica dwurozna i cala reszta, a ja się tylko przedstawilamshimmer_lip, Gosha, CzaryMary, iwonka1077, Agusiek89, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:ja mam pełen pakiet
bóle w kręgosłupie, pachwinach, kościach łonowych, szyjce. Chyba tylko jednak tych skurczy nie doświadczyłam. Niby coś mnie tak ćmi okresowo ale to jest ból ciągły - to chyba nie skurczybyki.
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Jestem w szpitalu u mojej pani dr
Fajnie, bo akurat trafiłam na nią na badania na przyjęciu. Nic nie musiałam mówić, ona podała wszelkie dane typu szew, macica dwurozna i cala reszta, a ja się tylko przedstawilamjakos wytrzymasz
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam napadowe bole plecow niestety
boooli takie cos, a z szyjka to mam tak ze czasem mam wrazenie ze mi wklada reke i ze wychodzi na zewnatrz ;p takie uczucie klucia dziwne, wczoraj takie pykanie az czulam, sprawdzalam czy wody mi nie ciekna
Scintilla, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeśli chodzi o nasz listę to ja bym wykasowała te dziewczyny, które u nas w ogóle się nie udzielają. zrobi się przejrzyściej.
Co Wy na to ?Fasia, shimmer_lip, mimka84, MartaAlvi, Eweliśka, Anka1501, weronika86, Ida, sylvia007, Angela89, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Aaa no i jest tu dziewczyna o terminie, która w 27tc miała założony krążek, zdjeli go w 38tc,a teraz czeka pewnie na wywołanie, bo córka nie chce wyjść
czyli mam szanse na kwiecień!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 11:40
hwesta, Krysti, lysinka, iwonka1077, mimka84, CzaryMary, Bambi85, Eweliśka, liloe, Agusiek89, Gosha, sylvia007, Angela89, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Aaa no i jest tu dziewczyna o terminie, która w 27tc miała założony krążek, zjedli go w 38tc,a teraz czeka pewnie na wywołanie, bo córka nie chce wyjść
czyli mam szanse na kwiecień!!
słyszałam o jedzeniu łożyska ale krążki
mimka84, CzaryMary, lysinka, iwonka1077, Fasia, Bambi85, Lwica, Eweliśka, liloe, Gosha, Lali, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Mary jestem za
Iwonka pal licho, że PRL w pokojach ale jaki tu jest sprzętfotel do badania ginekologicznego wygląda jak fotel tortur
iwonka1077, Bambi85, Agusiek89, Gosha, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny